Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ!

CUPERTINO, CA - OCTOBER 14:  A member of the p...Image by Getty Images via @daylifeΈνα ζευγάρι από την Αλάσκα, αποφάσισε να πάει στη Φλόριντα για διακοπές τον Δεκέμβρη για να ξεφύγουν λίγο από το πολύ χιόνι και το ψοφόκρυο.
Είχαν κανονίσει να μείνουν στο ίδιο ξενοδοχείο που πέρασαν και τον μήνα του μέλιτος.

Επειδή και οι δύο είχαν δουλειές, κανόνισαν ο άντρας να φτάσει Τετάρτη και η γυναίκα Πέμπτη.
Ο άντρας φτάνει λοιπόν στο ξενοδοχείο, πάει στο δωμάτιο και βλέπει πως πλέον υπάρχει laptop με μόνιμη σύνδεση στο internet.

Αποφασίζει λοιπόν να στείλει mail στη γυναίκα του.

Κατά λάθος πληκτρολογεί ένα χαρακτήρα λιγότερο στον παραλήπτη του e-mail και το στέλνει αλλού χωρίς να καταλάβει τι έκανε.

Στο Χιούστον μια χήρα έχει μόλις γυρίσει από την κηδεία του άντρα της και τσεκάρει για κανένα συλλυπητήριο mail από φίλους και συγγενείς.

Μόλις διαβάζει το πρώτο, βγάζει μια φωνή και λιποθυμάει !!

Ο γιος της μπαίνει στο δωμάτιο, βρίσκει τη μητέρα του στο πάτωμα και κοιτάει την οθόνη του υπολογιστή.

Το mail έγραφε:

Προς : την αγαπημένη μου γυναίκα
Θέμα : Έφτασα
Ξέρω πως εκπλήσσεσαι που παίρνεις mail από μένα.Έχουν laptop πλέον εδώ και μπορείς να στείλεις όπου θέλεις. Μόλις έφτασα και μπήκα μέσα .Όλα είναι έτοιμα και για σένα που θα έρθεις αύριο. Ανυπομονώ να σε δω. Ελπίζω να έχεις το ίδιο καλό ταξίδι με μένα.
υ.γ : ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ ΕΔΩ ΚΑΤΩ

Enhanced by Zemanta

Φυλακισμένος κατάφερε να αποδράσει ως… δέμα

Απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστές έναν φυλακισμένο και ένα δέμα! 
 
Ο Muradif Hasanbegovic, από την Βοσνία, κατάφερε να αποδράσει ταχυδρομώντας τον εαυτό του.

Ο 36χρονος είχε καταδικαστεί σε ποινή επτά ετών για ληστεία και κρατούνταν στην φυλακή Karlau στην περιοχή του Graz. 
 
Εργαζόταν στο τμήμα όπου κατασκεύαζαν δέματα τα οποία αποστέλλονταν στον «έξω κόσμο» με το ταχυδρομείο.

Με τη βοήθεια των συναδέλφων του μπήκε σε ένα δέμα και φορτώθηκε όπως και τα υπόλοιπα στο όχημα του ταχυδρομείου.Όταν το φορτηγό πέρασε την πύλη των φυλακών βγήκε από το κουτί και πήδηξε από το όχημα.

Ο διευθυντής των φυλακών όταν έγινε γνωστό το περιστατικό δήλωσε ότι «δεν έπρεπε να είχε συμβεί, καθώς οι φύλακες εκτός των άλλων έπρεπε να μετρούν τους φυλακισμένους.

Τώρα ποιον είχε παραλήπτη το δέμα που περιείχε έναν ολόκληρο άνδρα, ουδείς γνωρίζει
star.gr

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ!

Ήταν ένας φάρμερ που αγαπούσε πολύ τα ζώα του, αλλά είχε τρομερή αδυναμία στην Μίτσι, μια αγελάδα που την είχε σαν παιδί του. Φαντάσου λοιπόν τη στεναχώρια του, όταν ξύπνησε ένα πρωί, πήγε να ταΐσει τη Μίτσι και τη βρήκε νεκρή.

Τον έπιασε τέτοια μαύρη απελπισία, σαν να λέμε ότι η ζωή του δεν είχε πλέον νόημα. Tι να κάνει λοιπόν ο δικός σου, παίρνει τη καραμπίνα και τινάζει τα μυαλά του στον αέρα..

Ξυπνάει μετά από ώρα η γυναίκα του, τι να δει:
H αγελάδα νεκρή και ο άντρας της με τα μυαλά σούπα. Μαύρη απελπισία κι' αυτή, παίρνει ένα σκοινί και κρεμιέται από ένα δέντρο.

Σε λίγο βγαίνει ο μεγάλος ο γιος (18 χρονών) και ψάχνει το πατέρα του γιατί είχαν κάτι δουλειές με τα ζώα, οπότε βλέπει κι αυτός την αγελάδα ψόφια, τον πατέρα του πυροβολημένο και τη μάνα του κρεμασμένη....Μια από τα ίδια και αυτός με τις μαύρες απελπισίες, οπότε πάει στη λίμνη που ήταν εκεί κοντά, δένει μια πέτρα στο λαιμό του και ετοιμάζεται να φουντάρει.

Ξαφνικά, παρουσιάζεται μια γοργόνα - γκομενάρα και γαμώ - και του λέει:

-Μην αυτοκτονήσεις, μπορώ να σε βοηθήσω. Αν με πηδήξεις 3 φορές σερί, έχω τη δύναμη να τους επαναφέρω και τους τρεις στη ζωή όπως ήταν πρώτα. Αλλά πρόσεξε, αν με αφήσεις ανικανοποίητη, γιατί τότε θα σε σκοτώσω. Δέχεσαι;

-Δέχομαι, λεει ο δικός σου.

Να την πρώτη φορά, να καπάκι τη δεύτερη, πάμε για την τρίτη, βρε ντε...βρε ντε... πρόβλημα! Και η γοργόνα τον σκοτώνει.

Μετά από ώρα ξυπνάει και ο δεύτερος γιος (14 χρονών), ψάχνει τον πατέρα του και βλέπει πάλι τα ίδια.
Ξανά στη λίμνη, βλέπει και τον αδερφό του νεκρό και ετοιμάζεται να φουντάρει.

Βγαίνει πάλι η γοργόνα και του λέει:

-Αν με πηδήξεις 4 φορές σερί, μπορώ να τους επαναφέρω και τους τέσσερις στη ζωή όπως πρώτα.

Το σκέφτεται για λίγο ο πιτσιρικάς και λεει στη γοργόνα:
-Αν σε πηδήξω 8 φορές σερί, μπορώ να ζητήσω και κάτι έξτρα;

-Αν με πηδήξεις 8 φορές σερί, μπορείς να μου ζητήσεις ότι θέλεις.

-Εντάξει, θέλω να τους επαναφέρεις όλους στη ζωή και επιπλέον να με κάνεις πάμπλουτο.

-Κανένα πρόβλημα, λεει η γοργόνα, θα γίνει αυτό που θέλεις.

-Εντάξει, της ξαναλέει ο πιτσιρικάς, αλλά θα κάνουμε ακόμα μια συμφωνία.

-Τι συμφωνία;

-Δεν θα μου μείνεις ξερή στα χέρια, όπως η αγελάδα!

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Ζευγαράκι έκανε σεξ μέσα στην εκκλησία εν ώρα λειτουργίας

Απίστευτο. Ένας αστυνομικός με τη φίλη του διάλεξαν τον χώρο της εκκλησίας για να κάνουν την ερωτική πράξη και μάλιστα την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η θεία λειτουργία.

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση που θέλει ζευγάρι να κάνει σεξ μέσα στην εκκλησία.

Σύμφωνα με τη Γερμανική εφημερίδα Bild το περιστατικό συνέβη στη Βαυαρία. 
 
Οι πιστοί άκουσαν περίεργες φωνές και αγκομαχητά την ώρα της λειτουργίας.
 
Η λειτουργία διακόπηκε και ο υπεύθυνος του Ναού ανέβηκε στο πατάρι απ’ όπου ακούγονταν ο θόρυβος του πόθου και έπιασε επ’ αυτοφώρω το ζευγάρι. 
 
Ο άνδρας μάλιστα ήταν αστυνομικός, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Η φίλη του έφυγε τρέχοντας ενώ ο αστυνομικός αποχώρησε λίγο αργότερα σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

http://filoksenos.blogspot.com/2011/01/blog-post_5445.html
Enhanced by Zemanta

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Οινοποιείο με ιστορία 6000 ετών

Το αρχαιότερο οινοποιείο που έχει βρεθεί μέχρι σήμερα στον κόσμο, ηλικίας 6.000 ετών... ανακάλυψαν αρχαιολόγοι στη σημερινή Αρμενία.

Εκεί, μέσα σε μια σπηλιά, στη χώρα του νότιου Καυκάσου εντοπίστηκε ένα πατητήρι και αγγεία όπου πραγματοποιούνταν η ζύμωση. Έπειτα οι αρχαιολόγοι χρησιμοποιώντας βιοχημικές τεχνικές, αναγνώρισαν ένα ξηρό κόκκινο κρασί που είχε παρασκευαστεί πριν από τουλάχιστον 6.000 χρόνια.

Η αρχαιολογική ομάδα, με τη μέθοδο χρονολόγησης με ισότοπο άνθρακα, ανακάλυψε αποξηραμένο κρασί από σταφύλια κοντά σε πατητήρι που φτιάχτηκε περίπου το 4000 π.Χ., όπως η ίδια ανέφερε. Αυτό σημαίνει ότι το συγκεκριμένο οινοποιείο είναι 1.000 χρόνια μεγαλύτερο από οποιαδήποτε άλλη εγκατάσταση για την παρασκευή οίνου έχει βρεθεί μέχρι σήμερα.

«Τα στοιχεία επιβεβαιώνουν ικανοποιητικά ότι πρόκειται για οινοποιείο» δήλωσε στο Associated Press ο Πάτρικ Μακγκάβερν, επιστημονικός διευθυντής του Εργαστηρίου Αρχαιολογικής Βιομοριακής του Μουσείου του Πανεπιστημίου της Πενσιλβάνια στη Φιλαδέλφεια, ο οποίος δεν ήταν μέλος της ερευνητικής ομάδας. Είπε ακόμα ότι η οινοπαραγωγή τέτοιας ευρείας κλίμακας υποδεικνύει ότι το σταφύλι στην Ευρασία καλλιεργούνταν ήδη πριν από 6.000 χρόνια.

Τα αρχαιολογικά ευρήματα αποκαλύπτουν την εικόνα μιας σύνθετης κοινωνίας, όπου όσοι πενθούσαν έπιναν ένα είδος κρασιού, που παραγόταν σε ένα κοιμητήριο μέσα σε σπηλιά, όπως ανέφεραν οι ερευνητές σε διαδικτυακή έκδοση «Επιθεώρηση της Αρχαιολογικής Επιστήμης». «Αυτή είναι η παλαιότερη γνωστή εγκατάσταση για την παρασκευή οίνου στον κόσμο», είπε σε συνέντευξή του ο Γκρεγκόρι Αρεσιάν, από τους επικεφαλής της έρευνας, του πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Λος Αντζελες.
http://food-isimo.blogspot.com/2011/01/6000.html

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Πήδηξε από τον τρίτο για να γλιτώσει

Εραστής πήδηξε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στη Γλυφάδα για να γλιτώσει από τον μαινόμενο σύζυγο της ερωμένης του που τους έπιασε στα πράσα! Eτσι, o γυμνασμένος και όμορφος άντρας που «ζέσταινε» το κρεβάτι της καυτής σαραντάρας όταν ο σύζυγός της απουσίαζε βρέθηκε στο νοσοκομείο, καθώς το νόμιμο ταίρι της άπιστης κυρίας θύμισε... ταύρο εν υαλοπωλείω, όταν τους έπιασε επί το έργον.

Ολα άρχισαν όταν η hot και άκρως ελκυστική σαραντάρα, γυναίκα πολύ γνωστού στελέχους μεγάλης εταιρείας, γνώρισε τον αθλητικό συνομήλικό της με το εντυπωσιακό παρουσιαστικό πριν από περίπου έξι μήνες.

Ο 40άρης «Καζανόβας» αποδείχτηκε καλός και στο ερωτικό «μπλα-μπλα», καθώς δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για εκείνον να ρίξει οποιαδήποτε γυναίκα (που «ψάχνεται»)... Ως αποτέλεσμα, έκανε θυελλώδη σεξουαλική σχέση με την παντρεμένη.

Μάλιστα, παρ’ όλο που και ο 40χρονος είχε μόνιμο δεσμό, δεν δίστασε να τάξει στην άπιστη sexy σαραντάρα (η οποία ασχολείται με τα οικιακά) «τον ουρανό με τ’ άστρα», αλλά φυσικά μόνο στο κρεβάτι... Εφτιαξαν, λοιπόν, μαζί το «σενάριο της απιστίας» το οποίο «έλεγε» ότι όταν ο σύζυγός της έφευγε από το σπίτι για την εργασία του, θα ειδοποιούσε τον συνομήλικό της «Λατίνο εραστή» προκειμένου να βάλουν «φωτιά» στη συζυγική κλίνη της.

Ομως, καθώς «αγαπάει ο Θεός τον εραστή (κλέφτη), αγαπάει και τον σύζυγο (νοικοκύρη)», κατά παράφραση, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και ο άντρας της «καυτής σαραντάρας» επέστρεψε ξαφνικά στο σπίτι και βρήκε το παράνομο ζευγάρι μαζί. Φυσικά, έγινε χαμός!

Εκείνη προσπάθησε να καλύψει τη γύμνια της, ενώ εκείνος θέλησε να προστατεύσει -πάνω απ’ όλα- τη σωματική του ακεραιότητα. Ετσι, ο «Λατίνος εραστής» στην προσπάθειά του να κρυφτεί από τον σύζυγο, βγήκε στο μπαλκόνι. Και εκεί όμως τον βρήκε ο μαινόμενος σύζυγος... Οπότε, ο μοναδικός δρόμος διαφυγής για τον εραστή της εντυπωσιακής ξανθιάς κυρίας ήταν ένας και μοναδικός, ο ακάλυπτος χώρος της πολυκατοικίας. Το γεγονός πως στη μέση του προαύλιου χώρου βρίσκεται ένα ψηλό δέντρο έδωσε ελπίδες διαφυγής στον 40χρονο, καθώς πίστεψε πως τα κλαδιά θα τον κρατούσουν.

Πήρε, λοιπόν, τη μεγάλη απόφαση να πηδήξει από το μπαλκόνι, πιστεύοντας πως εάν κρατηθεί από τα κλαδιά του δέντρου, θα έχει μια ομαλή προσγείωση στον ακάλυπτο. Ομως, έκανε λάθος... Τα κλαδιά δεν κράτησαν το βάρος του και ο 40χρονος βρέθηκε στο δάπεδο του ακάλυπτου να σφαδάζει από τους πόνους.

Μάλιστα, κάποιοι γείτονες που τον είδαν πίστεψαν πως πρόκειται για διαρρήκτη που έπεσε στο κενό στην προσπάθειά του να διαρρήξει κάποιο διαμέρισμα και, βέβαια, κάλεσαν αμέσως την αστυνομία. Στη συνέχεια ο «Λατίνος εραστής» μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται καθώς η κατάστασή του είναι σοβαρή, χωρίς όμως να κινδυνεύει η ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει υποστεί κατάγματα στα πόδια, στα πλευρά και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Φυσικά, για μηνύσεις εκατέρωθεν ούτε λόγος, καθώς στο Δικονομικό μας σύστημα υπάρχει «νομικό κενό» για τέτοιου είδους προσωπικά ζητήματα...
espressonews.gr

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Τεχνητή οδοντοστοιχία του Τσόρτσιλ πουλήθηκε έναντι 19.000 ευρώ

Winston Churchill, Prime Minister of the Unite...Image via WikipediaΤεχνητή οδοντοστοιχία που φορούσε ο Ουίνστον Τσόρτσιλ πουλήθηκε στην τιμή των 19.000 ευρώ σε δημοπρασία στο Λονδίνο, λίγους μήνες μετά την πώληση άλλης τεχνητής οδοντοστοιχίας του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας, τον Ιούλιο στην τιμή των 18.000 ευρώ.

Ο Τσόρτσιλ είχε πάντα πάνω του άλλα δυο ζευγάρια οδοντοστοιχίας, σε περίπτωση που θα τα χρειαζόταν. Μάλιστα λέγεται ότι είχε εξαιρέσει τον οδοντίατρό του από τις μάχες.

«Οι ομιλίες που γνωρίζουμε όλοι καλά από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο μπορεί να έγιναν με τις οδοντοστοιχίες αυτές! Πράγματι είναι ένα λίγο παράξενο συναίσθημα...», ανέφερε μιλώντας στο Γαλλικό πρακτορείο ο Λάιονελ Ουίλις, ειδικός του οίκου δημοπρασιών Bonhams.
Enhanced by Zemanta

Οι 54 «Αθήνες» του κόσμου

The Parthenon, AthensImage by Christopher Chan via FlickrΜπορεί στις ημέρες μας η Αθήνα και η Ελλάδα να έχει λοιδορηθεί, λόγω της κρίσης χρέους και των οικονομικών ατασθαλιών, όμως το μεγαλείο και η ιστορία της έχει τεράστια σημασία για τον παγκόσμιο πολιτισμό.

Απόδειξη; Οι 54 πόλεις ανά τον κόσμο που έχουν ενστερνιστεί το όνομα Αθήνα.Αξίζει να σημειωθεί ότι καμία άλλη πόλη στον κόσμο δεν έχει δώσει το όνομά της σε τόσες πολλές.

Πάντως, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι καμία θεσμοθετημένη σχέση ούτε συνδετικός κρίκος δεν έχει αναπτυχθεί μεταξύ των πόλεων αυτών μέχρι σήμερα.

Ο Κόσμος της Αθήνας έχει αναλάβει τη δικτύωση όλων αυτών των πόλεων που φέρουν το όνομα «Αθήνα», των «Αθηνών του Κόσμου». Στόχος είναι να έρθουν οι πόλεις αυτές πιο κοντά και να γίνει γνωστή η ιστορία τους.
Οι… Αθήνες
Αθήνα, Αττική, Ελλάδα
Athens Alabama, ΗΠΑ
Athens Arkansas, ΗΠΑ
Athens California, ΗΠΑ
Athens Ohio, ΗΠΑ
Athens Georgia, ΗΠΑ
Athens Illinois, ΗΠΑ
Athens Indiana, ΗΠΑ
Athens Kansas, ΗΠΑ
Athens Lexington Kentucky, ΗΠΑ
Athens Louisiana, ΗΠΑ
Athens Somerset Maine, ΗΠΑ
Athens Calhoun Michigan, ΗΠΑ
Athens Mississippi, ΗΠΑ
Athens Missouri, ΗΠΑ
Athens New York, ΗΠΑ
Athens Ohio, ΗΠΑ
Athens Pennsylvania, ΗΠΑ
Athens Tennessee, ΗΠΑ
Athens Texas, ΗΠΑ
Athens Vermont, ΗΠΑ
Athens West Virginia, ΗΠΑ
Athens Wisconsin, ΗΠΑ
Athens Ontario, Καναδάς
Athenstedt, Saxony-Anhalt, Γερμανία
Athens of Ayrshire – Troon, Σκωτία
Athens of Cuba – Matanzas, Κούβα
Athens of Egypt- Alexandria, Αίγυπτος
Athens of Finland – Jyväskylä, Φινλανδία
Athens of Florida – DeLand, Florida, ΗΠΑ
Athens of Indiana – Crawfordsville, Indiana, ΗΠΑ
Athens of Latin America – Santo Domingo, Dominican Republic
Athens of Minas Gerais – Juiz de Fora, Βραζιλία
Athens of North America – Boston, ΗΠΑ
Athens of Sicily – Catania, Ιταλία
Athens of South America – Bogotá, Κολομβία
Athens of the Bodrog – Sárospatak, Ουγγαρία
Athens of the East – Madurai, Ινδία
Athens of the Middle Ages – Florence, Ιταλία
Athens of the North – Edinburgh, Σκωτία
Athens of the South – Nashville, ΗΠΑ
Athens of the Southern Hemisphere – Dunedin, Νέα Ζηλανδία
Athens of the West (early 19th c.) – Lexington, ΗΠΑ
Athens of the West – Berkeley, California, ΗΠΑ
Athens on the Isar – Munich, Γερμανία
Athens on the Spree – Berlin, Γερμανία
Athens on the Torysa – Prešov, Σλοβακία
Brazilian Athens – São Luís, Maranhão, Βραζιλία
Czech Athens – Krnov, Τσεχία
Lusa Athens – Coimbra, Πορτογαλία
Sardinian Athens – Nuoro, Ιταλία
Serbian Athens – Novi Sad, Σερβία
Siberian Athens – Tomsk, Ρωσία
Athens of the South – Tampa, Florida, ΗΠΑ
NEWSDAY
Enhanced by Zemanta

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Αυγό γίγαντας στην Ιστιαία!

Οι ιδιοκτήτες της κότας έμειναν έκπληκτοι όταν πηγαίνοντας να μαζέψουν τα αυγά από το κοτέτσι, ανακάλυψαν και το γιγάντιο αυτό αυγό, το οποίο και παρουσίασαν αποκλειστικά στα γραφεία της εφημερίδας Πένας της Βόρειας Εύβοιας και το βλέπετε και στην φωτογραφία.

Όπως δηλώνουν οι ίδιοι « Είναι η πρώτη φορά που η κότα γεννά τέτοιου μήκους αυγό. Μείναμε έκπληκτοι όταν είδαμε το μέγεθος του. .αλλά και τους κρόκους που περιείχε. Δεν ξέρουμε αν θα ξανασυμβεί, η κότα πάντως συνεχίζει να γεννά κανονικά»
.

http://www.newse.gr/

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους

Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους ήταν δυο Γερμανοί τουρίστες που βγήκαν χωρίς γρατζουνιά από το τροχόσπιτο τους, το οποίο καταπλάκωσε βράχος δυο τόνων στη Σούγια το πρωί. Ο βράχος έπεσε από το βουνό λόγω της κακοκαιρίας που επικρατούσε στην περιοχή και κατέληξε στην οροφή του τροχόσπιτου. 

Οι δύο τουρίστες διανυκτέρευαν μέσα στο όχημά τους στην παραλία της Σούγιας, όταν ξαφνικά, από την ισχυρή βροχόπτωση, ο βράχος ...έπεσε κυριολεκτικά στο κεφάλι τους.

Αμέσως βγήκαν από το τροχόσπιτο και τηλεφώνησαν στην Αστυνομία της χώρας τους και στην γερμανική Οδική Βοήθεια που με τη σειρά τους ειδοποίησαν τις ελληνικές αρχές.

Στη συνέχεια η ΕΛΠΑ τηλεφώνησε στον Δήμο Καντάνου - Σελίνου όπου εντάσσεται η Σούγια. Στην παραλία έσπευσαν ο αντιδήμαρχος του Δήμου Καντάνου - Σελίνου, Ευτύχης Πυροβολάκης μαζί με μηχάνημα του Δήμου και ένα δημοτικό υπάλληλο, που απεγκλώβισαν το αυτοκίνητο.

Ο κ. Πυροβολάκης έλεγε χαρακτηριστικά "Το πως γλίτωσαν οι επιβαίνοντες είναι θαύμα. Όταν διασώθηκαν μας ευχαρίστησαν για τη βοήθειά. Οι άνθρωποι δεν περίμεναν τόσο γρήγορη ανταπόκριση από ένα μακρινό Δήμο.
enet.gr

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Ανέκδοτο: Ο Τοτός διαπρέπει!


Η δασκάλα της Α' δημοτικού έχει πρόβλημα με τον Τοτό που όλο βρίζει και δε δίνει την παραμικρή σημασία στο μάθημα...

- Ποιο είναι το πρόβλημά σου; τον ρωτάει εξαγριωμένη.

- Είμαι πολύ έξυπνος για να είμαι στην πρώτη τάξη, απαντά ο Τοτός με ύφος. Η αδερφή μου είναι στην τρίτη τάξη και είμαι πολύ εξυπνότερος από αυτήν. Πιστεύω πως πρέπει να πάω τουλάχιστον στην τρίτη κι εγώ.

Η δασκάλα τον πάει στον διευθυντή, ο οποίος συμφωνεί να του κάνουν διάφορα tests γνώσεων κι εξυπνάδας κι αν απαντήσει σωστά, να τον βάλουν στη τρίτη τάξη.
- Πόσο κάνει 3x13; ρωτά ο διευθυντής.
- 39.
- Ποια είναι η πρωτεύουσα της Φιλανδίας;- Το Ελσίνκι.
- Πότε γιορτάζουμε το έπος της Αλβανίας;
- Την 28η Οκτωβρίου.
Σε όλες τις ερωτήσεις του διευθυντή, ο Τοτός απαντά σωστά. Όμως, μετά αρχίζει να ρωτά η δασκάλα, η οποία τον έχει άχτι και θέλει να δείξει στον διευθυντή πόσο αθυρόστομος είναι.
- Τι είναι αυτά που η αγελάδα έχει 4 κι εγώ 2; ρωτάει πονηρά η δασκάλα.
- Τα πόδια, απαντά ήρεμα ο Τοτός.
- Τι είναι αυτό που έχεις μέσα στο παντελόνι σου, ενώ εγώ δεν... ...έχω;
- Τσέπες.
- Τι είναι μαλλιαρό, οβάλ, γλυκό και μέσα υγρό;
- Η καρύδα.
- Τι μπαίνει μέσα σκληρό και ροζ και βγαίνει μαλακό και βρεγμένο;
Ο διευθυντής ανοίγει διάπλατα τα μάτια του, αλλά πριν προλάβει να μιλήσει ο Τοτός λέει με αυτοπεποίθηση:
- Η τσίχλα.
- Τι κάνει ο άντρας όρθιος, η γυναίκα καθιστή και το σκυλί στα τρία πόδια του; ρωτά ακόμη πιο έντονα η δασκάλα.
- Χειραψία.
Η δασκάλα τα έχει πάρει στο κρανίο! Αποφασίζει λοιπόν να χτυπήσει πιο δυνατά:
- Χώνεις τα παλούκια μέσα μου. Με πιέζεις, με καρφώνεις κι εγώ ανεβαίνω. Δεν προλαβαίνεις να τελειώσεις κι εγώ βρέχομαι. Τι είμαι;
Τα μάτια του διευθυντή ανοίγουν τρομαγμένα, αλλά πάλι πριν προλάβει να πει κάτι, ακούει τον Τοτό να απαντά:
- Η σκηνή!
- Βάζεις το δάχτυλο μέσα μου! Με παίζεις νευρικά! Ο σωστός άντρας αυτό κάνει πρώτα. Τι είμαι;
Ο διευθυντής πλέον άναυδος κοιτάζει την δασκάλα σα χαμένος!
- Η βέρα! λέει θριαμβευτικά ο Τοτός.
- Είμαι σε διάφορα μεγέθη. Όταν δεν είμαι καλά, στάζω. Όταν με πιάνεις και με αναταράζεις, ανακουφίζομαι.... Τι είμαι;
- Η μύτη.
- Είμαι σα σκληρό δοκάρι με σουβλερή άκρη. Καρφώνομαι με δύναμη τρέμοντας... Τι είμαι;
- Το βέλος!
- Αρχίζω από "μ" και τελειώνω σε "ι". Όταν με δοκιμάσεις λιγώνεσαι. Τι είμαι;
- Το μέλι φυσικά!
Ο διευθυντής φωνάζει:
- Φτάνει πια! Ποια τρίτη τάξη; Στείλε το παιδί κατευθείαν στο πανεπιστήμιο! Εγώ από μέσα μου απάντησα λάθος σε όλες τις ερωτήσεις...!
enimerwsi.com

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Το σκυλί που ξέρει 1.022 λέξεις!

Ενα µπόρντερ κόλι, η Τσέισερ, µπόρεσε να µάθει 1.022 λέξεις, έδειξαν αµερικανοί ερευνητές. Η σκυλίτσα επέδειξε µια ικανότητα εκµάθησης που είναι ανώτερη αυτής των πιθήκων.

Η διάθεσή της να µάθει θα την οδηγούσε σε ακόµη καλύτερα αποτελέσµατα, όµως οι εκπαιδευτές της κουράστηκαν… Η Τσέισερ, ένα τσοπανόσκυλο µπόρντερ κόλι, είχε την τύχη (ή την ατυχία, ανάλογα από ποια πλευρά το βλέπει κανείς) να ζει µε δύο ιδιαίτερους ανθρώπους, δύο πανεπιστηµιακούς ερευνητές ειδικευµένους στη συµπεριφορική ψυχολογία, οι οποίοι βάλθηκαν να διαπιστώσουν αν η σκυλίτσα τους, όταν ανταποκρινόταν στις εντολές τους, ήταν σε θέση να αντιληφθεί τη σχέση ανάµεσα στη λέξη και το αντικείµενο.
ANAΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Φτερνίστηκε και έβγαλε τη... σφαίρα που είχε στο κεφάλι!

Παραλίγο δολοφονικό απεδείχθη το φτάρνισμα 28χρονου σε νοσοκομείο της Ιταλίας, καθώς από τη μύτη του πετάχτηκε μια σφαίρα, η οποία είχε καρφωθεί λίγες ώρες πριν στο κρανίο του. Τόσο οι γιατροί που ήταν παρόντες, όσο και ο ίδιος, πάντως, είναι αυτή τη στιγμή εκτός κινδύνου.
Η ιστορία έχει ως εξής: ο 28χρονος Ντάρκο Σαντζερμάνο δέχτηκε την Πρωτοχρονιά αδέσποτη σφαίρα από πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια των εορτασμών για το νέο έτος στη Νάπολη. Η σφαίρα μπήκε από το πίσω μέρος του δεξιού του ματιού και σφηνώθηκε στη μύτη του.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αιμορραγία, αλλά έχοντας πάντα τις αισθήσεις του. Εκεί, λοιπόν, και ενώ οι γιατροί τον προετοίμαζαν για το χειρουργείο όπου θα προσπαθούσαν να βγάλουν τη σφαίρα, ο ασθενής τους φταρνίστηκε. Και μετά από αυτό κάθε σχέδιο για εγχείρηση ήταν άσκοπο: η σφαίρα βρισκόταν στο πάτωμα, καθώς πετάχτηκε από τη μύτη του νεαρού όταν αυτός φταρνίστηκε.

Στον Σαντζερμάνο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και τώρα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Οι γιατροί μιλούν για πλήρη αποκατάσταση της υγείας του.

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Νοσοκόμος σε Νηπιαγωγείο κατηγορείται για παιδεραστία!

Ένας 20χρονος άντρας από το Μπέρμινχαμ της Αγγλίας κατηγορείται ότι ασελγούσε σεξουαλικά σε μικρά παιδιά. Ο νοσοκόμος  εργαζόταν στο «Little Stars Nursery» και βρίσκεται υπό κράτηση, καθώς η αστυνομία ερευνά την υπόθεσή του.

Συγκεκριμένα η βρετανική αστυνομία ανέφερε ότι ορισμένα αντικείμενα από το σπίτι του άντρα, συμπεριλαμβανομένου και του υπολογιστή του, κατασχέθηκαν και πρόκειται να ρίξουν φως στην υπόθεση.

 «Η έρευνα βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο, ωστόσο έχουμε ήδη εντοπίσει ένα από τα θύματά του, το οποίο φοιτά στο νηπιαγωγείο που εργαζόταν» ήταν οι πρώτες δηλώσεις των αστυνομικών.

Η οικογένεια βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, όπως είναι φυσικό και στηρίζεται από ειδικούς. «Παράλληλα με την έρευνα, θα ενημερώσουμε και τις υπόλοιπες οικογένειες το συντομότερο δυνατόν», συμπληρώνουν οι αρχές.

Μάλιστα, για τη υπόθεση έχει συσταθεί μια γραμμή παροχής συμβουλών και υποστήριξης τόσο για τους γονείς, όσο και για τα ίδια τα παιδιά.

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

27χρονη δασκάλα χορού έκανε σεξ με 16χρονο μαθητή της!

Μία ακόμη δασκάλα που είχε σεξουαλικές επαφές με μαθητή της συνέλαβαν οι αρχές στο Ιλινόις των ΗΠΑ.

Η 27χρονη δασκάλα χορού Ashley Blumenshine συνελήφθη επ’ αυτοφώρω την ώρα που έκανε σεξ με 16χρονο μαθητή της μέσα στο αυτοκίνητο της.

Η Ashley Blumenshine τα τελευταία τέσσερα χρόνια δίδασκε χορό και φυσική αγωγή στο Plainfield North High School! Στο ίδιο σχολείο ήταν και ο 16χρονος με τον οποίο δημιούργησε δεσμό.

Η σχέση τους φανερώθηκε όταν αστυνομικός τους «ανακάλυψε» την ώρα των ερωτικών περιπτύξεων μέσα στο αυτοκίνητο σε ένα απόμερο πάρκινγκ.

Η «άτακτη» δασκάλα συνελήφθη και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου. Ο νεαρός ομολόγησε ότι είχαν σχέση εδώ και ένα μήνα στην αστυνομία. Η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.

http://dinatos.blogspot.com/2011/01/27-16.html
Enhanced by Zemanta

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Πολύ "γλυκές" για να διδάξουν....

Τον διαβήτη επικαλέστηκε μια δασκάλα στις ΗΠΑ, για να δικαιολογήσει το γεγονός ότι βρέθηκε ημίγυμνη μαζί με γυναίκα συνάδελφό της σε αίθουσα σχολείου. Ο θυρωρός όμως είχε άλλη άποψη.

Δεν υπάρχουν πρόστυχες δασκάλες, υπάρχουν θυρωροί που σκέφτονται βρώμικα. Αυτό μάλλον δεν ισχύει σε λύκειο του Μπρούκλιν, όπου μία δασκάλα έχασε τη δουλειά της, επειδή βρέθηκε γυμνή από τη μέση και πάνω, σε περίεργη στάση με γυναίκα συνάδελφό της, η οποία ήταν γυμνή (χωρίς γεωγραφικό προσδιορισμό).

Στην κατάθεσή της στο συμβούλιο του σχολείου, η 30χρονη δασκάλα Ισπανικών Alini Brito, δήλωσε ότι έπαθε κρίση και η συνάδελφός της Cindy Mauro της έκανε ένεση ινσουλίνης!

Το περιστατικό συνέβη, την ώρα που οι μαθητές του σχολείου, βρίσκονταν σε θεατρική αίθουσα εντός του κτιρίου, όπου διεξαγόταν διαγωνισμός μουσικής και χορού.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η Brito στην αστυνομία, κάποια στιγμή αισθάνθηκε αδιαθεσία και...
ζήτησε από τη συνάδελφό της να της ελέγξει το ζάκχαρο, διότι πάσχει από διαβήτη.

“Πάμε πάνω, έχω ζάχαρη και γλυκά στο γραφείο μου” ήταν η απάντηση της Cindy Mauro και όποια εκδοχή και αν ισχύει, σίγουρα είχε.

Μέχρι να φτάσουν πάνω, τα γόνατα της Brito δεν την κρατούσαν, ζαλιζόταν και έτσι ξάπλωσε στο πάτωμα. Η Brito έβγαλε το πουλόβερ της και η Mauro το έβαλε πίσω από το κεφάλι της. Στη συνέχεια της σήκωσε τα πόδια και τα τοποθέτησε σε μια καρέκλα, για καλύτερη κυκλοφορία του αίματος.

Πάντα σύμφωνα με την κατάθεση της Brito, η συνάδελφός της ήταν στα γόνατα δίπλα της, αλλά ντυμένη, την ώρα που ο θυρωρός μπήκε στην αίθουσα.

Τι είδε ο θυρωρός

Εδώ, επιτέλους τελειώνει η κατάθεση της δασκάλας και αρχίζει η μαρτυρία του θυρωρού, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν είδε κάτι που να έχει σχέση με ζαλάδες και ενέσεις, αλλά απλώς δύο γυμνές γυναίκες να κυλιούνται στο πάτωμα.

Επειδή δεν επρόκειτο για τον Αλ Μπάντι από το “Παντρεμένοι με Παιδιά”, η μαρτυρία του υπήρξε καταπέλτης για τις δύο δασκάλες.

“Η Brito ήταν γυμνή στο πάτωμα και είδα την ξανθιά να είναι ανάμεσα στα πόδια της. Όταν άνοιξα την πόρτα με κοίταξε και μου είπε να την κλείσω” κατέθεσε στην αστυνομία.

Όταν ο βοηθός διευθυντή έφτασε στην αίθουσα, η Brito ακουμπούσε πάνω στην έδρα και φαινόταν σαν μόλις να είχε ντυθεί.

Η κατάθεση του θυρωρού ήταν αρκετή για να πειστεί το συμβούλιο ότι δεν επρόκειτο για θέμα υγείας, αλλά για ερωτική πράξη. Η Mauro περιμένει ακόμα την ανακοίνωση της ποινής της, καθώς η υπόθεση δεν έχει κλείσει.
news247.gr

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Είπε στο Facebook πως θα αυτοκτονήσει και κανείς δε την απέτρεψε

Σοκάρει η ιστορία μιας γυναίκας η οποία παρόλο που ανακοίνωσε στο Facebook ότι σκέφτεται να... αυτοκτονήσει και κανένας από τους 1.048 φίλους δεν έκανε απολύτως τίποτα για να την αποτρέψει.

Τα Χριστούγεννα η 42χρονη Σιμόν Μπακ έγραψε το τελευταίο και μοιραίο status στο Facebook:«Πήρα όλα μου τα χάπια. Σύντομα θα είμαι νεκρή. Αντίο σε όλους»
 
Το μήνυμα της ωστόσο δε φάνηκε να συγκίνησε κανέναν και μετά από 17 ώρες και ένα τηλεφώνημα της μητέρας της στην αστυνομία, οι αρχές εντόπισαν τη γυναίκα νεκρή μέσα στο σπίτι της. 
 
Αρκετοί από τους φίλους της έμεναν κοντά της αλλά δεν έσπευσαν να τη βοηθήσουν και να τη μεταφέρουν σε κάποιο νοσοκομείο γεγονός που έχει εξοργίσει τους οικείους της. Η αγριότητα δε σταμάτησε εκεί. 
 
Τα σχόλια που ακολούθησαν στο status ήταν ιδιαίτερα σκληρά με μερικούς να κάνουν λόγο για «ψέματα» ενώ άλλος της έγραψε πως είναι δική της απόφαση αν θα αυτοκτονήσει ή όχι. Την επόμενη μέρα κάποιος επικοινώνησε με τη μητέρα της και της είπε να καλέσει σε βοήθεια. Ήταν όμως πολύ αργά…
stakarfia.blogspot.com

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Φωτογράφησε τον εκτελεστή του!

Δολοφονηθείς δημοτικός σύμβουλος στις Φιλιππίνες φωτογράφησε κατά σύμπτωση τον εκτελεστή που τον σημάδευε στιγμές πριν πέσει νεκρός, ανακοίνωσε η αστυνομία στη χώρα την Τρίτη.

Ο ύποπτος συνελήφθη την Δευτέρα, αφού η οικογένεια του θύματος παρέδωσε στην αστυνομία την τελευταία φωτογραφία που πήρε ο δημοτικός σύμβουλος Ρεϊνάλντο Ντάγκσα.


Αξιωματούχος της αστυνομίας είπε ότι η φωτογραφία αυτή δείχνει καθαρά τον ένοπλο Μάικλ Γκονσάλες να σημαδεύει τον Ντάγκσα, ενώ συνοδός του παίζει το ρόλο τσιλιαδόρου.

Ο Ντάγκσα φωτογράφιζε τη σύζυγό του, την κόρη του και μια ακόμη συγγενή του έξω από το σπίτι του στο προάστιο Καλουκάν στην Μανίλα ενώ γιόρταζαν την Πρωτοχρονιά.

Η αστυνομία ανέφερε ότι ο συνεργός του που επίσης απεικονίζεται στη φωτογραφία και άλλος ένας αναζητούνται.

Ο Ντάγκσα υπέστη τραύματα στο στήθος και στο δεξί χέρι και ο θάνατός του διαπιστώθηκε με την άφιξή του σε κοντινό νοσοκομείο.

Έδωσε 400.000 δολάρια για ένα κρουασάν!

Η διαφήμιση στο ίντερνετ έδειχνε ένα τραγανό κρουασάν και έλεγε: «Γαλλικό ψωμί, τόσο νόστιμο που θα σας κάνει να δακρύσετε». O κ. Τσιου από την Ταϊβάν το λιγουρεύτηκε και θέλησε να το αγοράσει, μεταφέροντας τρία δολάρια στον υποτιθέμενο «φούρνο» μέσω τραπέζης.

Η εταιρία του τηλεφώνησε λέγοντάς του ότι είχε κάνει κάποιο λάθος κι έπρεπε να στείλει ξανά τα χρήματα.

Εκείνος ζήτησε συγγνώμη, αλλά ακολούθησαν κι άλλα τηλεφωνήματα από έναν δήθεν διευθυντή τραπέζης, ο οποίος του ζητούσε να ξαναστείλει τα χρήματα και στη συνέχεια από κάποιον που είπε ότι καλεί εκ μέρους της Επιτροπής Νομισματικής Επιτήρησης.

Ο άνθρωπος αυτός του ζήτησε να στείλει εκ νέου τα χρήματα γιατί είχε κάνει λάθος και θα μπορούσε να κατηγορηθεί για ξέπλυμα χρήματος.

Τελικά ο Τσιού έστειλε 400.000 δολάρια με επτά διαφορετικά τραπεζικά εμβάσματα μέχρι που συνειδητοποίησε ότι είχε πέσει θύμα απάτης.
enimerwsi.com

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Πας γυμνός και φεύγεις ντυμένος

Την ευκαιρία να ψωνίσουν ό,τι θέλουν και μάλιστα δωρεάν, έχουν οι πελάτες αλυσίδας καταστημάτων σε Ισπανία και Πορτογαλία. 
Με μια προϋπόθεση όμως. Να πάνε στα καταστήματα, φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους.
Με το σλόγκαν “ελάτε με τα εσώρουχά σας και βγείτε ντυμένοι” η εταιρεία Desigual με  outlet σε Ισπανία και Πορτογαλία υπόσχεται να σας ντύσει από την κορυφή μέχρι τα νύχια δωρεάν.

enimerwsi.com

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Θα την κληρονομήσει ο δολοφόνος της...

 Πολλές φορές φαίνεται ότι δεν υπάρχει Θεία Δίκη: Χαρακτηριστικό παράδειγμα ένας άνδρας στις ΗΠΑ, που καταδικάστηκε για τη δολοφονία της πεθεράς του, και θα κληρονομήσει παρ' όλ' αυτά ένα μέρος της περιουσίας της, όταν φυσικά βγει από τη φυλακή!

Ο λόγος για τον Μπράντον Παλαντίνο, 24 ετών, τοξικομανή, ο οποίος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 25 ετών αφού ομολόγησε ότι το 2008 σκότωσε την 59χρονη Νταϊάν Έντουαρντς, την πεθερά του, όταν εκείνη τον έπιασε να κλέβει τα κοσμήματά της από το σπίτι της, στο Λονγκ Άιλαντ.

Με τη διαθήκη της η Έντουαρντς άφηνε όλη την περιουσία της (περίπου 430.000 δολάρια) στη μοναχοκόρη της, την 23χρονη σύζυγο του Παλαντίνο, Ντίνα. Μετά τη σύλληψη του Μπράντον, τον Νοέμβριο του 2009, η Ντίνα ξόδεψε ένα μέρος των χρημάτων, σχεδόν 190.000 δολάρια, για να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα του άνδρα της.

Όμως, τον περασμένο Φεβρουάριο η νεαρή γυναίκα πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, αφήνοντας στο φυλακισμένο σύζυγό της τα υπόλοιπα χρήματα καθώς και το σπίτι όπου διαπράχθηκε το έγκλημα. Ο Μπράντον Παλαντίνο θα πάρει την κληρονομιά του όταν αποφυλακιστεί.

Εξοργισμένη, η αδελφή της δολοφονημένης γυναίκας, Ντόνα Λάρσεν, σκοπεύει να αποταθεί στα δικαστήρια για να εμποδίσει τον Παλαντίνο να κληρονομήσει τη νεκρή σύζυγό του. Διατείνεται ότι η νεαρή Ντίνα ήταν συνεργός στην κλοπή και τη δολοφονία της μητέρας της και ότι αργότερα αυτοκτόνησε από τύψεις.
skai.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...