Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Βγαίνει στη σύνταξη πιο νωρίς γιατί έγινε... γυναίκα!

Ο Ρότζερ έγινε Λίζι και έτσι δικαιούται σύνταξη δύο χρόνια πιο νωρίς; Τι εννοούμε;

Οδηγός φορτηγού μεταφορών από το Έσεξ της Αγγλίας έκανε εγχείριση αλλαγής φύλου και συνταξιοδοτείται δύο χρόνια νωρίτερα, λόγω του ότι, πλέον, είναι γυναίκα!

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Ζωγραφίζοντας στο εσωτερικό μπουκαλιών!


Perierga.gr - Ζωγραφίζοντας μέσα από το μπουκάλιΕίναι μια παράδοση αιώνων στην Κίνα και απαιτεί ιδιαίτερη επιδεξιότητα και πολλή υπομονή. Η τεχνική αυτή αναπτύχθηκε ιδιαίτερα το 18ο αιώνα σε μικρά μπουκάλια που περιελιχαν σκόνη καπνού (snuff bottles).
Η δυσκολία στην απεικόνιση παραστάσεων στο εσωτερικό των μπουκαλιών, που δεν ξεπερνουν τα 6-8 εκατοστά σε ύψος, είναι μεγάλη. Ο καλλιτέχνης πρέπει να εργάζεται μέσα από το στενό άνοιγμα του μπουκαλιού αλλά και ανάποδα ώστε η παράσταση να είναι κανονική από την εξωτερική όψη.

Λέγεται ένας ειδικευμένος καλλιτέχνης μπορεί να συμπληρώσει με ένα απλό μπουκάλι σε μια εβδομάδα, ενώ κάτι το ιδιαίτερο μπορεί να διαρκέσει ένα μήνα ή περισσότερο και ότι ο καλύτερος τεχνίτης θα καταφέρει να παράξει μόνο μερικά μπουκάλια σε ένα χρόνο.

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Ένας «ιπτάμενος οδηγός ταξί» πρωταθλητής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 100 χιλιομέτρων!

Ένας  «ιπτάμενος οδηγός ταξί», o Giorgio Calcaterra, «πέταξε» στην 1η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 100 χιλιομέτρων, που έγινε στο Winschoten της Ολλανδίας την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου.
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
Στον αγώνα  πήραν μέρος αθλητές από 34 χώρες  και ο Giorgio Calcaterra, επανέλαβε την  επιτυχία του 2008 όπου και είχε κατακτήσει και πάλι την 1η θέση.
Ο Giorgio Calcaterra γεννήθηκε  στη Ρώμη το 1972 και μετά την αποφοίτησή του από το λύκειο το 1995 άρχισε να εργάζεται ως οδηγός ταξί.  Το πάθος για τους αγώνες γεννήθηκε σε ηλικία 10 χρόνων: Στις 14 Μαρτίου 1982, ενθαρρύνεται από τον πατέρα του, να πάρει μέρος στον  Μαραθώνιο της Ρώμης.  Από εκεί και πέρα δεν θα σταματήσει ο Calcaterra. 

Το 1990, στα 18 του χρόνια πήρε μέρος στον Μαραθώνιο της Ρώμης και έκανε 3 ώρες 29 '.
Από τότε, ο «ιπτάμενος οδηγός ταξί» φορώντας παπούτσια Saucony έχει τρέξει σε όλο τον κόσμο, σε μια εντυπωσιακή σειρά από  μαραθώνιους, για να φθάσει τους 175 μέχρι  το 2008 . Μόνο το 2004 πήρε μέρος σε 31 αγώνες!  Το 2000, έκανε ατομικό ρεκόρ με 2 ώρες 13'15 ", και πήρε το Παγκόσμιο βραβείο από το αμερικανικό περιοδικό RUNNER'S. 

Μετά από κάποιες  εμπειρίες στους αγώνες των 50 km, το 2006 αποφάσισε να κάνει το άλμα συμμετέχοντας  στον αγώνα 100 χιλιομέτρων στην Faenza της Φλωρεντίας. Τα έκανε σε 6 ώρες 45 ' και κατέκτησε τον ιταλικό τίτλο. Αγωνίζεται σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο, κάτι που του επέτρεψε να συμμετάσχει μέχρι σήμερα σε περισσότερους από 1000 αγώνες στη μεγάλη καριέρα του. Εκτός από τις πολλές του νίκες, στις 8 Νοέμβρη 2008 έτρεξε τα 100 km σε 6 ώρες 37 '41" και στέφθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής των 100 km. Τώρα έκανε χρόνο 6  ώρες, 27 λεπτά και 32 δεύτερα αφήνοντας πίσω του 15 ολόκληρα λεπτά τον δεύτερο, Michael Wardian (USA), που μάλιστα έχει ανακηρυχθεί αθλητής της χρονιάς 2010.

Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας. Η Saucony στηρίζει τον παγκόσμιο πρωταθλητή που  δοκιμάζει όλα τα πρωτοποριακά παπούτσια  της στους μεγάλους αγώνες. Παπούτσια  που μπορούν να αποκτήσουν όλοι (άνδρες, γυναίκες και παιδιά) που έχουν  πάθος με το τρέξιμο. Γιατί η Saucony συνδυάζει τεχνολογία και design σε μια γκάμα παπουτσιών μοναδικά για επαγγελματίες και ερασιτέχνες ! Γνωρίστε πρώτοι την κορυφαία εταιρία παπουτσιού running Saucony στην έκθεση Sport Show and Fashion από τις 23 έως τις 26 Σεπτεμβρίου στο Metropolitan στο αεροδρόμιο.

H Saucony,  η μεγάλη εταιρία με παπούτσια αποκλειστικά για δρομείς ήρθε στην Ελλάδα και την αντιπροσωπεύει η ΒΕΤΟ A.E.B.E .

Με δυναμικές  εταιρίες όπως η FILA  και η ARENA,  στο «χαρτοφυλάκιό» της η ΒΕΤΟ  εξελίσσεται  σε μια από τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο του sportswear στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Εκτός από την Ελλάδα, η ΒΕΤΟ απέκτησε τα αποκλειστικά δικαιώματα διανομής της Saucony στη Κύπρο, την Αλβανία και τη FYROM.

Η Saucony , έχει αναπτύξει  σημαντική τεχνολογία στα παπούτσια που κατασκευάζει ειδικά για αθλητές, άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Στο www.saucony.com ανακαλύπτεις τον ιδανικό συνδυασμό τεχνολογίας και άθλησης.

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Μητέρα μεγαλώνει το γιο της σαν να είναι κορίτσι

Η Livvy γεννήθηκε αγόρι, όμως από τη νέα σχολική χρονιά θα ζει όπως ζουν όλα τα κορίτσια της ηλικίας της.

Μπερδευτήκατε; Η μικρή Livvy σύμφωνα με τη μητέρα της πάσχει από μια γενετική πάθηση που της υπαγορεύει να σκέφτεται και να φέρεται σαν κορίτσι και όχι σαν αγόρι.

Έτσι μπορεί να έφυγε για διακοπές σαν αγόρι, επέστρεψε όμως στο σχολείο σαν κορίτσι και δηλώνει πολύ χαρούμενη γι’ αυτό.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Στο ρεκόρ Γκίνες για το μεγαλύτερο κρασοπότηρο η Λεμεσός

Στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες βρίσκεται από χθες βράδυ ο Δήμος Λεμεσού, με το μεγαλύτερο κρασοπότηρο στον κόσμο, που κατασκευάστηκε με την ευκαιρία των εγκαινίων της 50ης Γιορτής του Κρασιού.

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Χρίστου, παρέλαβε το πρωί στο Δημοτικό Μέγαρο, το σχετικό πιστοποιητικό από τον Πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής της Γιορτής, Αντώνη Χατζηπαύλου, ο οποίος χθες βράδυ το εξασφάλισε από την εκπρόσωπο των ρεκόρ Γκίνες, μετά την επικύρωση των διαστάσεων του ποτηριού.

Το κρασοπότηρο, που έχει ύψος 3 μέτρα και 37 εκατοστά και διάμετρο 1 μέτρο και 73 εκατοστά, έχει τοποθετηθεί κοντά στην κεντρική είσοδο του δημόσιου κήπου και αποτελεί την κύρια ατραξιόν της φετινής γιορτής.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Θέλει να αυτοκτονήσει γιατί δεν αντέχει το τεράστιο στήθος της!

Η κυρία που βλέπεις στην φωτογραφία λέγεται Kerrie Jewell και είναι χρόνια σε κατάθλιψη γιατί το πραγματικά τεράστιο στήθος της την έχει κάνει δυστυχισμένη...

Τα στήθη της είναι τόσο μεγάλα που έχουν γίνει ο εφιάλτης της ζωής της! Όπως δήλωσε η ίδια προσπαθεί να τα "ξεφορτωθεί" εδώ και 25 χρόνια χωρίς όμως επιτυχία, ενώ έχει πάει σε πολλούς πλαστικούς χειρουργούς όλα αυτά τα χρόνια.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Εβλεπε 72 συνεχόμενες ώρες τηλεόραση!

Ο Joachim παρακολούθησε τρεις σεζόν της δραματικής σειράς ''24'' με πρωταγωνιστή τον Kiefer Sutherland, κάνοντας μόνον ένα πεντάλεπτο διάλειμμα κάθε μία ώρα και ένα δεκάλεπτο κάθε οκτώ ώρες.

Αυτοί άλλωστε είναι οι κανόνες που έχουν τεθεί από τους υπεύθυνους του βιβλίου των ρεκόρ Guiness, στο οποίο και κέρδισε μία θέση.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Παντρεύτηκαν 63 χρόνια μετά!

O πατέρας της δεν κατάφερε να τους χωρίσει...

Μοιάζει σαν σενάριο κινηματογραφικής ταινίας και όμως είναι πραγματικότητα! Μια γυναίκα και ο άντρας της κατάφεραν τελικά να παντρευτούν μετά από 63 ολόκληρα χρόνια!

Πρώτη φορά συναντήθηκαν το 1947, όταν έμεναν στην ίδια γειτονιά στο Σάουθαμπτον. Τότε ήταν ακόμη έφηβοι, ενώ ο πατέρας της κοπέλας μπήκε εμπόδιο στη σχέση τους θεωρώντας ότι η κόρη του ήταν μικρή για να ασχολείται με έρωτες.

Έτσι αναγκάστηκαν να χωρίσουν και να καταλήξουν να κάνουν οικογένεια με άλλα άτομα. Ωστόσο, όπως λένε οι ίδιοι, δεν περνούσε μέρα που να μην σκέφτονται το εφηβικό ειδύλλιο εκείνης της εποχής. Όταν η γυναίκα του Bill πέθανε εκείνος έστειλε στην πρώτη αγαπημένη του μια φωτογραφία από την εποχή που οι δυο τους ήταν ζευγάρι.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Η Δήμαρχος που έκανε sex με... θέα

Σεξ με… θέα θέλησε να κάνει μια δήμαρχος του Βελγίου, αψηφώντας όχι μόνο το ύψος του πύργου στον οποίο σκαρφάλωσε με τον εραστή της, αλλά και το κόστος για την πολιτική της καριέρα. Φυσικά, η δήμαρχος της πόλης Ααλστ, Ιλσε Γιούτερσπροτ, δεν φανταζόταν ότι η ερωτική της συνεύρεση θα γινόταν αντιληπτή από τρίτους και θα έφτανε να πάρει τις διαστάσεις του σημερινού σκανδάλου «Towergate», που κάνει την καρέκλα της να τρίζει συθέμελα.

Ηταν πριν από τέσσερα χρόνια όταν η όμορφη δήμαρχος είχε επισκεφτεί με τον σύντροφό της την Ισπανία. Μετά από μια ωραία βόλτα και ενώ το ζευγάρι είχε ανεβεί στο κάστρο Palacio Real de Olite για να θαυμάσει τη θέα, ξύπνησε το πάθος του.

H "ΚΑΥΤΗ" ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΦΡΙΚΗ: Ρώσος σεφ μαγείρεψε και έφαγε... ομοφυλόφιλο!

Αληθινός Χάνιμπαλ Λέκτερ
 
Ενας ρώσος σεφ ηλικίας μόλις 21 ετών δολοφόνησε ομοφυλόφιλο με τον οποίο είχε κλείσει ραντεβού μέσω ίντερνετ, κατόπιν τον τεμάχισε, τον μαγείρεψε, έφτιαξε λουκάνικα και μπορεκάκια από τη σάρκα του και τα έφαγε.

Ο Ιβαν Λ. ομολόγησε ότι παρέσυρε το θύμα στο διαμέρισμά του, υποκρινόμενος ότι είναι ομοφυλόφιλος, προκειμένου να τον σκοτώσει και να τον φάει. Κατόπιν «μοιράστηκε» διαδικτυακά την αποτρόπαια κανιβαλιστική εμπειρία του, ανεβάζοντας στο ίντερνετ κάποια βίντεο στα οποία δείχνει τον τρόπο με τον οποίο ετοίμασε τα πιάτα με την ανθρώπινη σάρκα. Το βίντεο, όπου μαγειρεύει μπουρεκάκια και λουκάνικα από ανθρώπινη σάρκα, αφαιρέθηκε αρκετά αργότερα από το ίντερνετ από την αστυνομία της αρκτικής πόλης Μούρμανσκ, όπου συνέβη η δολοφονία και η ανθρωποφαγία. 
 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...