Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Δίδυμα μωρά από.. διαφορετικό πατέρα!

Τη γέννηση διδύμων από διαφορετικό πατέρα μετέδωσαν τα τηλεοπτικά δίκτυα της Πολωνίας!
Η μητέρα... του αγοριού και του κοριτσιού -που γεννήθηκαν ταυτόχρονα και από την ίδια μητέρα αλλά θα έχουν διαφορετικό πατέρα- έμεινε έγκυος όταν ακόμη ήταν παντρεμένη.

Tην ίδια περίοδο, όμως, είχε και παράλληλη σχέση με άλλο άνδρα.

Η Πολωνή γυναίκα έκανε μετά τη γέννα αίτηση διαζυγίου και στη συνέχεια τεστ DNA επιθυμώντας να αποδείξει στον πρώην σύζυγο της ότι τα μωρά δεν ήταν δικά του αλλά του άνδρα με τον οποίο διατηρούσε παράλληλη σχέση.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Σε δημοπρασία η «σταγόνα του Ήλιου»

Σε δημοπρασία θα βγει τον Νοέμβριο στη Γενεύη ένα από τα μεγαλύτερα διαμάντια του κόσμου, σύμφωνα με ανακοίνωση του οίκου Σόθμπις. 




Η «σταγόνα του ήλιου», ανακαλύφθηκε το 2010 στη Νότια Αφρική, κόπηκε σε σχήμα αχλαδιού και εκτίθεται σε μουσείο του Λονδίνου.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Το κορίτσι που αν κοιμηθεί θα πεθάνει

Μπορεί οι ειδικοί να υποστηρίζουν ότι ο ύπνος κάνει καλό, αλλά όπως φαίνεται δεν ισχύει για όλους αυτό. Η 24χρονη Emma Chell δεν πρέπει να κοιμηθεί ποτέ. Αν κάνει τo λάθος αυτό θα πεθάνει, αφού πάσχει από μια σπάνια αρρώστια, με την οποία ξεχνάει να αναπνέει όταν κοιμάται.

Η ασθένεια αυτή ονομάζεται «σύνδρομο κεντρικού υποαερισμού» και είναι ιδιαιτέρως σπάνια.Το σύνδρομο αυτό επηρεάζει τα νευρολογικά αντανακλαστικά που ελέγχουν την αναπνοή και η νεαρή κοπέλα από την Βρετανία πρέπει απλά να μάθει να μην κοιμάται.Όπως λέει η ίδια: «όταν νυστάζω πολύ, προσπαθώ απλά να με κρατάω ξύπνια»!

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...