Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Πρόστιμο για έλλειψη… σεξ

Ο «ανεπαρκής» σύζυγος πλήρωσε στη γυναίκα του 10.000 ευρώ
Η Γαλλία φαίνεται πώς δίνει ιδιαίτερη αξία και σημασία στα συζυγικά καθήκοντα και μάλιστα επιβάλλει ποινές όταν αυτά δεν τηρούνται. Έτσι το γαλλικό δικαστήριο επέβαλε πρόστιμο σε έναν 51χρονο επειδή δεν έκανε σεξ με τη γυναίκα του. Το ζευγάρι χώρισε το 2009 και η σύζυγος κατέφυγε στο δικαστήριο, όχι για να ζητήσει διατροφή όπως πολλοί θα περίμεναν αλλά αποζημίωση επειδή ο άνδρας της δεν συνευρισκόταν ερωτικά μαζί της κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς σε βρέφος 22 ωρών!

H Sophie Dring ήταν περίπου πέντε μηνών έγκυος όταν οι γιατροί της ανακοίνωσαν τα δυσάρεστα νέα. Το έμβρυο που κυοφορούσε έπασχε από μια πολύ σοβαρή καρδιακή ασθένεια και της συνέστησαν να τερματίσει την εγκυμοσύνη της.
Εκείνη όμως ήταν αποφασισμένη να δώσει την ευκαιρία στον μικρό Toby να ζήσει, παρόλο που αυτό θα σήμαινε ότι έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση 22 ώρες μετά τη γέννησή του.
Τώρα ο μικρός, ο οποίος γεννήθηκε το Σεπτέμβριο, βρίσκεται στο σπίτι του και τα πηγαίνει αρκετά καλά.
Είναι το μικρότερο μωρό που έχει υποβληθεί σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς στη Μεγάλη Βρετανία και ένα από τα πιο μικρά στον κόσμο.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Πριν από 42.000 χρόνια, ο άνθρωπος πήγε πρώτη φορά για ψάρεμα

Εντυπωσιακά είναι τα ευρήματα ερευνητών από την Αυστραλία οι οποίοι ανακάλυψαν ότι ο άνθρωπος είχε εντρυφήσει στην τέχνη του ψαρέματος πολύ παλαιότερα από όσο πιστεύαμε.
Η χρονολόγηση των ευρημάτων δείχνει ότι ο άνθρωπος ψάρευε και μάλιστα σε μεγάλα βάθη πριν από 42 χιλιάδες έτη ενώ εντοπίστηκε και ένα αγκίστρι ηλικίας 23 χιλιάδων ετών.

Προϊστορικό ψάρεμα

Προηγούμενες έρευνες είχαν δείξει ότι η διατροφή του ανθρώπου από την θάλασσα ξεκίνησε πριν από περίπου 150 χιλιάδες έτη αλλά αφορούσε μόνο την συλλογή και κατανάλωση οστρακόδερμων που βρίσκονταν σε ρηχά νερά. Ερευνητές του Εθνικού Πανεπιστημίου της Αυστραλίας ανακάλυψαν όμως σε μια περιοχή του Ανατολικού Τιμόρ στον Ειρηνικό Ωκεανό ευρήματα που δείχνουν ότι ο άνθρωπος είχε καταφέρει να αναπτύξει μεθόδους ψαρέματος πριν από δεκάδες χιλιάδες έτη.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Ανακάλυψαν ορχιδέες που ανθίζουν μόνο μέσα στη νύχτα

Για πρώτη φορά οι βοτανολόγοι ανακάλυψαν μια ορχιδέα που ανθίζει μόνο τη νύχτα. Οι επιστήμονες, που δεν είχαν δει ποτέ κάτι ανάλογο ως τώρα, θεωρούν μυστήρια αυτή τη συμπεριφορά του φυτού.
Η ανακάλυψη, που παρουσιάστηκε στο περιοδικό βοτανικής της Λινναίας Εταιρίας "Botanical Journal", σύμφωνα με το BBC και τη βρετανική ''Γκάρντιαν'', έγινε από τον ολλανδό ερευνητή Εντ ντε Βόγκελ, στη νήσο Νέα Βρετανία στο αρχιπέλαγος Βίσμαρκ, κοντά στην Παπούα Νέα Γουινέα, στη διάρκεια επιστημονικής αποστολής στην περιοχή αυτή που καλύπτεται από παρθένα πυκνά τροπικά δάση βροχής, όπου λαμβάνει χώρα εσχάτως σημαντική υλοτόμηση, με συνέπεια να έχουν γίνει προσβάσιμα μέρη απρόσιτα έως τώρα (σε ένα από αυτά βρέθηκε το φυτό).
Υπάρχουν περίπου 25.000 είδη ορχιδέας στον πλανήτη, κανένα όμως δεν έχει βρεθεί να ανθίζει και, κατά συνέπεια, να επικονιάζεται αποκλειστικά το βράδυ. Η μοναδική αυτή ιδιότητα της συγκεκριμένης ορχιδέας της ΝΑ Ασίας (που πήρε την επιστημονική ονομασία Bulbophyllum nocturnum) έγινε αντιληπτή μόνο όταν το φυτό μεταφέρθηκε στο βοτανικό κήπο του Λάιντεν στην Ολλανδία.
Υπάρχουν μερικά ακόμα είδη φυτών που ανθίζουν στη διάρκεια της νύχτας (ένας κάκτος, ένα γιασεμί, το δέντρο με το εύγλωττο όνομα ''τρόμος του μεσονυκτίου'' κ.α.). 'Αλλωστε, πολλές ορχιδέες ανθίζουν τόσο τη μέρα όσο και τη νύχτα, καμία έως τώρα όμως δεν είχε βρεθεί να ανθίζει μόνο τη νύχτα.
Δεν είναι ακόμα σαφές τι είναι αυτό που επικονιάζει τη νυχτερινή ορχιδέα, είναι όμως πιθανό να πρόκειται για μικροσκοπικές νυχτόβιες μύγες που ξεγελιούνται και νομίζουν ότι επισκέπτονται μύκητες, με στόχο να εναποθέσουν τα αυγά τους, καθώς τα άνθη του φυτού παίρνουν την όψη μύκητα, ενώ παράλληλα μυρίζουν ιδιαίτερα. Οι ορχιδέες έχουν εξελικτικά αποδειχτεί ιδιαίτερα ''ευφάνταστες'' στο να βρίσκουν τρόπους να προσελκύουν έντομα, π.χ. μερικές μυρίζουν σαν σάπιο κρέας για να τραβήξουν πάνω τους τις μύγες!
Στη συγκεκριμένη μικρή νυχτερινή ορχιδέα, τα άνθη της, πλάτους δύο εκατοστών, τα οποία δεν έχουν μυρωδιά ιδιαίτερα αισθητή από την ανθρώπινη μύτη, ανοίγουν λίγες ώρες μετά το δειλινό (γύρω στις 10 το βράδυ) και παραμένουν ανοιχτά έως λίγες ώρες μετά την αυγή του ήλιου.
Enhanced by Zemanta

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Γιγάντιο χρυσόψαρο 13,6 κιλών

Ένας 30χρονος Γάλλος ψαράς, ο Ράφαελ Μπιατζίνι, πήγε για ψάρεμα και έπιασε ένα γιγάντιο χρυσόψαρο βάρους 13,6 κιλών, περίπου δηλαδή, όσο ζυγίζει ένα 3χρονο κοριτσάκι.Το ψάρι αυτό φημίζεται πως είναι ένα από τα μεγαλύτερα ψάρια του είδους του που έχουν πιαστεί.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, το κατόρθωμα αυτό είναι ίσως και το όνειρο κάθε ψαρά. Βέβαια ο ευσυνείδητος νέος που έπιασε το τεράστιο αυτό ψάρι, το άφησε ελεύθερο, αφού πρώτα έβγαλε μια αναμνηστική φωτογραφία.

Αξίζει να σημειωθεί πως για να το βγάλει από το νερό της λίμνης, στην οποία το έπιασε, έκανε 10 λεπτά.

Τέλος, οι φίλοι του δήλωσαν ότι ήταν πολύ τυχερός που το βρήκε αφού πολλοί ξεροστάλιαζαν για να πιάσουν ένα τέτοιο ψάρι ψαρεύοντας πολλά χρόνια.

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Έμεινε 2 μέρες σφηνωμένη στο αυτοκίνητο, δίπλα στο νεκρό πατέρα της (VIDEO)

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το 9χρονο κορίτσι και ο πατέρας της, ξέφυγε από την πορεία του και αναποδογύρισε. Εκείνος, σκοτώθηκε ακαριαία.

Εκείνη περίμενε σχεδόν 48 ώρες, στο σκοτάδι και το κρύο για να τη σώσουν. Και όσο περίμενε, παρά το φόβο της, κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία της. Έτρωγε γλυκά και έπινε Gatorade.

Για καλή της τύχη, ένας περαστικός είδε το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο και κάλεσε τις αρχές. Το αυτοκίνητο του Ντάγκλας Λάντον κινούνταν, την περασμένη Παρασκευή στον εθνικό δρόμο, όταν το αυτοκίνητο αναποδογύρισε. Ο 39χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του. Η 9χρονη κόρη του όμως επέζησε. Και χρειάστηκε να περιμένει περισσότερες από 40 ώρες για να την απεγκλωβίσουν τα σωστικά συνεργεία.
H  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Εσώρουχο που καιει θερμίδες ! - Δείτε το βίντεο

Είναι από τα βίντεο που λες δε μπορεί να υπάρχει κι όμως υπάρχει εκεί έξω για να το εμπεδώσεις.

Ο λόγος για το εσώρουχο που φοράς και καις θερμίδες, με την απαραίτητη γυμναστική.

Κρίνοντας από το βίντεο, αισθάνεσαι πολύ χαρούμενος που το φοράς. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Σέρνει με άλογο το… δωμάτιό του και κάνει το γύρο της Ελλάδας!

Ο λόγος για έναν Ολλανδό που βρήκε αυτόν το πρωτότυπο τρόπο για να γυρίσει τη χώρα μας. Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να γνωρίσει την ελληνική φύση.

Με το άλογό του και το δωμάτιό του, κάνει ήρεμος το ταξίδι του, έχοντας στο πίσω μέρος την ελληνική και την ολλανδική σημαία.
ierosagon.org

Στους τοίχους του σπιτιού του ζούσαν 60.000 μέλισσες

Ο 49χρονος Donald Mason βρέθηκε νεκρός από την ίδια του την κόρη στον πάνω όροφο του σπιτιού του (το οποίο ανακαίνιζε) στο Μαϊάμι.Η ακριβής αιτία του θανάτου του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, αλλά ο αδερφός του δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης ότι ο Mason έπεσε από την καρέκλα την ώρα που προσπαθούσε να «χτυπήσει» ένα σμήνος μελισσών και χτύπησε το κεφάλι του

Ο άτυχος άντρας ήθελε να ανακαινίσει το σπίτι του χωρίς να ξοδέψει πολλά χρήματα και έτσι ό,τι μπορούσε να φτιάξει ο ίδιος το έκανε. Στην προσπάθειά του να ρίξει καπνό στη φωλιά των μελισσών και να τις εγκλωβίσει μέσα στους τοίχους φαίνεται πως έχασε την ισορροπία του.

Ένας ειδικός από εταιρεία εξόντωσης εντόμων, που κλήθηκε στο σπίτι, δήλωσε ότι μέσα στους τοίχους του σπιτιού βρίσκονταν τουλάχιστον 60.000 μέλισσες.
tromaktiko

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Έδωσε 960 φορές μέχρι να πάρει το δίπλωμα!

Επί τρία χρόνια, από τον Απρίλιο του 2005, έδινε εξετάσεις µια φορά την ηµέρα, πέντε φορές την εβδοµάδα. 

Στη συνέχεια ο ρυθµός της επιβραδύνθηκε σε περίπου δύο φορές την εβδομάδα. Οµως ουδέποτε παραιτήθηκε…


«Όταν πήρε τελικά το δίπλωµα, αρχίσαµε όλοι να ζητωκραυγάζουµε και να την αγκαλιάζουµε, της δίναµε λουλούδια», λέει ο Παρκ Σου-γίον, δάσκαλος οδήγησης σε µια σχολή στην οποία είχε παρακολουθήσει µαθήµατα η Τσα.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...