Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Χώρισαν μετά από 77 χρόνια γάμου επειδή η σύζυγος τον απάτησε

Τα εφτά χρόνια... φαγούρα έγιναν 77 για ένα ζευγάρι από την Ιταλία που αποφάσισε μόλις χθες ότι δεν αντέχει άλλο τον έγγαμο βίο και κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Έλληνας αστρονόμος ανακάλυψε φαράγγι στη Σελήνη

Ένα τεράστιο φαράγγι στην επιφάνεια της Σελήνης ανακάλυψε Έλληνας ερασιτέχνης αστρονόμος.

Ο Γιώργος Ταρσούδης από την Αλεξανδρούπολη ανακάλυψε ένα φαράγγι τέτοιου μεγέθους που ενώ βρίσκεται στην Σελήνη μπορεί και είναι ορατό από την Γη. Σύμφωνα με τις ανάλογες μετρήσεις που έγιναν το μήκος αυτού του σχηματισμού φαίνεται να φτάνει περίπου τα 31 χιλιόμετρα!

Ο γεωλογικός σχηματισμός στην επιφάνεια της Σελήνης θα πρέπει τώρα να αποκτήσει όνομα από την διεθνή αστρονομική κοινότητα.

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Γέννησε κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Ελληνικά: Η παρούσα απεικονίζει το χριστουγενν...
Image via Wikipedia
Ένας τραυματιοφορέας βοήθησε μια γυναίκα να φέρει στον κόσμο ένα κοριτσάκι κάτω από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, καθώς η εγκυμονούσα αισθάνθηκε τους πόνους της γέννας ενώ τύλιγε τα χριστουγεννιάτικα δώρα για συγγενείς και φίλους.

Η γέννηση της μικρής στο Χόμπαρτ της Τασμανίας ήταν ένας υπέροχος τρόπος για να γιορταστούν τα Χριστούγεννα, είπε ο Μπρους Κόνορ, της υπηρεσίας συντονισμού των ασθενοφόρων του νησιού.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ 

Τυφλό σκυλάκι που είχε χαθεί επέστρεψε τα Χριστούγεννα!

Για «Χριστουγεννιάτικο θαύμα» μιλούν φίλοι, γείτονες αλλά κυρίως η ιδιοκτήτρια του Στίβι, ενός τυφλού σκύλου που είχε χαθεί.

Ο Στίβι (που ονομάστηκε έτσι από τον Στίβι Γουόντερ) ήταν εκ γενετής τυφλός και τον είχε σώσει η ιδιοκτήτρια του από το δρόμο στις αρχές του 2011. Η αγάπη που του έδειξαν τον έκανε να αισθανθεί ασφαλής στο οικογενειακό περιβάλλον της Μπελίντα Γκουτιέρες.

Ξαφνικά, στις αρχές Δεκέμβρη, ο Στίβι χάθηκε. Η στενοχώρια της οικογένειας ήταν μεγάλη αφού επιπλέον θεωρούσαν ότι το πιθανότερο θα ήταν να βρήκε το θάνατο αβοήθητο. Έβαλαν μια αγγελία αλλά κανείς δεν τους ειδοποίησε.
 

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Γέννησε μωρό με δύο κεφάλια

 Ένα υγιέστατο μωράκι με… δύο κεφάλια έφερε στον κόσμο μια γυναίκα από την Βραζιλία.

H 25χρονη μητέρα έμενε σε μια απομονωμένη περιοχή και δεν είχε υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις όλο αυτό το διάστημα

Έντονους πόνους αισθάνθηκε η 25χρονη Βραζιλιάνα Maria de Nazare όταν είσηχθη εσπευσμένα στο   νοσοκομείο Santa Casa της πόλης Ανάχας στη βορειοανατολική επαρχία Πάρα της Βραζιλίας.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

Κέρδισε μια Lamborghini, αλλά τη «σμπαράλιασε» λίγες ώρες μετά!

Η χαρά της νίκης και το μαρτύριο της ήττας. Σπάνια ένας άνθρωπος βιώνει και τα δύο αυτά συναισθήματα σε διάστημα μόλις λίγων ωρών. 

Και όμως, αυτό ακριβώς συνέβη σε έναν άνδρα, ο οποίος κέρδισε μια Lamborghini, για να τη χάσει λίγο αργότερα.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΕΔΩ 

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Παγκόμιο ρεκόρ στη δημοπρασία κοσμημάτων της Elizabeth Taylor!

Παγκόσμιο ρεκόρ για τα επονομαζόμενα «Πετράδια του Στέμματος του Hollywood» στη χθεσινή δημοσπρασία των Christie’s! Η συλλογή της Elizabeth Taylor ανακηρύχθηκε ως η πιο πολύτιμη συλλογή που έχει πουληθεί ποτέ σε δημοπρασία! Ογδόντα από τα πιο εμβληματικά κοσμήματα της συλλογής της και 189 πολύτιμοι λίθοι από ρουμπίνια, διαμάντια, σμαράγδια και ζαφείρια σε μοναδικά σχέδια από τη συλλογή της, από τα μέσα κιόλας της δημοπρασίας έσπασαν το ρεκόρ των κοσμημάτων της Wallis Simpson, που είχε γίνει στη Γενεύη το 1987 και είχε «πιάσει» 50.281.887 δολάρια!

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Συνέντευξη διάρκειας…24 ωρών!

Είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια, συνεχόμενης ροής, συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Ο Αυστραλός δημοσιογράφος Richard Glover φιλοξένησε στο ραδιοφωνικό στούντιο του ABC Sydney τον επίσης δημοσιογράφο και συγγραφέα Peter FitzSimons, για μία συνέντευξη η οποία ολοκληρώθηκε μέσα σε...24 ώρες! 


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Πέθανε το γηραιότερο σκυλί του κόσμου

Το γηραιότερο σκυλί του κόσμου, ο Πουσούκε, πέθανε σε ηλικία 125 ετών, στο σπίτι του στην Ιαπωνία!

Ο Πουσούκε, ένα ημίαιμο χνουδωτό σκυλί Σίμπα, αρρώστησε ξαφνικά, σταμάτησε να τρώει και τελικά πέθανε τη Δευτέρα, έχοντας συμπληρώσει 26 χρόνια και οκτώ μήνες σκυλίσιας ζωής. 


H ΣYNEXEIA EΔΩ

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Για 2,16 εκ. δολάρια πουλήθηκε το πρώτο τεύχος του Σούπερμαν!

Superman making his debut in Action Comics No....
Image via Wikipedia
Ένα αντίτυπο του πρώτου τεύχους κόμικ του Σούπερμαν, το οποίο είχε αγοραστεί έναντι 10 σεντς το 1938, πωλήθηκε σε δημοπρασία στη Νέα Υόρκη για 2,16 εκατομμύρια δολάρια, που είναι ποσό- ρεκόρ, ανέφερε η ιστοσελίδα ComicConnect.com.

Ένα άλλο αντίτυπο του Action Comics Νο 1, το οποίο δείχνει τον ήρωα να σηκώνει στα χέρια του ένα πράσινο αυτοκίνητο και να το συνθλίβει σε ένα βράχο, είχε πωληθεί το προηγούμενο έτος για ένα εκατομμύριο δολάρια.

Αυτό το κόμικ «είναι το πιο σημαντικό στην ιστορία των κόμικς» ανέφερε η ComicConnect.com.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Έβγαλε πάνω από 500.000 ευρώ στον ύπνο του

Να ροχαλίζεις, να μιλάς, να γελάς, άντε και να περπατάς στον ύπνο σου; Αλλά να ζωγραφίζεις;

Ο 37χρονος Lee Hadwin, από το Λονδίνο, ζωγραφίζει στον ύπνο του από τα 4 του.

Τα έργα που φτιάχνει στον ύπνο του, πουλιούνται σήμερα με 6ψήφια ποσά.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...