Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Σουηδία: Κατηγορείται ότι έκανε σεξ με ανθρώπινο σκελετό

Κατηγορίες για περιύβριση νεκρού αντιμετωπίζει μία 37χρονη γυναίκα από τη Σουηδία, η οποία φέρεται να επιδιδόταν σε σεξουαλικές πράξεις με έναν ανθρώπινο σκελετό που είχε στο σπίτι της.

Η αστυνομία ανακάλυψε στο σπίτι της στο Γκέτεμποργκ έναν ολόκληρο ανθρώπινο σκελετό, κρανία και ένα κουτί που περιέχει άλλα ανθρώπινα οστά. Στα μακάβρια ευρήματα η αστυνομία έφτασε τυχαία μετά από τηλεφώνημα αγνώστου που ανέφερε ότι από το συγκεκριμένο σπίτι ακούστηκε ένας πυροβολισμός

Βρήκαν ακόμη cd-roms με τίτλο «Η νεκροφιλία μου» και «Η πρώτη μου εμπειρία» και φωτογραφίες της γυναίκας να επιδίδεται σε σεξουαλικές πράξεις με τον σκελετό, όπως αναφέρουν δικαστικά έγγραφα.

«Της αρέσουν οι νεκροί. Έχει φωτογραφίες από εκκλησίας, νεκροτομεία και νεκροταφεία» ανέφερε η εισαγγελέας.

Η 37χρονη άνεργη γυναίκα κατηγορείται, επίσης, ότι πούλησε ανθρώπινα οστά σε έναν καλλιτέχνη στην Ουψάλα της ανατολικής Σουηδίας το περασμένο καλοκαίρι.

Η ίδια υποστηρίζει ότι αγόρασε τα οστά, τα οποία έχουν ηλικία πάνω από 50 χρόνια, από διαφορετικά μέρη του κόσμου ή μέσω Διαδικτύου για ιστορικούς λόγους και ότι δεν εμφανίζεται η ίδια στις φωτογραφίες.

Η δίκη της έχει ξεκινήσει και αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης δύο ετών αν κριθεί ένοχη

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...