Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Ρώσος έσκαψε σήραγγα 60 μέτρων και έκλεψε 30 τόνους πετρέλαιο από τον Πούτιν

Απίστευτη «μπάζα» έκανε ένας 52χρονος Ρώσος επιχειρηματίας ο οποίος έσκαβε επί τρία χρόνια μια σήραγγα για να βρεθεί δίπλα σε αγωγό πετρελαίου και να κλέψει περίπου τριάντα τόνους.

Το χωράφι του επιχειρηματία, υπεύθυνου εταιρείας μεταφορών, βρίσκεται κοντά σε μια περιοχή όπου περνάει ο πετρελαιαγωγός Ομσκ – Ιρκούτσκ στη Σιβηρία, στην περιοχή του Μόσκοβο, εξήντα χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Νοβοσιμπίρσκ.

Για να καταφέρει να συνδεθεί υπογείως και να κλέψει περίπου τριάντα τόνους πετρελαίου τους τελευταίους τρεις μήνες χρειάστηκε να σκάψει περίπου εξήντα μέτρα για τρία χρόνια, ενώ οι «εργασίες» γίνονταν κυρίως τη νύχτα και στα ρεπό του.

Την απάτη ανακοίνωσε το ίδιο το υπουργείο εσωτερικών το οποίο υπολογίζει τη ζημιά στο ύψους των 500.000 ρουβλιών (12.500 ευρώ).

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Οι Ρώσοι ιδρύουν νέα τράπεζα για... κελαηδίσματα

Μια πρωτότυπη ιδέα είχε ο δήμος Μόσχας στην προσπάθειά του να ενισχύσει την ανάπτυξη της οικολογικής συνείδησης των κατοίκων της ρωσικής πρωτεύουσας.

Ανακοίνωσε, λοιπόν, τη δημιουργία μιας τράπεζας κελαηδισμάτων τα οποία θα μπορούν να μεταμορφώνονται δωρεάν σε κινητά και άλλες συσκευές.

Τα κελαηδίσματα των πουλιών που ζουν στην ρωσική πρωτεύουσα και την περιοχή της θα ηχογραφηθούν και θα καταχωρηθούν σε έναν κατάλογο, ο οποίος θα διανέμεται στα πάρκα, τα σχολεία και τις βιβλιοθήκες, δήλωσε ο επικεφαλής της υπηρεσίας περιβάλλοντος του δήμου Άντον Κουλμπατσέφσκι.

Ο κατάλογος αυτός θα περιέχει εικόνες και τις περιγραφές των τοπικών ειδών, οι οποίες θα συνοδεύονται από γραμμοκώδικα (bar code) που θα παραπέμπει σε αρχεία μεταφόρτωσης, τα οποία και θα επιτρέπουν την ακρόαση των κελαηδισμάτων τους, σύμφωνα με τον αξιωματούχο αυτόν, τον οποίο επικαλείται η εφημερίδα «Ιζβέστια».

«Ο κατάλογος αποσκοπεί στην ανάπτυξη της οικολογικής συνείδησης των Μοσχοβιτών», εξήγησε ο ίδιος.

Συνολικά σχεδόν 250 είδη πτηνών ζουν στην περιοχή της Μόσχας, εκ των οποίων περίπου 160 στην ίδια την πρωτεύουσα, σύμφωνα με την Ρωσική Ένωση Προστασίας των Πτηνών.

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Οδηγός καρφώθηκε σε σπίτι – Είδαν το χάρο με τα μάτια τους μέσα στο ίδιο τους το σαλόνι!


Άγιο είχε μια οικογένεια που δεν πίστευε στα..
μάτια της, όταν αυτοκίνητο καρφώθηκε στο σπίτι τους. Δυστυχώς ο οδηγός βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση.

Ένα σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε στην περιοχή Σάφολκ της Αγγλίας όταν οδηγός ενός Αudi TT βρέθηκε καρφωμένος σε σπίτι. Το κόκκινο σπορ αυτοκίνητο διέγραψε μια τρελή πορεία μέχρι να καταλήξει σπιτιού στο ισόγειο σπιτιού μιας οικογένειας.

Το περιστατικό συνέβη αργά τα μεσάνυχτα με την οικογένεια ως από θαύμα να βρίσκεται στα υπνοδωμάτιά τους και να κοιμάται.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και αυτή τη στιγμή παραμένει σε «κρίσιμη κατάσταση».

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού εμφανώς σοκαρισμένος δήλωσε: «Άκουσα ένα εκκωφαντικό θόρυβο σαν έκρηξη. Ξύπνησα αμέσως και κατέβηκα στον ημιώροφο να δω τι είχε συμβεί. Αυτό που αντίκρισα ήταν απίστευτο. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο ατύχημα ποτέ». Και πρόσθεσε: «Ένα κόκκινο Αudi με τον οδηγό του αναίσθητο βρισκόταν στο σαλόνι μου».

Ένας γείτονας που πέρασε από το σημείο ανέφερε: «Όταν έφτασα στο σημείο είδα ένα αυτοκίνητο καρφωμένο σε ένα σπίτι. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι το αμάξι είχε περάσει πάνω από τους θάμνους και τα αυτοκίνητα. Πραγματικά απίστευτο».

Η Πυροσβεστική του Σάφολκ έγραψε στη σελίδα της στο Facebook: «Τα πληρώματά μας κλήθηκαν να σπεύσουν σε σπίτι της περιοχής για να απεγκλωβίσουν έναν νεαρό που ήταν εγκλωβισμένος στο αυτοκίνητό του, το οποίο είχε πέσει πάνω σε ένα σπίτι».


«Το περιστατικό τέθηκε υπό έλεγχο και το θύμα απεγκλωβίστηκε δεχόμενο τις πρώτες βοήθειες από ασθενοφόρο της υπηρεσίας μας».

Η Αστυνομία της περιοχής έκανε έκκληση προς κάθε μάρτυρα να έρθει σε επικοινωνία αν γνωρίζει τίποτα για το περιστατικό.
Πηγή: koolnews.gr

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Σοκ! Της ακρωτηρίασαν τα πόδια κι αυτά ξαναμεγάλωσαν!

H εμφάνιση της Μάντι μπορεί αρχικά να σας σοκάρει αλλά εκτός από τα γιγάντια πόδια της, είναι απολύτως φυσιολογική…

Τα πόδια της, ακρωτηριάστηκαν λόγω κάποια άγνωστης πάθησης (οι ιατροί δεν έχουν ανακαλύψει από τι πάσχει) που τα κάνει να μεγαλώνουν ακατάπαυστα.

Έφτασαν σε ένα σημείο που έκαναν την ζωή της Μάντι πολύ δύσκολη και έτσι το ένα αφαιρέθηκε, μόνο για να ξαναμεγαλώσει αργότερα.

Είναι πραγματικά απίστευτο και ταυτόχρονα λυπηρό.







himaira.blogspot.com

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Οι ληστές είχαν “κατασκηνώσει” πάνω από το χρηματοκιβώτιο!

Με 300.000 δολάρια συνελήφθησαν πέντε άνδρες που αφού είχαν κάνει κατάληψη πάνω απο το χρηματοκιβώτιο, άνοιξαν τρύπα στο ταβάνι και πήραν τα λεφτά.Μία χολιγουντιανού τύπου ληστεία απέτρεψε η αστυνομία του Τορόντο, όταν συνέλαβε πέντε άνδρες, οι οποίοι είχαν 'κατασκηνώσει' σε άδεια γραφεία που βρίσκονται πάνω από υποκατάστημα τράπεζας και εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι άνοιξαν τρύπα στο τσιμεντέντιο ταβάνι για να μπουν στο χώρο φύλαξης του χρηματοκιβωτίου.

Η περιφερειακή αστυνομία του Χάλτον συνέλαβε τους άνδρες με 300.000 δολάρια Καναδά τα οποία είχαν τοποθετήσει σε δύο αθλητικές τσάντες όταν τους εντόπισαν να κρύβονται σε έναν χώρο που δεν απέχει πολύ από το υποκατάστημα της τράπεζας του Τορόντο Dominion, που βρίσκεται στο Μπέρλινγκτον του Οντάριο.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Ντέιβ Κρος, είπε ότι οι δράστες είχαν καλύψει τα παράθυρα του γραφείου ώστε να φαίνεται ότι τελεί υπό ανακαίνιση. Ο ίδιος είπε ότι η αστυνομία αντέδρασε όταν χτύπησε ο συναγερμός της τράπεζας και μετέβη στο υποκατάστημα τα ξημερώματα της Δευτέρας, αλλά βρήκε κλειδωμένες τις εξωτερικές πόρτες και δεν εντόπισε ίχνη διάρρηξης.

Ερευνώντας την γύρω περιοχή, ένας σκύλος της αστυνομίας τους οδήγησε στους πέντε ύποπτους που κρύβονταν σε δασική περιοχή και είχαν πάνω τους 300.000 δολάρια Καναδά σε μετρητά, σπάνια νομίσματα και κοσμήματα.

Μόνον όταν η αστυνομία εισήλθε στην τράπεζα ανακάλυψε την τρύπα στο ταβάνι.

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Τον χώρισε μετά την πρώτη νύχτα γάμου γιατί είχε...

Τελικά για μερικές γυναίκες το μέγεθος μετράει...

Μια γυναίκα από την Ταϊβάν ζήτησε... διαζύγιο μετά την πρώτη νύχτα γάμου της όταν ανακάλυψε ότι ο άνδρας της είχε πολύ μικρό μόριο...!

Όπως αναφέρει η Huffington Post τα 5 εκατ. του συζύγου μάλλον δεν την ικανοποίησαν και έτσι ζήτησε διαζύγιο...

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Με σπαθί σαμουράι πήγαν να αποκεφαλίσουν τραγουδίστρια-Τους συνέλαβαν έξω από το σπίτι της

Αποφασισμένοι να ληστέψουν, απαγάγουν και στην συνέχεια να αποκεφαλίσουν την 25χρονη Τζος Στόουν ήταν οι δυο άντρες, ηλικίας 35 και 32 ετών αντίστοιχα, που συνέλαβε η αστυνομία κοντά στο σπίτι της τραγουδίστριας στο Devon.

«Είναι η ενσάρκωση του διαβόλου. Πρέπει να βρούμε το κουτί που κρατάει τα κοσμήματα της. Να την αποκεφαλίσουμε. Και μετά να πετάξουμε το πτώμα της στο ποτάμι». Αυτά είναι μερικά από τα ενδεικτικά σημειώματα που κουβαλούσαν πάνω τους οι Κέβιν Λίβερπουλ και Τζούνιορ Μπράντσοου όταν τους συνέλαβε η αστυνομία το 2011. Μαζί με σφυριά, μαχαίρια και ένα σπαθί σαμουράι μήκους 94 εκατοστών.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα (σ.σ. η δίκη διεξάγεται αυτές τις μέρες) η αιτία που στοχοποιήθηκε η Στόουν ήταν «Το γεγονός ότι είχε φιλικές σχέσεις με μέλη της βασιλικής οικογένειας, που είχαν κατά καιρούς θεαθεί σε συναυλίες της. Καθώς επίσης ότι ήταν καλεσμένη στον βασιλικό γάμο. Στόχος τους ήταν να την ληστέψουν και να την σκοτώσουν».

Οι δυο συγκάτοικοι από το Μάντσεστερ πήγαν στην τοπική βιβλιοθήκη και κράτησαν σημειώσεις από ένα επεισόδιο του MTV Cribs που έδειχνε λεπτομέρειες του προηγούμενου σπιτιού της (από αυτό που προσπάθησαν να ληστέψουν). Στην συνέχεια μπήκαν στο Fiat Punto τους και προσπάθησαν να καλύψουν την απόσταση των 225 μιλίων μέχρι το εξοχικό της Στόουν.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πρώτα τράκαραν. Και ύστερα, όταν έφτασαν με τα χίλια ζόρια στην περιοχή, χάθηκαν. Φτάνοντας μέχρι το σημείο να δείξουν μια φωτογραφία της Στόουν στον ταχυδρόμο για να τους πει που μένουν. Η αστυνομία τους συνέλαβε -μετά από καταγγελία κατοίκων- μέσα σε μια παμπ.

Και οι δυο αρνούνται τις κατηγορίες για συνωμοσία για την διενέργεια φόνου και ληστείας. Η δίκη τους βρίσκεται αυτή την στιγμή σε εξέλιξη.

Πηγή: iefimerida.gr
Enhanced by Zemanta

Η γυναίκα που παντρεύτηκε πέντε αδέλφια: «Κοιμάμαι με ένα διαφορετικό κάθε βράδυ»

Την πανάρχαια ινδική παράδοση της πολυανδρίας, του να είναι δηλαδή μια γυναίκα παντρεμένη με περισσότερους από έναν άντρες, συνεχίζει η 21χρονη Ράτζο Βέρμα. Μόνο που, στο δικό της χωριό, συνηθίζεται οι άντρες να είναι αδέλφια μεταξύ τους.

«Λαμβάνω περισσότερη προσοχή και αγάπη από τις περισσότερες συζύγους εκεί έξω. Κοιμάμαι κάθε μέρα με ένα διαφορετικό σύζυγο. Αν και δεν έχουμε κρεβάτια. Απλά απλώνουμε κουβέρτες στο πάτωμα. Άλλωστε αυτό, το να δεχτώ και τα πέντε αδέλφια ως συζύγους μου, ήταν κάτι ήξερα ότι πρέπει να κάνω. Η μητέρα μου ήταν παντρεμένη με τρία αδέλφια».

Αυτό δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα Sun η 21χρονη που ζει σε ένα δωμάτιο μαζί με τα πέντε αδέλφια και τον 18 μηνών γιο της. Του οποίου εννοείται πως δεν ξέρει ποιος είναι ο πατέρας.
Όσον αφορά το αν ο Γκιντού, ο πρώτος της σύζυγος (σ.σ. ο μόνος που αναγνωρίζει επίσημα ο νόμος), αισθάνεται ζήλια, εκείνος δηλώνει «Κάνουμε όλοι σεξ μαζί της, αλλά δεν ζηλεύω. Γιατί και εκείνη δεν δείχνει ότι προτιμά τον έναν από τον άλλο. Είμαστε μια χαρούμενη οικογένεια».


Η συγκεκριμένη πρακτική, που ήταν κάποτε πολύ διαδεδομένη στην Ινδία, έχει περιοριστεί αυτή την στιγμή στα χωριά που βρίσκονται στους πρόποδες των Ιμαλαίων και στο Θιβέτ. Και μπορεί η προέλευσή της να είναι θρησκευτικού χαρακτήρα, αλλά ο σκοπός της είναι καθαρά πρακτικός.
Το να διασφαλίσει δηλαδή ότι θα παραμείνει η καλλιεργήσιμη γη εντός οικογένειας. Καθώς επίσης να εκτονώσει το πρόβλημα της έλλειψης νυφών στις συγκεκριμένες περιοχές.

Πηγή: iefimerida.gr

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Πήρε απολυτήριο λυκείου σε ηλικία 106 ετών!


Το απολυτήριο λυκείου σε ηλικία 106 ετών παρέλαβε η Ρίμπα Ουίλιαμς από το Οχάιο, σε ειδική τελετή που έγινε στο σπίτι της, καθώς είναι πλέον καθηλωμένη στο κρεβάτι.

Αν και τελείωσε το λύκειο το 1925, το απολυτήριο δεν το πήρε ποτέ, επειδή αρνήθηκε να κάνει μία εργασία που της ανέθεσε ο καθηγητής της. Συγκεκριμένα η Ρίμπα είχε αρνηθεί να διαβάσει ξανά ένα βιβλίο που της έδωσε ο καθηγητής, γιατί δεν της άρεσε και να γράψει για αυτό.

Για τη Ρίμπα, όμως, το απολυτήριο ήταν ένας ανεκπλήρωτος πόθος, και ακόμη και μετά από τόσα χρόνια, παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα εξακολουθούσε να μιλά για την αδικία που έγινε τότε εις βάρος της.

Η ιστορία της είδε το φως της δημοσιότητας μέσω κάποιων τοπικών εφημερίδων και έφθασε στο διοικητικό συμβούλιο του σχολείου, που αποφάσισε ομόφωνα να της δοθεί το απολυτήριο.

Ο διευθυντής του σχολείου την επισκέφθηκε στο σπίτι της και της το απένειμε… με κάθε επισημότητα.

«Δεν είναι καταπληκτικό;» είπε η Ρίμπα στους συγγενείς της που συγκεντρώθηκαν στο σπίτι της για την τελετή.




newsbomb.gr

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Κλάμα «κατά παραγγελία» έναντι 600 δολαρίων!

Το να κλαίει κανείς «κατά παραγγελία» δεν είναι εύκολο, ωστόσο η Liu Jun-Lin έχει προσληφθεί για να κάνει ακριβώς αυτό το πράγμα στις κηδείες ανθρώπων που δε γνώρισε ποτέ στη ζωή της.

Μάλιστα, για τα δάκρυα της, που όπως ισχυρίζεται η ίδια είναι αληθινά, πληρώνεται αδρά, αφού η εταιρεία που την έχει προσλάβει, χρεώνει μέχρι και 600 δολάρια ανά... κηδεία.

Η Liu ισχυρίζεται ότι το επάγγελμά της είναι ιερό, καθώς όσοι πεθαίνουν έχουν με αυτό το ξεπροβόδισμα πιο εύκολη μετάβαση στην άλλη ζωή και δηλώνει αποφασισμένη να το συνεχίσει εκπαιδεύοντας και άλλες κοπέλες, με στόχο τη διατήρηση της παράδοσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέντορας της νεαρής κοπέλας υπήρξε η γιαγιά της, η οποία ανέλαβε την ανατροφή της όταν η Liu έχασε σε ηλικία 11 ετών τους γονείς της.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...