Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ουκρανία: Έκαναν σεξ πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές και τους πάτησε το τρένο!

Η γυναίκα πέθανε ακαριαία, ενώ του άντρα του κόπηκαν τα πόδια - «Θέλαμε να γευτούμε την ακραία αίσθηση του να κάνεις σεξ στις ράγες», είπε ο άντρας στους αστυνομικούς 


Την «ακραία ηδονή» έψαχνε ένα ζευγάρι στην Ουκρανία στο πιο απρόσμενο μέρος. Πάνω στις γραμμές του τρένου!

Μόνο που για κακή τους τύχη το τρένο πέρασε από πάνω τους, με αποτέλεσμα η 30χρονη κοπέλα να πεθάνει ακαριαία και του 41χρονου άντρα της να κοπούν τα πόδια.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το ζευγάρι γυρνούσε από πάρτι και στη διαδρομή αποφάσισαν να συνευρεθούν ερωτικά πάνω στις ράγες. Μάλιστα ο υπουργός Εσωτερικών της Ουκρανίας στη δήλωσή του μετέφερε τα όσα είπε ο άντρας στους αστυνομικούς όταν τους βρήκαν στις ράγες.

«Αποτύχαμε να συγκρατήσουμε το φυσικό πάθος μας καθώς γυρνούσαμε στο σπίτι και θέλαμε να γευτούμε την ακραία αίσθηση του να κάνεις σεξ στις ράγες του τρένου».

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομική έρευνα, το ζευγάρι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και γι αυτό το λόγο δεν κατάλαβαν πως το τρένο ερχόταν κατά πάνω τους.

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Καλλιστεία για τη «Μις Φυλακή» στην Κολομβία

Διεξήχθησαν για 18η φορά στη φυλακή Μπουέν Παστόρ της πρωτεύουσας της Κολομβίας, Μπογκοτά


Για 18η φορά διεξήχθησαν την Παρασκευή στη φυλακή Μπουέν Παστόρ της πρωτεύουσας της Κολοβμίας, Μπογκοτά, τα καλλιστεία για την ανακήρυξη της «Βασίλισσας Μητέρας».


Κριτές των καλλιστείων ήταν για άλλη μια φορά διασημότητες από το χώρο της τηλεόρασης και της μουσικής.


Οι περισσότερες από τις 2.222 έγκλειστες είτε έχουν καταδικαστεί για διακίνηση ναρκωτικών είτε περιμένουν να εκδικαστεί η υπόθεσή τους.


Τα καλλιστεία διεξάγονται κάθε χρόνο ανήμερα της γιορτής της Παναγίας του Ελέους, της προστάτιδας των φυλακισμένων.


Ιταλία: Ημίγυμνη διαμαρτυρία κατά της σφαγής των ζώων

Βαμμένοι με κόκκινη μπογιά και έχοντας ψεύτικα μαχαίρια δίπλα τους διαμαρτυρήθηκαν ακτιβιστές σε κεντρική πλατεία του Μιλάνο


Φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους, καλυμμένοι με κόκκινη μπογιά και τυλιγμένοι σε διάφανο σελοφάν, ακτιβιστές του ισραηλινού κινήματος 269Life πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο του Μιλάνο.

Διαμαρτυρόμενοι για την σφαγή των ζώων, το κρέας των οποίων καταλήγει τα ψυγεία των σουπερμάρκετ, οι ακτιβιστές συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Σαν Κάρλο και προώθησαν έναν τρόπο ζωής μακριά από προϊόντα ζωικής προέλευσης.

Έφεραν στο αυτί τους καρτέλα με αριθμούς όπως συνηθίζεται να έχουν τα ζώα που προορίζονται για κρεατοπαραγωγή, ενώ δίπλα τους υπήρχαν ψεύτικα μαχαίρια και bar codes όπως στις συσκευασίες του εμπορίου.

Το κίνημα 269Life γεννήθηκε στο Τελ Αβίβ όταν τρεις ακτιβιστές κατά τη διάρκεια διαδήλωσης υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων έκαναν τατουάζ τον αριθμό 269 που έφερε ένα βοοειδές, το οποίο μεγάλωνε σε κτηνοτροφική μονάδα, όπου είχαν προηγουμένως εισβάλει για να καταγράψουν τις συνθήκες ζωής των ζώων.

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Βρετανία: Ζωολογικός κήπος απαγόρευσε τα «λεοπάρ» ρούχα

Ενοχλούνται τα ζώα όταν βλέπουν σχέδια που θυμίζουν το δέρμα τους


Ένας ζωολογικός κήπος στη Βρετανία αποφάσισε να απαγορεύσει στους επισκέπτες του να φορούν λεοπάρ και τιγρέ ρούχα, εξηγώντας ότι ενοχλούνται τα ζώα όταν βλέπουν σχέδια που θυμίζουν το δέρμα τους.

«Ανακοινώσαμε ότι θα απαγορεύσουμε στους επισκέπτες να φορούν ρούχα σε στιλ άνιμαλ πριντ» αναφέρει στην ανακοίνωσή του το πάρκο Chessington World of Adventures, στα νοτιοδυτικά του Λονδίνου. Η απόφαση αυτή ελήφθη αφού η διεύθυνση του πάρκου ξεκίνησε μια νέα ατραξιόν, την αποκαλούμενη "Ζουφάρι, ταξίδι στην καρδιά της Αφρικής", όπου οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν ανάμεσα στους ρινόκερους, τις καμηλοπαρδάλεις και τις ζέβρες με ένα όχημα χωρίς παράθυρα.

Όταν τα ζώα βλέπουν έναν επισκέπτη που φορά ρούχα τα οποία τους θυμίζουν το είδος τους, αντιδρούν δείχνοντας "υπερβολική συμπάθεια", όπως εξήγησε ένας εκπρόσωπος του πάρκου. Εάν, αντιθέτως, τα ρούχα τους θυμίζουν κάποιο αρπακτικό, φοβούνται και φεύγουν.

Για να αποφευχθούν τυχόν παρεξηγήσεις, εάν κάποιοι από τους επισκέπτες αγνοούν την απόφαση και εμφανιστούν στον ζωολογικό κήπο με τα "απαγορευμένα" ρούχα, η διεύθυνση του πάρκου θα τους δανείσει άλλα, πιο κατάλληλα, για όσο διάστημα θα διαρκέσει η περιήγησή τους στο χώρο.
Enhanced by Zemanta

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Σουηδοί διοργανώνουν ερωτικό «πάρτι» ανταλλαγής συζύγων– Στους 425 μέχρι στιγμής οι συμμετέχοντες

Το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά και οι Σουηδοί αποφάσισαν να «ζεσταθούν» και να θερμάνουν την ατμόσφαιρα, διοργανώνοντας το μεγαλύτερο πάρτι οργίων που έχει καταγραφεί ποτέ σε ιδιωτικό θέατρο της μικρής πόλης Νόρκεπινγκ στην Σουηδία.


Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Θεολόγου Αλεξανδράτου στην εφημερίδα To Ποντίκι με τίτλο: «το θέατρο των οργίων»:

Στη Σουηδία, όπου οι άνθρωποι χαίρονται ελεύθερα ο ένας τον άλλο και όλοι μαζί τη μαγεία του έρωτα, διοργανώνεται στις 19 Οκτωβρίου ένα μεγάλο swinging πάρτι. Μόλις θα έχουν αρχίσει τα κρύα στη χώρα και οι άνθρωποι είπαν να ζεσταθούν, γνωρίζοντας καλύτερα ο ένας τον άλλο. Το πάρτι θα λάβει χώρα στην πόλη Νορσέπινγκ, στο θέατρο «Άρμπις» και η συμμετοχή κοστίζει 650 κορώνες, περίπου 90 ευρώ το άτομο. Ήδη 425 άνθρωποι έχουν πληρώσει το αντίτιμο για να πάρουν μέρος στο πάρτι και αναζητείται τουλάχιστον άλλος ένας γιατί με μονό αριθμό θα έχουμε πρόβλημα...

Το θέμα όμως είναι ότι οι κάτοικοι της γειτονιάς που βρίσκεται το θέατρο αντιδρούν αφού θεωρούν ότι μια τέτοια εκδήλωση θα κάνει κακό στη φήμη της περιοχής τους.

«Ξέρω ότι το swinging δεν είναι παράνομο αλλά δεν θεωρώ ότι είναι πρέπον να γίνονται τέτοια πάρτι σε κατοικημένες περιοχές» δήλωσε η Μαράϊα Γιάκομπσον, κάτοικος της γειτονιάς.

Η απάντηση ήρθε «πληρωμένη» από τον ιδιοκτήτη του θεάτρου Ρόμπ Κάρλσον, που σε περιόδους κρίσης βρήκε μια ευκαιρία να βγάλει χρήματα – και πιθανότατα να περάσει καλά.

«Αν κάποιος έρθει και μου πει «θέλω να αγοράσω 300 εισιτήρια» τι νομίζετε ότι θα τον ρωτήσω με ποιους θα κάνει σεξ; Δεν μου επιτρέπεται κάτι τέτοιο και δεν το θέλω. Είμαστε στο 2013 στην τελική και δεν καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι φοβούνται την ερωτική πράξη».

Τα κλειστά κλαμπ ανταλλαγής συντρόφων είναι μία προσφιλέστατη στη Βόρεια Ευρώπη πρακτική, η οποία τα τελευταία χρόνια εξαπλώνεται και στη χώρα μας

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Αμερικανίδα κάνει τον γύρο της χώρας της με οτοστόπ σε...αεροπλάνα

Η αμερικανίδα συγγραφέας Αμάντα Νόλαν ποζάρει πάνω στο φτερό ενός αεροπλάνου, με το οποίο κάλυψε ένα τμήμα του γύρου των ΗΠΑ.

Η ταξιδιωτική συγγραφέας Αμάντα Νόλαν αποφάσισε να πραγματοποιήσει τον γύρο των ΗΠΑ με οτοστόπ. Μόνο που θεώρησε ότι το κατάλληλο μεταφορικό μέσο δεν είναι το αυτοκίνητο, αλλά τα ιδιωτικά τζετ.


Η Νόλαν ξεκίνησε το ταξίδι της τον Ιούλιο του 2012. Της απομένουν μόνο οκτώ Πολιτείες για να ολοκληρώσει το εγχείρημά της (Αλάσκα, Χαβάη, Γιούτα, Κάνσας, Οκλαχόμα, Μιζούρι, Ιλινόις, Ιντιάνα).

Καθώς το μεταφορικό μέσο της προτίμισής της δεν είναι εύκολο να βρεθεί, η Αμάντα Νόλαν έχει ξοδέψει πολύ χρόνο προσπαθώντας να πείσει ανθρώπους να την πάρουν μαζί τους.

«Πηγαίνω στο αεροδρόμιο και λέω στον κόσμο τι κάνω και περιμένω. Μερικές φορές χρειάζονται μέρες πριν βρω κάποιον που να πηγαίνει στην κατεύθυνση που πηγαίνω και εγώ» δήλωσε στην εφημερίδα Daily Mail.

Συχνά μένει χωρίς χρήματα και αναγκάζεται να βρει προσωρινή δουλειά σε κάποια από τις 250 πόλεις που έχει επισκεφθεί, μέχρι να συγκεντρώσει τα χρήματα για να συνεχίσει το ταξίδι της.

«Ως ταξιδιωτική συγγραφέας έχω γυρίσει όλο τον κόσμο, αλλά δεν γνωρίζω καλά την "πίσω αυλή" μου» δήλωσε η Αμάντα Νόλαν, η οποία δηλώνει ότι έψαχνε να βρει έναν πρωτότυπο τρόπο για να πραγματοποιήσει το ταξίδι της.
Enhanced by Zemanta

Σαύρες χωρίς πόδια ανακαλύφθηκαν στην Καλιφόρνια



Μοιάζουν με φίδια ή σκουλήκια, όμως στην πραγματικότητα είναι σαύρες χωρίς πόδια και ανακαλύφθηκαν πρόσφατα, στην Καλιφόρνια. Μάλιστα το ένα από τα τέσσερα είδη βρέθηκε σε αμμόλοφους κοντά στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες.


Παρότι τα περισσότερα ανακαλύφθηκαν σε πολυσύχναστες τοποθεσίες, μέχρι σήμερα οι επιστήμονες είχαν εντοπίσει και περιγράψει μόνο ένα είδος σαύρας χωρίς πόδια στην πολιτεία, την... άποδη σαύρα της Καλιφόρνια. «Αυτό καταδεικνύει ότι μέσα στην πολιτεία υπάρχει μεγάλη βιοποικιλότητα που δεν έχει καταγραφεί», αναφέρει σε ανακοίνωση του πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Μπέρκλεϊ ο ερπετολόγος Θίοντορ Πάπενφας.

Όταν ο ίδιος και οι συνάδελφοί του άρχιζαν την έρευνά τους, ήλπιζαν να συλλέξουν δείγματα της σαύρας Anniella pulchra. Τοποθέτησαν σε διάφορα σημεία χιλιάδες κομμάτια από χαρτόνι, καθώς τα ζώα αυτά ζουν κυρίως κάτω από τη γη και όταν απαντώνται στην επιφάνεια, εντοπίζονται συνήθως σε υγρές κρυψώνες, π.χ. μέσα σε κούτσουρα ή σε χαρτόκουτα.

Το πιο εντυπωσιακό από τα τέσσερα είδη που εντοπίστηκαν είναι το Anniella grinnelli, το οποίο χαρακτηρίζεται από τη χρώματος μωβ κοιλιακή του χώρα, καθώς οι περισσότερες σαύρες που απαντώνται στην πολιτεία έχουν κίτρινη κοιλιά.

Οι επιστήμονες αναφέρουν ότι οι άποδες σαύρες τρέφονται συνήθως με έντομα και προνύμφες και το κύριο χαρακτηριστικό τους - η απουσία ποδιών - οφείλεται στην ανεξάρτητη εξέλιξή τους.


Τρία από αυτά εντοπίστηκαν στην κοιλάδα του Σαν Χοακίν, όπου κάποτε βρισκόταν η δεύτερη μεγαλύτερη λίμνη γλυκού νερού στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά σήμερα αποτελεί γεωργικό και βιομηχανικό κέντρο. «Το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι ακόμη και στην κοιλάδα, η οποία δεν αποτελεί ακριβώς τουριστικό προορισμό - και μάλιστα πρωταγωνιστεί σε αρκετά ανέκδοτα, λόγω της μεγάλης ανάπτυξής της - ανακαλύπτονται ακόμη άγνωστα είδη», λέει ο έτερος συντάκτης της έκθεσης στην επιθεώρηση Breviora Τζέιμς Πάραμ από το κρατικό πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια.

Οι επιστήμονες αναφέρουν ότι οι άποδες σαύρες τρέφονται συνήθως με έντομα και προνύμφες και το κύριο χαρακτηριστικό τους - η απουσία ποδιών - οφείλεται στην ανεξάρτητη εξέλιξή τους. Οι ίδιοι λένε ότι είναι δύσκολο για κάποιον που δεν είναι εξοικειωμένος με αυτές να τις ξεχωρίσει από τα φίδια, παρότι - σε αντίθεση με αυτά - οι σαύρες ζουν μέσα στο έδαφος, ενώ έχουν εξωτερικά αυτιά και τα βλέφαρά τους κινούνται.

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Απίστευτο: Πλήρωσε 28.000 ευρώ στο λογαριασμό κινητού επειδή....

Ο λόγος για την 40χρονη Helen Christie η οποία επιστρέφοντας από τις διακοπές της στην Τουρκία έπαθε σοκ μόλις είδε τον λογαριασμό του κινητού της. 


Η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας της ζητούσε ούτε λίγο ούτε πολύ να πληρώσει 20.000 λίρες δηλαδή περίπου 28.000 ευρώ.

Όπως λέει η ίδια πριν φύγει από τη χώρα της, τη Βρετανία είχε βάλει ένα οικονομικό πρόγραμμα για ίντερνετ από το κινητό.

Ωστόσο η εταιρεία αναφέρει ότι ξεπέρασε το χρόνο που είχε και χρεωνόταν με 2.500 περίπου ευρώ τη ημέρα ωστόσο δέχτηκε "λόγω εξαιρετικής περίστασης" να μειώσει το συνολικό ποσό στα 800 ευρώ.

Η Βρετανίδα μιλώντας στη Mirror δήλωσε ότι ανέβασε μόνο κάποιες καλοκαιρινές φωτογραφίες και θα κινηθεί νομικά για το ζήτημα.

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Νεόνυμφοι γκέι κατέληξαν ο ένας στο νοσοκομείο και ο άλλος στη φυλακή!

Αιτία του άσχημου καβγά τους ήταν μία συζήτηση για τις... πεθερές τους - Το περιστατικό συνέβη στη Γαλλία


Ένας νεαρός 22 ετών καταδικάστηκε σε φυλάκιση 18 μηνών την Δευτέρα στην πόλη Αλενσόν επειδή ξυλοκόπησε τον σύζυγό του λίγες ώρες μετά το γάμο που τέλεσαν στο δημαρχείο, επωφελούμενοι από το νέο νόμο που επιτρέπει τους γάμους μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου στη Γαλλία.

Τη νύχτα του Σαββάτου προς την Κυριακή ωστόσο, αστυνομικοί κλήθηκαν στο σπίτι των νεόνυμφων που αντί να γιορτάζουν τον έρωτά τους καυγάδιζαν αγρίως. Ο ένας από αυτούς είπε στους αστυνομικούς ότι ο 22χρονος σύζυγός του τον χτύπησε στο κεφάλι και, όταν έπεσε στο πάτωμα, άρχισε να τον κλοτσάει παντού.

Αφορμή για τον καυγά στάθηκε μια διαφωνία που προέκυψε μεταξύ τους όταν άρχισαν να συζητούν για τις... πεθερές τους.

Ο νεαρός, που είναι γνωστός στις αρχές από παλαιότερες καταδίκες του, επιτέθηκε και στους αστυνομικούς, τραυματίζοντας δύο από αυτούς στα χέρια. Την Δευτέρα οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και ο δικαστής, παρά την έκκληση του δαρμένου συζύγου που ζητούσε «να του δώσουν μια ευκαιρία», έκρινε ότι δεν αρκούν τα συζυγικά δεσμά και αντί για μήνα του μέλιτος τον καταδίκασε σε φυλάκιση ενάμιση έτους.

Κίνα: Έζησε 15 μέρες σε πηγάδι τρώγοντας ωμό καλαμπόκι

Μια απίστευτη εμπειρία έζησε μια γυναίκα στην Κίνα η οποία για 15 μέρες ημέρες ήταν παγιδευμένη μέσα σε ένα πηγάδι.


Η 38χρονη Σου Κιξίου,  έπεσε σε εγκαταλειμμένο πηγάδι βάθους 4 μέτρων στην επαρχία Henan, όπου και παρέμεινε για 15 ημέρες. Η Σου επέζησε καταναλώνοντας ωμό καλομπόκι.

Όσο για νερό, έπινε το πόσιμο νερό της βροχής που έπεφτε μέσα στο πηγάδι, καθώς το δεκαπενθήμερο που έμεινε εγκλωβισμένη στο πηγάδι, έβρεξε δύο φορές. Το πηγάδι περιβάλλονταν από καλαμπόκια και ως εκ τούτου ήταν δύσκολο να εντοπιστεί, ενώ το εσωτερικό του ήταν πολύ λείο για να μπορέσει να αναρριχηθεί, η 38χρονη.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να τη σώσουν το απόγευμα της Δευτέρας, και όπως δήλωσαν μιλώντας σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, η γυναίκα ήταν εξαντλημένη και μετά βίας μπορούσε να μιλήσει, ενώ είχε χάσει και αρκετό βάρος.  Πλέον λαμβάνει ιατρική περίθαλψη. 

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Τη 14η σύζυγό του παρουσίασε ο βασιλιάς της Σουαζιλάνδης

Λίγες ημέρες πριν από τις αμφιλεγόμενες βουλευτικές εκλογές στη χώρα ο βασιλιάς της Σουαζιλάνδης επέλεξε άλλη μία σύζυγο, την 14η κατά σειρά, μια 18χρονη φιναλίστ των τοπικών καλλιστείων.


Η Σιντίσουα Ντλαμίνι, η νέα «λιποβέλα», όπως αποκαλείται στα σισουάτι η βασιλική αρραβωνιαστικιά, είναι 18 ετών και μόλις αποφοίτησε από το ιδιωτικό θρησκευτικό σχολείο του Αγίου Φραγκίσκου. Ήταν μεταξύ των φιναλίστ του διαγωνισμού ομορφιάς «Μις Πολιτιστική Κληρονομιά 2013-14». 

Είναι 27 χρόνια μικρότερη από τον μέλλοντα σύζυγό της και 8 χρόνια νεώτερη από την προγονή της, την 26χρονη κόρη του Μσουάτι, τη Σιχανίσο.

Ο βασιλιάς, που είναι πολύγαμος όπως και ο πατέρας του ο Σομπούζα Β΄, παρουσίασε τη νέα του σύζυγο το σαββατοκύριακο κατά τη διάρκεια ενός φολκλορικού φεστιβάλ στο οποίο νεαρές γυναίκες χορεύουν γυμνόστηθες μπροστά του.

Κατά το έθιμο, ο βασιλιάς έχει το δικαίωμα να διαλέξει κάποια από αυτές, όμως έχει αποποιηθεί αυτό το «δικαίωμά» του τα τελευταία επτά χρόνια. Το 2005 είχε επιλέξει μια 17χρονη για 13η σύζυγό του.

Παρόντες στο φεστιβάλ ήταν και ξένοι αξιωματούχοι, όπως ο υπουργός Εξωτερικών της Ναμίμπιας Νετούμπο Νάντι-Νταϊτούα, ο οποίος είναι ο επικεφαλής της αποστολής των παρατηρητών της Αναπτυξιακής Κοινότητας Νότιας Αφρικής (SADC).

«Δεν ήταν στις προθέσεις του βασιλιά να παρουσιάσει (τη νέα σύζυγο) σε όλον τον κόσμο, όμως εκπρόσωποι της διεθνούς κοινότητας βρίσκονταν εκεί για να παρακολουθήσουν (το χορό)», ανέφερε ένας εκπρόσωπος του βασιλικού οίκου.

Ο Μσουάτι Γ΄ επικρίνεται συχνά για την πολυτελή ζωή του και για το γεγονός ότι το χαρέμι του χρηματοδοτείται από τον κρατικό προϋπολογισμό την ώρα που ζητά από τους υπηκόους του να κάνουν σημαντικές περικοπές καθώς η χώρα αντιμετωπίζει μια οικονομική κρίση άνευ προηγουμένου.

Σχεδόν ο ένας στους τέσσερις ενηλίκους πάσχει από AIDS, ασθένεια που είναι η πρώτη αιτία θανάτου στη χώρα και εξαιτίας της οποίας έχει αυξηθεί δραματικά ο αριθμός των ορφανών παιδιών.

Οι περισσότεροι από το 1,2 εκατομμύριο κατοίκους ζουν σε συνθήκες απόλυτης ένδειας και το προσδόκιμο ζωής τους είναι από τα χαμηλότερα παγκοσμίως, μόλις στα 48,9 χρόνια, σύμφωνα με εκτιμήσεις των Ηνωμένων Εθνών.

Ο Μσουάτι ανέβηκε στο θρόνο το 1982 μετά το θάνατο του πατέρα του και από το 1986 κυβερνά ως απόλυτος μονάρχης, με τη βοήθεια ενός κοινοβουλίου το οποίο θα ανανεωθεί την Παρασκευή στις βουλευτικές εκλογές. Η αντιπολίτευση χαρακτηρίζει αυτήν την εκλογική διαδικασία «μασκαράτα» δεδομένου ότι τα πολιτικά κόμματα είναι εκτός νόμου.

Αγγλίδα που παραθέριζε στην Κρήτη είχε ξεχάσει το γκάζι ανοικτό και τινάχτηκε το σπίτι της στον αέρα

«Κυρία Ράιτ μας συγχωρείτε για την ενόχληση αλλά το σπίτι σας τινάχτηκε στον αέρα». Με αυτό το τηλεφώνημα από την Αστυνομία της Ουαλίας, η 49χρονη λέκτορας Φωτογραφίας στο πανεπιστήμιο St. David πληροφoρήθηκε στην Κρήτη, όπου έκανε διακοπές, ότι το σπίτι της έγινε θρύψαλα!


Φαίνεται πως η Μισέλ Ράιτ, που βρισκόταν στην Ελλάδα για ολιγοήμερες διακοπές μαζί με την κόρη της, είχε ξεχάσει το γκάζι ανοικτό. Και έτσι, το βράδι του περασμένου Σαββάτου, στην ήσυχη κατά τα άλλα γειτονιά του Κάρντιγκανσαιρ στη νότια Ουαλία, ακούστηκε μια εκκωφαντική έκρηξη και όλοι πετάχτηκαν έντρομοι έξω.

Ένας εξ αυτών, ο Γκέρεντ Ντέιβις, που τυγχάνει να είναι και μηχανολόγος, είπε στην Daily Mail ότι «εκεί που έβλεπα τηλεόραση το βράδυ, άκουσα έναν τρομακτικό θόρυβο λες και είχε σκάσει βόμβα. Βγήκα έξω και είδα ότι…χιόνιζε. Ήταν μικρά κομμάτια από τη μόνωση του σπιτιού που έπεφταν για πέντε λεπτά από τον ουρανό και ήταν σαν να χιόνιζε!»

Ο γείτονας στη συνέχεια κοίταξε απέναντι και είδε ότι το σπίτι της γυναίκας έλειπε! «Είχε γίνει ερείπια». Η εξώπορτα εκείνη τη στιγμή που είχε βρεθεί 50 μέτρα ψηλά προσγειωνόταν στο δρόμο ενώ κάτι κουφώματα πέφτανε λίγο πιο μακριά στους στάβλους με τα άλογά του.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της πυροσβεστικής, η φοβερή έκρηξη που διέλυσε το σπίτι της γυναίκας πρέπει σίγουρα να προήλθε να τη συσσώρευση υγραερίου μέσα στο σπίτι. Είχε αφήσει κάποιον διακόπτη ανοικτό και το αέριο γέμισε το σπίτι.

Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή δεν βρισκόταν κανένας μέσα. Η ίδια βέβαια έπαθε ισχυρό σοκ όταν έμαθε τα νέα στην Ελλάδα που βρισκόταν. Έγραψε και στη σελίδα της στο Facebook ότι «απ’ ότι φαίνεται, το σπίτι μου τινάχτηκε στον αέρα και είμαι πλέον άστεγη! Σοβαρολογώ…».

Πάντως, όπως ανέφερε και ο συγχωριανός της Σέριλ Τόμας, το σπίτι μπορεί να φτιαχτεί ξανά όμως είναι όλα εκείνα τα προσωπικά πράγματα που χάθηκαν και δεν μπορείς να ξαναβρείς».

Στο δράμα της άτυχης γυναίκας, έσπευσαν να συμπαρασταθούν πολλοί προσφέροντας της φιλοξενία μέχρι να μπορέσει να δει τι θα κάνει από δω και πέρα.
Enhanced by Zemanta

Ο πρώτος τρανσέξουαλ στην λίστα Forbes

H Jennifer Natalya Pritzker συγκαταλέγεται στις πλουσιότερες γυναίκες στην λίστα του Forbes, μόνο που στο παρελθόν λεγόταν... James.


Πρόκειται για τον 63χρονο διαζευγμένο επιχειρηματία, ο οποίος μένει στο Σικάγο και έχει 3 παιδιά, ο οποίος αποφάσισε να αλλάξει φύλο και να ονομαστεί Jennifer Natalya Pritzker. 

Σήμερα είναι η πιο διάσημη γυναίκα στην Αμερική, καθώς είναι η πρώτη τρανσέξουαλ γυναίκα που συγκαταλέγεται στους πλουσιότερους ανθρώπους της Αμερικής.

Πηγή: forbes.com
Enhanced by Zemanta

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Ο 25 χρονος που ξεγέλασε το θάνατο… 8 φορές!

Η περίπτωση του Matthew Hawksley είναι μοναδική.


Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει περάσει τα πάντα. Όμως δεν το βάζει κάτω, στέκεται στα πόδια του ξανά και πολεμάει.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του έσπασε τον αυχένα του, έπαθε τέσσερις ανακοπές καρδιάς, αλλά επανήλθε, νίκησε έναν ανθεκτικό στα αντιβιοτικά χρυσίζοντα σταφυλόκοκκο, μια βαριά πνευμονία και τον καρκίνο!

Ο Γολγοθάς του νεαρού οξυγονοκολλητή από την Βρετανία ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2011, όταν πήγε για μπάνιο με τους φίλους του σε παραλία της Ιρλανδίας. Πήρε φόρα και έκανε βουτιά με το κεφάλι με αποτέλεσμα να χτυπήσει στον πάτο της θάλασσας, καθώς στο σημείο ήταν πολύ πιο ρηχά από ότι υπολόγιζε.

Παρόλα αυτά, δεν πέθανε, όμως κομματιάστηκε ο πέμπτος σπόνδυλος του αυχένα του. Επίσης, τα πνευμόνια του γέμισαν νερό και η καρδιά του σταμάτησε. Μέσα στην ατυχία του ήταν πολύ τυχερός γιατί οι φίλοι του στην αρχή και οι διασώστες στην συνέχεια, τον επανέφεραν από τρεις ανακοπές! Ήταν σε κώμα πέντε εβδομάδες, ενώ πέρασε αρκετούς μήνες στο νοσοκομείο.

Κατά την διάρκεια της νοσηλείας του και ενώ ο οργανισμός του ήταν πολύ αδύναμος μολύνθηκε από χρυσίζοντα σταφυλόκοκκο (MRSA). Πρόκειται για μια συνηθισμένη και άκρως επικίνδυνη ενδονοσοκομειακή λοίμωξη. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά έπαθε και βαριά πνευμονία. Το ξεπέρασε και αυτό. «Όταν συνήλθα από το κώμα ήμουν εντελώς παράλυτος, έβλεπα μόνο ασπρόμαυρα σχήματα και μπορούσα να επικοινωνήσω μόνο βλεφαρίζοντας και βγάζοντας τη γλώσσα μου έξω», λέει στην εφημερίδα Daily Mail. Όσο απίστευτο και αν σας ακουστεί: έχει και χειρότερο!

Το μεγάλο πλήγμα ήρθε μετά από όλα αυτά, όταν ενημερώθηκε ότι έχει καρκίνο των όρχεων. «Ομολογώ όμως πως ήταν τεράστιο χτύπημα για μένα η είδηση ότι έχω καρκίνο, διότι όταν το έμαθα είχα μόλις κάνει τα πρώτα μου βήματα και τώρα έπρεπε να δώσω ακόμα μία μάχη. Δεν το έβαλα κάτω, όμως, έπρεπε να προσπαθήσω».

Μετά από όλη αυτή την περιπέτεια ο 25χρονος μια συμβουλή δίνει: «Έχω περάσει πολλά και ένα έχω μάθει: ότι δεν πρέπει ποτέ να το βάζουμε κάτω, αλλά να μαζεύουμε τα κομμάτια μας και να συνεχίζουμε με ό,τι έχουμε». Τώρα ετοιμάζεται να τρέξει ως ερασιτέχνης τριαθλητής για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Enhanced by Zemanta

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Διήνυσε 26.000 χιλιόμετρα πεζός

Το γύρο του κόσμου έκανε πεζός μέσα σε διάστημα 20 μηνών ένας Αυστραλός.


Ο λόγος για τον Τομ Ντένιζ, ο οποίος έκανε έναν μαραθώνιο 26.000 χιλιομέτρων μέσα σε διάστημα 20 μηνών διασχίζοντας όλες τις ηπείρους.

Ξεκίνησε στις 31 Δεκεμβρίου του 2011 από την Όπερα του Σίδνεϊ, όπου και και τερμάτισε έπειτα από 622 μέρες έχοντας, στο μεταξύ, χαλάσει 17 ζευγάρια παπούτσια.

Grand Canyon, Arizona. The canyon, created by ...
Grand Canyon, Arizona.. (Photo credit: Wikipedia)
Στο διάστημα αυτό συγκέντρωσε 44.000 δολάρια για την φιλανθρωπική οργάνωση Oxfam Αυστραλίας.

«Δεν σκέφτηκα ούτε στιγμή να τα παρατήσω» δήλωσε ο Τομ Ντένιζ ο οποίος πρόσθεσε ότι πλέον ο κόσμος δεν του φαίνεται τόσο μεγάλος.

Όσο για το ποιο μέρος τον εντυπωσίασε περισσότερο, ο Αυστραλός επέλεξε το Grand Canyon.
Enhanced by Zemanta

Eνα λάθος του υπολογιστή μοίρασε δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια ως τη ...Χαβάη

Ένα λάθος στο ηλεκτρονικό σύστημα της United Airlines ήταν η αιτία πολλοί επιβάτες της να ταξιδέψουν εντελώς δωρεάν.


Η αεροπορική εταιρεία ξεκίνησε να εκδίδει εισιτήρια των... 0 δολαρίων με αποτέλεσμα πολλοί επιβάτες της να ταξιδέψουν εντελώς δωρεάν. Όταν έγινε αντιληπτό το λάθος η εταιρεία κατέβασε προσωρινά την ιστοσελίδα της και σταμάτησε να κάνει τηλεφωνικές κρατήσεις.

Τα εισιτήρια πωλήθηκαν την περασμένη Πέμπτη μέσω του online συστήματος κράτησης και μάλιστα μερικά από αυτά ήταν για μακρινούς προορισμούς όπως η Χαβάη.

Ωστόσο, παρά το λάθος, οι υπεύθυνοι της εταιρείας αποφάσισαν να αφήσουν τους τυχερούς επιβάτες που είχαν προλάβει να κλείσουν εισιτήριο να ταξιδέψουν χωρίς να πληρώσουν.


Enhanced by Zemanta

WSJ: Γαρίδα-τέρας, όσο το μπράτσο ανθρώπου, καταβροχθίζει τα πάντα [βίντεο] |

Το μήκος της μπορεί να φτάσει τα 30 εκατοστά και το βάρος της το μισό κιλό. 


Φημίζεται για την ακόρεστη πείνα της η οποία έχει ως αποτέλεσμα τη μαζική εξαφάνιση ολόκληρων ειδών, όπως στρείδια, καβούρια και άλλες μικρότερες γαρίδες, ενώ ειδικοί επιστήμονες κάνουν λόγο για την υψηλή επικινδυνότητά της όσον αφορά τη μετάδοση ασθενειών.

Ο λόγος για την γιγάντια γαρίδα «Τίγρη», η οποία «ευδοκιμεί» στα νερά του Ινδικού Ωκεανού, αλλά και στην Αυστραλία, και η οποία έχει εισβάλλει και καταλάβει το βόρειο τμήμα του Κόλπου του Μεξικού μέχρι το Τέξας, καταβροχθίζοντας ό,τι βρίσκει στο πέρασμά της.

Ειδικοί εικάζουν ότι ενδεχομένως να προήλθε από εκτροφεία στην Καραϊβική ή ακόμη και από την Αφρική...

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Κλέφτης γυναικείων εσωρούχων αφέθηκε ελεύθερος και μετά από μία ώρα έκλεψε ξανά!

Οι αστυνομικοί στην έρευνά τους στο σπίτι του 28χρονου Τούρκου βρήκαν 43 γυναικεία εσώρουχα


Δεν πρόλαβε καλά καλά να βγει από το κρατητήριο και ξαναμπήκε μέσα. Ο λόγος για έναν Τούρκο ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία πως έκλεβε γυναικεία εσώρουχα. 

Αφού τελείωσε ο χρόνος κράτησης του 28χρονου, μόλις βγήκε, μία ώρα μετά συνελήφθη ξανά, καθώς έκλεψε ξανά, αλλά αυτή τη φορά ένα κινητό από κατάστημα τηλεφωνίας. Οι κάμερες ασφαλείας τον «πρόδωσαν» και μετά τις καταγγελίες ανθρώπων που τον είδαν, ο κλέφτης εσωρούχων συνελήφθη.

Οι αστυνομικοί στην έρευνά τους στο σπίτι του 28χρονου βρήκαν 43 γυναικεία εσώρουχα.

Μέχρι στιγμής το ποινικό του μητρώο περιέχει: Χρήση ναρκωτικών, κλοπή, υλικές ζημιές και παραβίαση της ιδιωτικής ζωής.

Βούλγαρος κολύμπησε πάνω από 2 χλμ. μέσα σε κλειστό σάκο

Πάνω από 2.000 μέτρα κάλυψε κολυμπώντας στη λίμνη Αχρίδα ενώ βρισκόταν κλεισμένος μέσα σε ένα σάκο.


Ευσεβής πόθος του Τζαν Πετκόφ, που χρειάστηκε δύο ώρες και 45 λεπτά για να διανύσει αυτή την απόσταση ήταν να δημιουργήσει το δικό του ρεκόρ Γκίνες.

Με τα χέρια και τα πόδια κολλημένα στον κορμό του ο 59χρονος επίδοξος ρέκορντμαν «κολύμπησε σαν δελφίνι» σύμφωνα με τον οργανωτή της προσπάθειάς του Σάσο Τοσκόφ.

Η μέση ταχύτητα του Πετκόφ ήταν 0,7 χλμ. την ώρα και ο ίδιος είπε ότι αν δεν αισθανόταν τόσο κρύο θα μπορούσε να κολυμπήσει για άλλα 10 χιλιόμετρα, ακόμη.

Οι διοργανωτές κατέγραψαν την όλη προσπάθεια για να αναγνωριστεί επίσημα από την επιτροπή των «Διεθνών Ρεκόρ Γκίνες».

Προς το παρόν, πάντως τα Διεθνή Ρεκόρ Γκίνες δεν έχουν προβεί σε κάποια σχετική ανακοίνωση ή σχόλιο.

Αριζόνα: Έπεσε πάνω του βράχος 30 τόνων και επέζησε!


Τραυματίστηκε σοβαρά στα πόδια και στη λεκάνη


Άγιο είχε ένας άντρας στην Αριζόνα των ΗΠΑ, καθώς έπεσε πάνω του ένας βράχος -διαστάσεων δωματίου- 30 τόνων και επέζησε.

Ο 27χρονος ήταν στο συνεργείο του Δήμου, το οποίο επιχειρούσε να μετακινήσει ένα βράχο από το δρόμο. Όμως για κακή του τύχη ένας άλλος βράχος γλίστρησε από το βουνό Mount Elden και προσγειώθηκε πάνω του! Ο άντρας τελικά επέζησε, αλλά τραυματίστηκε σοβαρά στα πόδια και στη λεκάνη.


Λες και έγινε θαύμα. Ο άντρας σώθηκε καθώς η δυνατή βροχή που έπεφτε πριν από λίγες ώρες από το ατύχημα, είχε μαλακώσει το χώμα, ενώ στο σημείο που έπεσε ο βράχος πάνω στον εργάτη, είχε πέσει και ο προηγούμενος βράχος. Οπότε με το που έπεσε ο βράχος, ο άντρας βυθίστηκε στο χώμα και ο βράχος που παραλίγο να τον σκοτώσει κατρακύλησε στο δρόμο.


Enhanced by Zemanta

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ - Δείτε τον άντρα που ισχυρίζεται ότι είναι 160 ετών!

Ισχυρίζεται ότι θυμάται γεγονότα του 1895


Οποιοσδήποτε βλέπει τον Dhaqabo Ebba, αγρότη από την Αθιοπία, καταλαβαίνει ότι πρόκειται για έναν πολύ ηλικιωμένο κύριο. Σίγουρα όμως όλοι θα μείνουν με ανοιχτό το στόμα αν τον ακούσουν να ισχυρίζεται ότι είναι... 160 ετών!

Ο Ebba προσπαθεί να πείσει τους πάντες για την ηλικία του, ωστόσο δεν έχει πιστοποιητικό γέννησης ή κάποιο άλλο αποδεικτικό στοιχείο για να στηρίξει τον ισχυρισμό του.

Ο Ebba μίλησε για την ηλικία του σε τοπικό δίκτυο της πατρίδας του, ενώ κατάφερε να εντυπωσιάσει τον ρεπόρτερ που του έπαιρνε συνέντευξη με τις γνώσεις του για την ιστορία της Αιθιοπίας, οι οποίες πήγαιναν πάνω από έναν αιώνα πίσω.

Θυμόταν μάλιστα με λεπτομέρειες γεγονότα του 1895, τότε που η Ιταλία εισέβαλε στην Αιθιοπία.

Αν πάντως ο Ebba καταφέρει να αποδείξει τους ισχυρισμούς του, θα είναι ο γηραιότερος άνθρωπος που έχει καταγραφεί ποτέ.

Δειτε το βιντεο Ethiopian Man Claims to Be 160 Years Old

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Φιλιππίνες: Έκανε 19 πλαστικές για να μοιάσει στον... Σούπερμαν

Ο 35χρονος λέει ότι «ερωτεύτηκε» τον ήρωα όταν ήταν πέντε ετών και έκτοτε δεν μπορεί να τον βγάλει από το μυαλό του


Ούτε μια, ούτε δύο αλλά... δεκαεννιά  πλαστικές επεμβάσεις έκανε ένας 35χρονος από τις Φιλιππίνες προκειμένου να μοιάσει στον αγαπημένο του ήρωα των κόμικ, τον Σούπερμαν!

Ο λόγος για τον  Χέρμπερτ Τσάβες ο οποίος δεν δίστασε να μεταμορφώσει κυριολεκτικά τον εαυτό του, ακόμη κι αν αυτό σήμαινε ότι τα τελαυταία 16 χρόνια έπρεπε να κάτσει στο χειρουργικό κρεβάτι και να υποβληθεί σε  ρινοπλαστική, λεύκανση του δέρματος, λιποαναρρόφηση, ευθυγράμμιση στο σαγόνι και να τοποθετήσει θωρακικά αλλά και κοιλιακά εμφυτεύματα.

Φυσικά, οι παραπάνω επεμβάσεις δεν ήρθαν χωρίς κανένα κόστος για τον Φιλιππινέζο ο οποίος μέχρι σήμερα έχει πληρώσει περισσότερα  από 5.000 ευρώ για να ικανοποιήσει την... εμμονή του με τον Σούπερμαν.

Και μπορεί στην Ευρώπη το ποσό να μην φαντάζει υπερβολικό -αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Τσάβες έχει κάνει συνολικά 16 επεμβάσεις- όμως στις Φιλιππίνες, με τους ιδιαίτερα χαμηλούς μισθούς, πρόκειται για μία περιουσία.

Ο 35χρονος λέει ότι «ερωτεύτηκε» τον ήρωα όταν ήταν πέντε ετών και έκτοτε δεν μπορεί να τον βγάλει από το μυαλό του. Μάλιστα, δεν του αρκεί να έχει το πρόσωπο του ήρωα αλλά θέλει να μοιάζει σε όλα με εκείνον, για αυτό και επιλέγει να φορά τη στολή του στους δρόμους της πόλης Καλάμπα καθημερινά.

Ο ίδιος λέει ότι στόχος του είναι απλά να κάνει τα παιδιά της περιοχής να χαμογελούν και δηλώνει πως θα σταματήσει τις επεμβάσεις μόνο όταν το σώμα του δείξει ότι δεν αντέχει άλλο ή όταν του το απαγορεύσει ο γιατρός του.







Πηγή: huffingtonpost.co.uk

Τρεις έφηβες ξορκίζουν το κακό με... καράτε

Τα τρία κορίτσια εκπαιδεύτηκαν από τον πατέρα του ενός κοριτσιού, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει κάνει συνολικά 15 χιλιάδες εξορκισμούς, όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και την Βρετανία


Εχουν μαύρη ζώνη στο καράτε, ξέρουν πολεμικές τέχνες, πάνω απ΄όμως, ξορκίζουν το κακό και μάλιστα δημοσίως. Η Μπριν Λάρσον και οι δύο αδερφές, Τες και Σαβάνα Σέρκενμπακ, είναι τρεις έφηβες από την Αριζόνα των ΗΠΑ οι οποίες μπορεί τον ελεύθερο χρόνο τους να επιδίδονται στο αγαπημένο τους άθλημα, την ιππασία, τις υπόλοιπες ώρες όμως, συμμετέχουν σε τελετές εξορκισμού σε δημόσιους χώρους, ακόμα και σε τηλεοπτικά πλατό.

Oπως υποστηρίζει η 18χρονη Μπριν, η γνωριμία των κοριτσιών έγινε σε σχολή καράτε πριν από οκτώ χρόνια. Η 21χρονη Σαβάνα υποστηρίζει ότι από την πρώτη στιγμή τα τρία κορίτσια κατάλαβαν ότι είχαν πολλά κοινά κι έτσι αποφάσισαν να καταπολεμούν από κοινού τα δαιμόνια και τα κακά πνεύματα. Επίσης, θεωρούν ότι τα δαιμόνια αυτά μπορούν κάνουν έναν άνθρωπο να να υποφέρει από κατάθλιψη ή εθισμό.

«Ενας δαίμονας δεν μπορεί να... εισβάλει σε όποιον άνθρωπο θέλει, ο Θεός δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο», ισχυρίζεται η Μπριν. Για τις έφηβες που αυτοαποκαλούνται «ελευθερώτριες», τα δαιμόνια αυτά έχουν ονόματα: Abaddon και Jezebel. Στις τελετές τους κουβαλούν πάντα ασημένιους σταυρούς και τη Βίβλο, αναφέρει το βρετανικό δίκτυο bbc.

Τα τρία κορίτσια εκπαιδεύτηκαν από τον πατέρα της Μπριν Μπομπ Λάρσον, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει κάνει συνολικά 15 χιλιάδες εξορκισμούς, όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και την Βρετανία.

Δείτε εδώ βίντεο

«Νεκρή» σηκώθηκε από το φέρετρο στην κηδεία της!

Παραλίγο να «μείνουν» από καρδιά οι συγγενείς μιας Κινέζας 101 ετών, η οποία σηκώθηκε από το φέρετρο, λίγο πριν την κηδεία της!


Η ηλικιωμένη γυναίκα πριν από περίπου δέκα ημέρες είχε πέσει και είχε χτυπήσει σοβαρά. Οι δύο κόρες της, γύρω στα 70 η καθεμία, την φρόντιζαν μετά το ατύχημα, μέχρι που μια μέρα δεν μπορούσαν να ανιχνεύσουν σημάδι ζωής στη μητέρα τους. Δεν ακούγονταν οι χτύποι της καρδιάς της και το σώμα της είχε αποκτήσει νεκρική ακαμψία.

Τότε, έπλυναν τη γηραιά μητέρα τους, ο νεκροθάφτης της έντυσε και την έβαλαν στο φέρετρο.

Οι συγγενείς είχαν μαζευτεί στο σπίτι για να θρηνήσουν τη γυναίκα, όταν ξαφνικά αυτή σηκώθηκε και είπε: «τι θέλει όλος αυτός ο κόσμος στο σπίτι μου;».

«Είμαι τυχερή», είπε αργότερα η Κινέζα. «Ευτυχώς, ξύπνησα πριν με πάνε στο κρεματόριο και είδα πόσος κόσμος νοιάζεται για μένα».

newsbomb.gr

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Aπίστευτο: Eίναι παντρεμένος με δίδυμες αδελφές και την ξαδέλφη τους


Οι δίδυμες αδερφές Vicki και Valarie Darger παντρεύτηκαν τον 43 χρόνο Joe, ο οποίος προηγουμένως ήταν παντρεμένος με την ξαδέλφη τους.


Ζουν όλοι μαζί ευτυχισμένοι στο σπίτι τους στην πολιτεία της Γιούτα των ΗΠΑ. Πώς γίνεται αυτό; Είναι Μορμόνοι και η θρησκεία τους επιτρέπει την πολυγαμία!

Ο 43 χρόνος έχει 3 γυναίκες, τις δύο δίδυμες αδελφές και την ξαδέλφη τους, με τις οποίες έχει αποκτήσει 24 παιδιά!.


Έχουν μάλιστα ξεχωριστά υπνοδωμάτια και ο Joe κάθε βράδυ κοιμάται σε διαφορετικό.


newsbomb.gr

ΗΠΑ: Χιλιάδες άνθρωποι θέλουν να μείνουν στον πλανήτη Άρη

Συνολικά 202.586 άνθρωποι έχουν δηλώσει υποψηφιότητα για να μετάσχουν ενδεχομένως σε αυτό το πρώτο κύμα, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ολλανδική εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα


Περισσότεροι από 200.000 άνθρωποι από 140 χώρες ζήτησαν να ενταχθούν στην ομάδα αυτών που θα αποτελέσουν ενδεχομένως τους πρώτους εποίκους στον πλανήτη Άρη, για ένα ταξίδι άνευ επιστροφής, ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία Mars One, η οποία έχει την πρωτοβουλία για το σχέδιο αυτό.

Συνολικά 202.586 άνθρωποι έχουν δηλώσει υποψηφιότητα για να μετάσχουν ενδεχομένως σε αυτό το πρώτο κύμα, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ολλανδική εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, η οποία κάλεσε φέτος το Απρίλιο όσους ενδιαφέρονται να δηλώσουν υποψηφιότητα για ένα ταξίδι επτά μηνών άνευ επιστροφής στον Άρη, το οποίο προβλέπεται να διοργανωθεί το 2023.

Οι περισσότεροι από αυτούς προέρχονται από τις ΗΠΑ (24%), την Ινδία (10%), την Κίνα (6%) και την Βραζιλία (5%) — αλλά υποψηφιότητες υποβλήθηκαν επίσης από την Βρετανία, τον Καναδά, την Ρωσία, το Μεξικό, τις Φιλιππίνες, την Ισπανία, την Κολομβία, την Αργεντινή, την Αυστραλία, την Γαλλία, την Τουρκία, την Χιλή, την Ουκρανία, το Περού, την Γερμανία, την Ιταλία και την Πολωνία.

Εντός δύο ετών θα διοργανωθούν τρία στάδια επιλογής, διευκρινίζει η Mars One, η οποία προσθέτει: "Από τώρα ως το 2015, από έξι ως δέκα ομάδες τεσσάρων ατόμων θα υποβληθούν σε μια διαδικασία πλήρους εκπαίδευσης" προτού, όπως διαβεβαιώνει η οργάνωση, "μια από αυτές τις ομάδες αποτελέσει το 2023 αυτή των πρώτων ανθρώπων που θα προσγειωθούν ποτέ στον Άρη και θα ζήσουν εκεί για το υπόλοιπο της ζωής τους".

Το σχέδιο αυτό, κόστους 6 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με την Mars One, αν και αντιμετωπίζεται από πολλούς με σκεπτικισμό, έχει λάβει την υποστήριξη του Ολλανδού που τιμήθηκε με το βραβείο Νόμπελ Φυσικής το 1999, Γκέραρντ Χουφτ.

Μέχρι σήμερα έχουν γίνει μόνον ρομποτικές αποστολές στον Άρη από την Nasa, οι οποίες έχουν στεφθεί με επιτυχία. Οι ΗΠΑ είναι ωστόσο αποφασισμένες να στείλουν αστροναύτες στον Άρη σε περίπου είκοσι χρόνια από σήμερα, όπως είχε ανακοινώσει η Nasa τον περασμένο Μάιο.

Ωστόσο το σχέδιο της Mars One έχει να αντιμετωπίσει πολλά εμπόδια. Εκτός από την έλλειψη της δυνατότητας επιστροφής στην Γη για τους αστροναύτες, αυτοί θα πρέπει να ζήσουν μέσα σε μικρές κατοικίες, να βρουν νερό, να παράξουν το οξυγόνο που χρειάζονται και να καλλιεργήσουν την τροφή που χρειάζονται.

Επιπλέον ο Άρης είναι μια μεγάλη έρημος στην οποία η ατμόσφαιρα συνίσταται κυρίως από διοξείδιο του άνθρακα και στην οποία η μέση θερμοκρασία ανέρχεται σε -63 βαθμούς Κελσίου. Οι αστροναύτες θα έχουν επίσης να αντιμετωπίσουν επικίνδυνη κοσμική ακτινοβολία κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους.

Τέλος, δεν υπάρχει ακόμη πύραυλος και θαλαμίσκος για την μεταφορά αυτών των εθελοντών, το οποίο αναγνωρίζει η Mars One.
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...