Τρίτη, 27 Αυγούστου 2013

VIDEO - Δεκάχρονη κατηγορείται ότι βίασε τετράχρονο στο Τέξας!

Τα δύο παιδιά, μαζί με άλλα, έπαιζαν τον... γιατρό, όταν ένας γείτονας είδε περίεργες κινήσεις και κάλεσε τη μητέρα του μικρού αγοριού


Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένα δεκάχρονο κοριτσάκι κατηγορείται ότι βίασε ένα τετράχρονο αγόρι σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων στο Τέξας! 

Σύμφωνα με την αστυνομία το συγκλονιστικό περιστατικό συνέβη τον περασμένο Απρίλιο -όμως η ιστορία είδε τώρα το φως της δημοσιότητας- όταν μία ομάδα παιδιών στο Τέξας έπαιζαν τον... γιατρό.

Με βάση διεθνή ΜΜΕ, η δεκάχρονη -τα στοιχεία της οποίας για ευνόητους λόγους δεν έχουν γίνει γνωστά- συνελήφθη δύο μήνες μετά το συμβάν και πέρασε τέσσερις νύχτες σε κέντρο κράτησης ανηλίκων. Μάλιστα, όταν, με βάση τις κατηγορίες, βίασε το τετράχρονο αγόρι, το κορίτσι με το ψευδώνυμο «Ashley» ήταν εννέα προς δέκα ετών.

«Έκλαιγα όταν οι αστυνομικοί με πήραν στο περιπολικό, δεν ήθελα να πάω μαζί τους και προσπαθούσα με κάθε τρόπο να μη μπω στο αυτοκίνητο, αλλά η μαμά μου, μού ζήτησε να ηρεμήσω», λέει η «Ashley», περιγράφοντας τη στιγμή της σύλληψής της.

Όλα συνέβησαν, όταν ένας γείτονας είδε τα παιδιά ενώ «έπαιζαν» να κάνουν περίεργες κινήσεις και τότε κάλεσε τη μητέρα του τετράχρονου αγοριού, για να πάρει το παιδί της.

«Ποτέ δεν είχα να κάνω με ένα παιδί που κατηγορείται για ένα έγκλημα», λέει αστυνομικός που χειρίζεται την υπόθεση, χωρίς να κάνει γνωστή την ταυτότητά του.

«Στην πραγματικότητα, όλο αυτό δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα ακατάλληλο παιχνίδι που τώρα έχει ως αποτέλεσμα ένα παιδί που είναι δέκα χρονών να  βαρύνεται με την κατηγορία του διακεκριμένου βιασμού», προσθέτει.

Η μητέρα της «Ashley», από την άλλη ισχυρίζεται πως «πρόκειται για έναν εφιάλτη που το παιδί της δε να χρειάζεται να περάσει».  «Η σκέψη του ότι το παιδί μου το περνάει όλο αυτό με πονάει», σημειώνει.

Η δικάσιμος της δεκάχρονης έχει οριστεί για τον Οκτώβριο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...