Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Επιχείρησε να τον ληστέψει υπό την απειλή όπλου όσο του έκανε σεξ στο αυτοκίνητο που ο ίδιος οδηγούσε!

Μία γυναίκα στην Φλόριντα των ΗΠΑ κατηγορείται για ένοπλη ληστεία, καθώς τράβηξε όπλο μέσα σε αυτοκίνητο, ενώ έκανε σεξ με τον άντρα που το οδηγούσε.

Η 26χρονη Αμάντα Τζιν Λίνσκοτ συνάντησε το θύμα, του οποίου το όνομα δεν έχει αποκαλυφθεί, όταν αυτή μπήκε με μια φίλη της σε παμπ του Port Charlotte.

Αργότερα το ίδιο βράδυ, οι δύο γυναίκες πήγαν με τον άντρα σε ιδιωτική κατοικία, όπου η φίλη της Λίνσκοτ και το θύμα έκαναν σεξ. Έπειτα, οι δύο γυναίκες έφυγαν.

Στην κατάθεσή του ο άντρας υποστηρίζει ότι η φίλη της Λίνσκοτ είχε ανάγκη από χρήματα, γι' αυτό και ο άντρας της έδωσε 120 δολάρια.

Το ίδιο βράδυ το θύμα κάλεσε τη γυναίκα με την οποία έκανε σεξ στο κινητό της και έκλεισαν ραντεβού.

Όταν, όμως, έφτασε στο σημείο που είχαν συμφωνήσει βρήκε μόνο την Λίνσκοτ, η οποία του είπε ότι η φίλη της την είχε αφήσει.

Έπειτα, αυτός και η Λίνσκοτ μπήκαν στο αυτοκίνητο, όπου άρχισαν να κάνουν σεξ ενόσω αυτός οδηγούσε.

Τότε ήταν που η Λίνσκοτ του ζήτησε χρήματα, για να πάρει αρνητική απάντηση, κάτι που είχε ως συνέπεια να τραβήξει όπλο και να τον απειλήσει.

Προκειμένου να την αφοπλίσει, ο άντρας της έδωσε μία γροθιά στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα όμως να χάσει τον έλεγχο του εν κινήσει ακόμη αυτοκινήτου και να το οδηγήσει πάνω σε ένα φοίνικα.

Αυτό απογειώθηκε στο αέρα και κατέληξε να ντεραπάρει μπροστά σε δύο αυλές σπιτιών.

Η Λίνσκοτ κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο και να ξεφύγει, για να συλληφθεί λίγη ώρα αργότερα και να κρατηθεί από την τοπική αστυνομία.

Πηγή: | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...