Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Νιόπαντρος Γερμανός ξέχασε τη νύφη σε βενζινάδικο!

Γυρνούσαν από το ταξίδι του μέλιτός τους στη Γαλλία με προορισμό το Βερολίνο - Σταμάτησαν να βάλουν βενζίνη και εκείνη πήγε στην τουαλέτα - Όταν επέστρεψε είδε ότι την είχε παρατήσει στη μέση του πουθενά


Ο γάμος τους δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο. Ο λόγος για ένα ζευγάρι Γερμανών που η... γκάφα του συζύγου κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

Και ποια είναι αυτή; Ο γαμπρός ξέχασε νύφη σε ένα βενζινάδικο, καθώς οι δυο τους γυρνούσαν σπίτι έπειτα από το ταξίδι για το μήνα του μέλιτος! Και μάλιστα, παρατήρησε ότι η γυναίκα του έλειπε έπειτα από ώρες!

Σύμφωνα με την αστυνομία, το νιόπαντρο ζευγάρι κατευθυνόταν στο σπίτι τους στο Βερολίνο, επιστρέφοντας από τη Γαλλία, όταν ο σύζυγος σταμάτησε το βράδυ της Πέμπτης σε ένα βενζινάδικο, για να... φουλάρει το αυτοκίνητό τους.

Η σύζυγός του εκείνη την ώρα κοιμόταν στο πίσω μέρος, αλλά σηκώθηκε - εν αγνοία του άντρα της- για να πάει στην τουαλέτα. Εκείνος, όμως, έφυγε πριν επιστρέψει...

Μόνο έπειτα από δυόμιση ώρες οδήγηση κατάλαβε ότι έλειπε και τότε κάλεσε την αστυνομία. Δεν γνωρίζουμε τι συνέβη ανάμεσά τους, έπειτα από αυτό το συμβάν, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι ο μήνας του μέλιτός τους έληξε άδοξα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...