Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Φτερνίστηκε και έβγαλε τη... σφαίρα που είχε στο κεφάλι!

Παραλίγο δολοφονικό απεδείχθη το φτάρνισμα 28χρονου σε νοσοκομείο της Ιταλίας, καθώς από τη μύτη του πετάχτηκε μια σφαίρα, η οποία είχε καρφωθεί λίγες ώρες πριν στο κρανίο του. Τόσο οι γιατροί που ήταν παρόντες, όσο και ο ίδιος, πάντως, είναι αυτή τη στιγμή εκτός κινδύνου.
Η ιστορία έχει ως εξής: ο 28χρονος Ντάρκο Σαντζερμάνο δέχτηκε την Πρωτοχρονιά αδέσποτη σφαίρα από πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια των εορτασμών για το νέο έτος στη Νάπολη. Η σφαίρα μπήκε από το πίσω μέρος του δεξιού του ματιού και σφηνώθηκε στη μύτη του.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αιμορραγία, αλλά έχοντας πάντα τις αισθήσεις του. Εκεί, λοιπόν, και ενώ οι γιατροί τον προετοίμαζαν για το χειρουργείο όπου θα προσπαθούσαν να βγάλουν τη σφαίρα, ο ασθενής τους φταρνίστηκε. Και μετά από αυτό κάθε σχέδιο για εγχείρηση ήταν άσκοπο: η σφαίρα βρισκόταν στο πάτωμα, καθώς πετάχτηκε από τη μύτη του νεαρού όταν αυτός φταρνίστηκε.

Στον Σαντζερμάνο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και τώρα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Οι γιατροί μιλούν για πλήρη αποκατάσταση της υγείας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...