Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Αυτή είναι η πιο αστεία κλοπή αυτοκινήτου! [βίντεο]

Aπίθανους τρόπους κλοπής αυτοκινήτων έχουμε δει πολλούς. Αλλά αυτός που σκέφτηκε ο άνδρας που εμφανίζεται στο βίντεο μαζί με τον ή τους συνεργούς του, ξεπερνά κάθε φαντασία!

Αφού ο επίδοξος κλέφτης κάνει μια διερευνητική βόλτα γύρω από το κίτρινο αυτοκίνητο το οποίο και θέλει να... κλέψει, πηγαίνει στην πόρτα του οδηγού την ανοίγει, χωρίς μεγάλη δυσκολία, μπαίνει μέσα και φεύγει.

Το θέμα είναι πώς φεύγει... αφού δεν μπήκε καν στη διαδικασία να βάλει μπροστά το αυτοκίνητο. Συγκεκριμένα δεν τον ενδιέφερε καθόλου τη συγκεκριμένη στιγμή, αφού ακριβώς από πίσω του βρισκόταν ο συνεργός του μέσα σε άλλο αμάξι, με το οποίο τον... καθοδηγούσε σπρώχνοντας!

Το περιστατικό συνέβη στη Λατινική Αμερική και το βίντεο τραβήχτηκε από ένοικο απέναντι διαμερίσματος, ο οποίος έκπληκτος παρατηρούσε να κλέβουν μπροστά στα μάτια του το αμάξι που ήταν σταθμευμένο στη γειτονιά του.

Μπορεί τα αντανακλαστικά στο να ειδοποιήσει την Αστυνομία, ή έστω να φωνάξει προκειμένου να φύγουν οι κλέφτες να μην ήταν καλά, αλλά στο να πιάσει την κάμερα και να αρχίσει τη βιντεοσκόπηση του περιστατικού, πραγματικά, έδρασε αστραπιαία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...