Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Ευχήθηκαν να υιοθετηθούν τα Χριστούγεννα και τα κατάφεραν χάρη σε ένα μπαλόνι!


Mία συγκινητική ιστορία με δύο μικρές αδελφούλες, την 6χρονη Eva και την 8χρονη Jasmine, από το Τενεσί των ΗΠΑ

Κάθε χρόνο μικροί και μεγάλοι ελπίζουμε να πραγματοποιηθεί η ευχή που κάνουμε το βράδυ των Χριστουγέννων. Ωστόσο, δύο αδερφούλες από το Τενεσί των ΗΠΑ είχαν την τύχη να βιώσουν νωρίτερα το θαύμα των φετινών γιορτών.


Πιο συγκεκριμένα, το περασμένο καλοκαίρι η 6χρονη Eva και η 8χρονη Jasmine έγραψαν την ευχή τους σε ένα χαρτάκι το οποίο έκλεισαν σε ένα μπαλόνι, ζητώντας από τους ανάδοχους γονείς τους Lynn και Dennis να τις υιοθετήσουν μέχρι τα φετινά Χριστούγεννα.

Το μπαλόνι των δύο μικρών κοριτσιών ήταν το μόνο από τα 30 συνολικά μπαλόνια που επέστρεψε πίσω σε εκείνες, αφού πρώτα ταξίδεψε μέχρι το Μέριλαντ. Εκεί οι άνθρωποι που το βρήκαν θέλησαν να ταχυδρομήσουν το χαρτάκι με την ευχή πίσω στον αποστολέα του και χάρη σε εκείνους οι μικρές έχουν πλέον γονείς!



Τα δύο κορίτσια είχαν περάσει κατά καιρούς από διάφορες ανάδοχες οικογένειες, ύστερα όμως από δύο μήνες με την Lynn και τον Dennis αποφάσισαν ότι αυτή ήταν η οικογένεια που είχαν ονειρευτεί.

«Είναι σαν να βρήκε ο ίδιος ο Θεός το μπαλόνι και να το έστειλε πίσω στη σωστή κατεύθυνση. Θεωρούμε ότι με αυτό τον τρόπο μας έδωσε την έγκρισή του για να υιοθετήσουμε τα παιδιά», αναφέρει η θετή πλέον μητέρα των κοριτσιών.

Το ζευγάρι ξεκίνησε αμέσως τις διαδικασίες της υιοθεσίας, η οποία ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα και πλέον η οικογένεια ζει το δικό της θαύμα των Χριστουγέννων.

Πηγή: infokids

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...