Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Πάρτι με σεξ στο γραφείο

Αντίστροφα μετρούν οι Σκωτσέζοι  για το Χριστουγεννιάτικο πάρτι της δουλειάς τους ελπίζοντας να στριμώξουν καμία καυτή συνάδελφο.

Αυτό αποκαλύπτει έρευνα στην οποία παρατηρήθηκε ότι οι εργαζόμενοι ανυπομονούν τόσο για το γιορτινό πάρτι που όλο το χρόνο κάνουν αμαρτωλές σκέψεις για αυτό, ενώ δαπανούν μια μικρή περιουσία για το σύνολο που θα τους κάνει να δείχνουν πιο σέξι από ποτέ.

Η έρευνα διεξήγαγε η ιστοσελίδα  Gaydar.co.uk., και σύμφωνα με το μάνατζερ αυτής Σάιμον Τζόνσον το γιορτινό πάρτι στο χώρο εργασίας φαίνεται πως είναι ένα γεγονός με κέφι και ξέφρενες επιθυμίες για όλους είτε είναι κανείς ετεροφυλόφιλος είτε ομοφυλόφιλος, είτε εργένης είτε παντρεμένος.

Όπως αποκάλυψε η έρευνα το 39% των ατόμων στο Εδιμβούργο ονειρεύεται μια περιπέτεια με  ένα συνάδελφό του, ενώ η πλειοψηφία δαπανά περίπου 100 λίρες για ένα σέξι γιορτινό σύνολο που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα.

Μάλιστα ένα 41% ομολογεί ότι έχει ήδη αναπτύξει κάποιους είδους ερωτική σχέση με έναν συνάδελφο.

Όταν η γιορτινή ατμόσφαιρά κατακλύζει το χώρο η αποθήκη είναι το κατάλληλο μέρος για ένα... γρήγορο με 29% ενώ ακολουθεί η τουαλέτα με 27% και το τραπέζι των meeting με 17%.
Ωστόσο τα kinky Χριστούγεννα δεν είναι μόνο για τους εργένηδες καθώς και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή με το 20% των παντρεμένων να έχει μπει στο γιορτινό κλίμα.

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...