Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Βίαζε τα τρία του παιδιά και τον έριξαν... στα μαλακά!

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει τη Γερμανία. Περισσότερο, όμως, αφήνει άφωνη την κοινή γνώμη το ύψος της καταδίκης του: 14 χρόνια και έξι μήνες για 23 χρόνια βιασμών.
Ο καταδικασθείς ονομάστηκε από τα μέσα ενημέρωσης «ο Γερμανός Φρίτσλ», καθώς η υπόθεσή του, η οποία συγκλόνισε τη...

Γερμανία, έφερε στη μνήμη αυτή του Αυστριακού αιμομείκτη πατέρα, του Γιόζεφ Φριτσλ, ο οποίος καταδικάστηκε το 2009 σε ισόβια κάθειρξη επειδή βίαζε την κόρη του, την οποία κρατούσε αιχμάλωτη, επί 24 χρόνια και απέκτησε μαζί της 7 παιδιά.
Ο καταδικασθείς ονομάστηκε από τα μέσα ενημέρωσης «ο Γερμανός Φρίτσλ», καθώς η υπόθεσή του, η οποία συγκλόνισε τη Γερμανία, έφερε στη μνήμη αυτή του Αυστριακού αιμομείκτη πατέρα, του Γιόζεφ Φριτσλ, ο οποίος καταδικάστηκε το 2009 σε ισόβια κάθειρξη επειδή βίαζε την κόρη του, την οποία κρατούσε αιχμάλωτη, επί 24 χρόνια και απέκτησε μαζί της 7 παιδιά.

Ο 48χρονος Ντέτλεφ Σ., πρώην οδηγός, κρίθηκε ένοχος για τον επανειλημμένο βιασμό απο το 1987 έως το 2010 της κόρης του και δυο παιδιών της συζύγου του, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού, με το οποίο έκανε και 8 παιδιά. Ένα από τα βρέφη αυτά πέθανε λίγο μετά τη γέννησή του
thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...