Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Σοκ: Μητέρα «έπλυνε» στο πλυντήριο το βρέφος της

Σοκ και απέχθεια έχει προκαλέσει η είδηση που έκανε το γύρω του κόσμου για τον τραγικό θάνατο ενός βρέφους ηλικίας μόλις 10 ημερών από τα «χέρια» της 26χρονης ψυχασθενούς μητέρας του στην Οκλαχόμα.

Η μητέρα-τέρας Λίντσεϊ Φίντλερ, η οποία ήταν στο παρελθόν χρήστης ναρκωτικών, βρέθηκε από τη συγγενή της 26χρονης η οποία την βρήκε λιπόθυμη στο πάτωμα και το μωρό έλειπε.

Ακούγοντας θόρυβο από το πλυντήριο, η θεία της διαπίστωσε ότι το νεογέννητο βρέφος ήταν νεκρό στο πλυντήριο μετά δεκάδες κύκλους και αρκετά λεπτά πλύσης…

Αφού η μητέρα της συνήλθε, τηλεφώνησε στην αστυνομία για να «καταγγείλει» ότι το βρέφος της είναι νεκρό ενώ ακολούθησε και καυγάς μεταξύ των δύο γυναικών με τη θεία να φωνάζει στην 26χρονη μητέρα «εσύ η ίδια το σκότωσες το παιδί σου».

Όπως εξήγησε η θεία της Φίντλερ μιλώντας στα ΜΜΕ, επισκέφθηκε την 26χρονη για να δει πως τα πηγαίνει με το νεογέννητο μιας και είναι μητέρα δύο ακόμη παιδιών, ηλικίας 3 και 4 ετών.

Η αστυνομία συνέλαβε την Λίντσεϊ Φίντλερ με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας ενώ τόσο οι αστυνομικοί όσο και το ιατρικό προσωπικό που εξέτασε το βρέφος έκαναν λόγο για ένα «θέαμα που δε μπορεί να περιγραφεί με τα λόγια». star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...