Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Έλεγε ψέματα ότι έχει καρκίνο για να βγάλει λεφτά!

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι μία 23χρονη έλεγε ψέματα ότι είναι σοβαρά άρρωστη, προκειμένου να βγάλει χρήματα…

Πρόκειται για την Terri Edkins, που κορόιδευε όχι μόνο φίλους και αγνώστους -την ανθρωπιά των οποίων εκμεταλλεύτηκε- αλλά τους γονείς της, τον άνδρα της ακόμα και τα παιδιά της…

Είχε πει σε όλους ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο και καρκίνο στα οστά. Μέχρι και ότι πάσχει από λευχαιμία είπε, μπας και βγάλει περισσότερα! Ξύρισε το κεφάλι της, έβαλε ένα μαντήλι για να φαίνεται ότι της έχουν πέσει τα  μαλλιά από τις χημειοθεραπείες και έκανε δηλώσεις συγκινητικές.

Λίγο πριν παντρευτεί πέρυσι τον Οκτώβριο, άρχισε τα ψέματα για την υγεία της λέγοντας μάλιστα πως έχει μόνο έξι μήνες ζωής.

Φιλανθρωπικές οργανώσεις κινητοποιήθηκαν, μέχρι και events οργανώθηκαν προκειμένου να καταφέρουν να συγκεντρώσουν χρήματα για την θεραπεία που χρειαζόταν η Terri!

Ο 24χρονος άντρας της, έκανε τα πάντα για να σώσει την αγαπημένη του και να συγκεντρώσει τις 25.000 λίρες.

Όταν μαθεύτηκαν τα ψέματα, το ζευγάρι άρχισε να δέχεται απειλές από τον κόσμο που είχε εξαπατήσει η Terri ενώ η μητέρα του 24χρονου συζύγου έσπευσε να δηλώσει στα μέσα ενημέρωσης  ότι ο γιό της έπεσε θύμα της αδίστακτης νύφης της και ότι δεν ήξερε πως όλα ήταν ψέματα.
STAR.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...