Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Στο ψυχιατρείο εξαιτίας ενός...τσιγάρου

Στο ψυχιατρείο κατέληξε 40χρονος δικηγόρος από τη Νέα Υόρκη, όταν οι αστυνομικοί που τον είδαν να καπνίζει στο περβάζι του παραθύρου του θεώρησαν ότι προσπαθούσε να αυτοκτονήσει.
Ο 40χρονος δικηγόρος Μάρκ Μούντι έκανε συχνά το τσιγάρο του καθισμένος στο περβάζι παραθύρου του σπιτιού του, σε ύψος περίπου 3,5 μέτρων.

Το ίδιο έκανε και την ημέρα που σταμάτησε μπροστά από το σπίτι του ένα περιπολικό. Οι δυο αστυνομικοί που βγήκαν από το αυτοκίνητο τον ρώτησαν αν σκοπεύει να αυτοκτονήσει, διατάσσοντάς τον να κατέβει αμέσως.

Ο Μούντι αρνήθηκε να κατέβει, εξηγώντας ότι κάπνιζε, ωστόσο οι αστυνομικοί με υπερβάλλοντα ζήλο εισέβαλαν στο διαμέρισμά του, του πέρασαν χειροπέδες και τον μετέφεραν σε ψυχιατρική κλινική.

Οι ψυχίατροι φυσικά κατάλαβαν αμέσως ότι ο 40χρονος δεν ήταν ψυχικά ασταθής ούτε είχε αυτοκτονικές τάσεις οπότε αφέθηκε ελεύθερος, αφού του ζήτησαν συγγνώμη.

Ο Μούντι δεν αρκέστηκε στη συγγνώμη και κατέθεσε μήνυση κατά της αστυνομίας, απαιτώντας 250.000 δολάρια ως αποζημίωση για την ταλαιπωρία του.

Οι αστυνόμοι από την πλευρά τους υποστηρίζουν ότι είχαν δεχτεί καταγγελία ότι βρισκόταν στην περιοχή ένα άτομο ψυχικά ασταθές και θεώρησαν ότι ήταν ο Μούντι. Υποστηρίζουν ότι τους μίλησε περίεργα, επομένως έκριναν ότι έπρεπε μεταφερθεί στην κλινική για παρακολούθηση.
Όπως δηλώνει και ο 40χρονος πάντως, αν όντως ήθελε να αυτοκτονήσει θα πήγαινε να πέσει από κάπου πιο ψηλά, γιατί από τα 3.5 μέτρα το πολύ - πολύ να πάθαινε κανένα διάστρεμμα.
http://www.tvxs.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...