Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Μαθητές δημοτικού έκαναν χρήση κοκαΐνης

Colouring pencilsImage via Wikipedia Τέσσερις μαθητές ενός δημοτικού σχολείου της Ουάσιγκτον εισήχθησαν στο νοσοκομείο την Πέμπτη, αφού εισέπνευσαν ή κατάπιαν κοκαΐνη, την οποία έφερε στην τάξη ένας άλλος μαθητής, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της σχολικής ακαδημίας της πρωτεύουσας.
«Ένας μαθητής του Δημοτικού Σχολείου Thomson έφερε απροσδιόριστη ποσότητα κοκαΐνης στο σχολείο και τη μοιράστηκε με τους συμμαθητές του», ανέφερε ανακοίνωση της σχολικής διοίκησης.
Ο εκπρόσωπος του σχολείο Φρεντ Λιούις δήλωσε ότι οι μαθητές νοσηλεύθηκαν και εκτίμησε ότι πρόκειται για μεμονωμένο γεγονός. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, τα παιδιά παραπέμφθηκαν σε δίκη για κατοχή παράνομων ουσιών από τον εισαγγελέα της Ουάσιγκτον που είναι αρμόδιος για εγκλήματα που διαπράττονται από ανηλίκους.
«Τέσσερις μαθητές έκαναν χρήση κοκαΐνης, κάποιοι την κατάπιαν και κάποιοι την εισέπνευσαν. Δεν γνωρίζουμε την ακριβή ποσότητα» σημείωσε το σχολείο. Ο διευθυντής του σχολείου, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της πρωτεύουσας, Άλμπερτ Ντιπόν απέστειλε επιστολή προς τους γονείς, αναφέροντας ότι η αστυνομία θα πραγματοποιήσει έρευνα όσον αφορά τον μαθητή που είναι ύποπτος ότι έφερε την κοκαΐνη στο σχολείο, αλλά και την οικογένειά του.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...