Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

O Λευκός Οίκος παράγει πλέον τη δική του μπύρα

Την είδηση ότι ο Λευκός Οίκος παρασκευάζει τη δική του μπύρα έδωσε ο ίδιος ο πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα. Στην επίσημη ιστοσελίδα του δίνει λεπτομέρειες για τη συνταγή και για το ζυθοποιείο που λειτουργεί στις κουζίνες του.

Ο Μπάρακ Ομπάμα αγόρασε με δικά του έξοδα όλα όσα χρειάζονται για να εγκαταστήσει ένα μικρό ζυθοποιείο στον Λευκό Οίκο. Παρασκευάζει μάλιστα τρία είδη μπύρας κι όλες έχουν ως κύριο συστατικό το μέλι που παράγεται στον κήπο του Λευκού Οίκου. Πρόκειται για τις White House Honey Brown Ale, την πρώτη μπύρα που εμφιαλώθηκε ποτέ στον Λευκό Οίκο, την Honey Porter και την Honey Blonde.

Εκτός από το μέλι, οι μπύρες του Λευκού Οίκου περιέχουν διάφορες ποικιλίες βύνης και λυκίσκου, μαγιά και ζάχαρη από καλαμπόκι. Η μαύρη μπύρα παρασκευάζεται από τα ίδια υλικά αλλά από διαφορετικούς προμηθευτές.

Οταν ο Ομπάμα αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι παρασκευάζει μπύρα πάνω από 12.000 άτομα έγραψαν μηνύματα στη σελίδα We The People που διαθέτει ο Λευκός Οίκος για τους πολίτες και ζητούσαν επιτακτικά τη συνταγή.

Τελικά η συνταγή ανέβηκε σε blog του Λευκού Οίκου και με βίντεο το οποίο έδειχνε τια διαφορετικές φάσεις παρασκευής.

Ο πρόεδρος Τζορτζ Ουάσινγκτον παρασκεύαζε μπύρα και ουίσκι στην κατοικία του στο Mount Vernon ενώ ο Τόμας Τζέφερσον έφτιαχνε κρασί, κανείς όμως Πρόεδρος δεν παρασκεύασε ποτά στον Λευκό Οίκο.

Πηγή: | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...