Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Βρήκε τον πρώην στη σοφίτα... 12 χρόνια μετά το χωρισμό

Η Tracy, μία ανύπαντρη μητέρα 5 παιδιών, δεν πίστευε πως το άσχημο προαίσθημα που είχε εκείνο το βράδυ θα μπορούσε να έχει αυτή την κατάληξη στην πράξη. Όταν άκουσε χτυπήματα από τη σοφίτα πίστεψε πως ήταν κάποιο ζώο ή στη χειρότερη των περιπτώσεων ένα φάντασμα.

Η ανακάλυψη που έκανε επιβεβαίωσε πως το χειρότερο δεν είχε περάσει καν από το μυαλό της και πως το φάντασμα θα ήταν μία μικρή παραφωνία στην καθημερινότητά τους.

Έστειλε τα μεγαλύτερα παιδιά της και τον ανιψιό της στη σοφίτα και δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτό που αντίκρισαν.

Ο πρώην σύντροφος της μητέρας τους, με τον οποίο είχε χωρίσει προ12ετίας, κοιμόταν στη μονάδα θέρμανσης του σπιτιού πάνω σε παλιά ρούχα της οικογένειας. Ο 44χρονος άνδρας είχε αποφυλακιστεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Η Tracy δεν επιθυμεί να δοθούν στη δημοσιότητα τα υπόλοιπα στοιχεία της γιατί ο άνδρας διαφεύγει ακόμα της σύλληψης, καθώς έφυγε τρέχοντας όταν τον ανακάλυψαν τα παιδιά στη σοφίτα.

Η γυναίκα δήλωσε στην αστυνομία πως είχε δει τον 44χρονο, ένα χρόνο πριν όταν αυτός έκανε κάποιες δουλειές στο σπίτι της και είχε λάβει πολλά γράμματά του μέσα από τη φυλακή. Ο εθισμός του στα ναρκωτικά και η σύλληψη του για ληστεία την έκαναν να καταλάβει πως πρέπει να διακόψει μαζί του.

Για εκείνη τη νύχτα η Tracy είπε στην αστυνομία πως είχε μία αίσθηση πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Άκουσε χτυπήματα από τη σοφίτα και έστειλε τα αγόρια να δουν.

Τα ευρήματα των αστυνομικών αρχών σόκαραν ακόμα περισσότερο τη γυναίκα, καθώς φάνηκε πως ο άνδρας έμενε πάνω από τα κεφάλια τους για αρκετό καιρό. Σε όλο το χώρο υπήρχαν κύπελλα με κόπρανα και ούρα.

Η Tracy και τα παιδιά της φοβούνται πλέον να κοιμηθούν στο σπίτι τους και το μόνο που επιθυμούν είναι να συλληφθεί ο άνδρας που εισέβαλε και εγκαταστάθηκε παρά την έγκρισή τους στη ζωή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...