Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Σκύλος περπάτησε 800 χλμ. για να γυρίσει σπίτι του!

O Mark Wessells δεν πίστευε ότι θα έβλεπε ξανά το σκύλο του, ένα μαύρο λαμπραντόρ ονόματι Buck, το οποίο απέκτησε κουτάβι γαρ, μόλις πριν από τρία χρόνια.

«Νόμιζα ότι χάθηκε για πάντα και όλο αυτό το διάστημα ήμουν απαρηγόρητος», λέει ο Mark. Η ιστορία ξεκίνησε πριν από επτά περίπου μήνες, όταν ο νεαρός Mark Wessells επισκέφθηκε τον πατέρα του στη Βιρτζίνια για να του αφήσει το σκύλο για μερικές εβδομάδες, μέχρι να μετακομίσει στο νέο του σπίτι στο Myrtle Beach (800 χλμ. από τη Βιρτζίνια). Περίπου μια εβδομάδα μετά την αποχώρησή του από τη Βιρτζίνια, ο πατέρας τού Wessells τηλεφώνησε στο γιο του για να του πει τα κακά μαντάτα: Ο Buck είχε φύγει από το σπίτι και οι προσπάθειές του να τον βρει δεν απέδωσαν καρπούς.
«Αρχικά σκεφτήκαμε ότι κάποιος τον έκλεψε, επειδή αυτό ήταν το μόνο πράγμα που μπορούσαμε να φανταστούμε. Σε καμία περίπτωση δεν περνούσε από το μυαλό μας ότι έφυγε από μόνος του», λέει ο Mark. Επτά μήνες μετά, και μόλις πριν από δύο εβδομάδες, ένας γείτονας του Mark στο Myrtle Beach βρήκε το σκύλο να περιπλανιέται κατάκοπος στο δρόμο. Αφού τον περιποιήθηκε -που περεμπιπτόντως ήταν πολύ φιλικός- ρώτησε στη γειτονιά και στη συνέχεια τον μετέφερε σε κτηνιατρείο. Εκεί, ο κτηνίατρος, μέσω ενός μικροτσίπ που είχε ο Buck κάτω από το δέρμα του, ανακάλυψε όλες τις πληροφορίες για το σκύλο, παραδίδοντας εν τέλει το τρυφερό λαμπραντόρ στον περίχαρο ιδιοκτήτη του. Γιατί 800 χιλιόμετρα δρόμος είναι λίγο, τόσο λίγο για μια ζεστή αγκαλιά!
perierga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...