Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013

Σουηδοί διοργανώνουν ερωτικό «πάρτι» ανταλλαγής συζύγων– Στους 425 μέχρι στιγμής οι συμμετέχοντες

Το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά και οι Σουηδοί αποφάσισαν να «ζεσταθούν» και να θερμάνουν την ατμόσφαιρα, διοργανώνοντας το μεγαλύτερο πάρτι οργίων που έχει καταγραφεί ποτέ σε ιδιωτικό θέατρο της μικρής πόλης Νόρκεπινγκ στην Σουηδία.


Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Θεολόγου Αλεξανδράτου στην εφημερίδα To Ποντίκι με τίτλο: «το θέατρο των οργίων»:

Στη Σουηδία, όπου οι άνθρωποι χαίρονται ελεύθερα ο ένας τον άλλο και όλοι μαζί τη μαγεία του έρωτα, διοργανώνεται στις 19 Οκτωβρίου ένα μεγάλο swinging πάρτι. Μόλις θα έχουν αρχίσει τα κρύα στη χώρα και οι άνθρωποι είπαν να ζεσταθούν, γνωρίζοντας καλύτερα ο ένας τον άλλο. Το πάρτι θα λάβει χώρα στην πόλη Νορσέπινγκ, στο θέατρο «Άρμπις» και η συμμετοχή κοστίζει 650 κορώνες, περίπου 90 ευρώ το άτομο. Ήδη 425 άνθρωποι έχουν πληρώσει το αντίτιμο για να πάρουν μέρος στο πάρτι και αναζητείται τουλάχιστον άλλος ένας γιατί με μονό αριθμό θα έχουμε πρόβλημα...

Το θέμα όμως είναι ότι οι κάτοικοι της γειτονιάς που βρίσκεται το θέατρο αντιδρούν αφού θεωρούν ότι μια τέτοια εκδήλωση θα κάνει κακό στη φήμη της περιοχής τους.

«Ξέρω ότι το swinging δεν είναι παράνομο αλλά δεν θεωρώ ότι είναι πρέπον να γίνονται τέτοια πάρτι σε κατοικημένες περιοχές» δήλωσε η Μαράϊα Γιάκομπσον, κάτοικος της γειτονιάς.

Η απάντηση ήρθε «πληρωμένη» από τον ιδιοκτήτη του θεάτρου Ρόμπ Κάρλσον, που σε περιόδους κρίσης βρήκε μια ευκαιρία να βγάλει χρήματα – και πιθανότατα να περάσει καλά.

«Αν κάποιος έρθει και μου πει «θέλω να αγοράσω 300 εισιτήρια» τι νομίζετε ότι θα τον ρωτήσω με ποιους θα κάνει σεξ; Δεν μου επιτρέπεται κάτι τέτοιο και δεν το θέλω. Είμαστε στο 2013 στην τελική και δεν καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι φοβούνται την ερωτική πράξη».

Τα κλειστά κλαμπ ανταλλαγής συντρόφων είναι μία προσφιλέστατη στη Βόρεια Ευρώπη πρακτική, η οποία τα τελευταία χρόνια εξαπλώνεται και στη χώρα μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...