Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Τρεις έφηβες ξορκίζουν το κακό με... καράτε

Τα τρία κορίτσια εκπαιδεύτηκαν από τον πατέρα του ενός κοριτσιού, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει κάνει συνολικά 15 χιλιάδες εξορκισμούς, όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και την Βρετανία


Εχουν μαύρη ζώνη στο καράτε, ξέρουν πολεμικές τέχνες, πάνω απ΄όμως, ξορκίζουν το κακό και μάλιστα δημοσίως. Η Μπριν Λάρσον και οι δύο αδερφές, Τες και Σαβάνα Σέρκενμπακ, είναι τρεις έφηβες από την Αριζόνα των ΗΠΑ οι οποίες μπορεί τον ελεύθερο χρόνο τους να επιδίδονται στο αγαπημένο τους άθλημα, την ιππασία, τις υπόλοιπες ώρες όμως, συμμετέχουν σε τελετές εξορκισμού σε δημόσιους χώρους, ακόμα και σε τηλεοπτικά πλατό.

Oπως υποστηρίζει η 18χρονη Μπριν, η γνωριμία των κοριτσιών έγινε σε σχολή καράτε πριν από οκτώ χρόνια. Η 21χρονη Σαβάνα υποστηρίζει ότι από την πρώτη στιγμή τα τρία κορίτσια κατάλαβαν ότι είχαν πολλά κοινά κι έτσι αποφάσισαν να καταπολεμούν από κοινού τα δαιμόνια και τα κακά πνεύματα. Επίσης, θεωρούν ότι τα δαιμόνια αυτά μπορούν κάνουν έναν άνθρωπο να να υποφέρει από κατάθλιψη ή εθισμό.

«Ενας δαίμονας δεν μπορεί να... εισβάλει σε όποιον άνθρωπο θέλει, ο Θεός δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο», ισχυρίζεται η Μπριν. Για τις έφηβες που αυτοαποκαλούνται «ελευθερώτριες», τα δαιμόνια αυτά έχουν ονόματα: Abaddon και Jezebel. Στις τελετές τους κουβαλούν πάντα ασημένιους σταυρούς και τη Βίβλο, αναφέρει το βρετανικό δίκτυο bbc.

Τα τρία κορίτσια εκπαιδεύτηκαν από τον πατέρα της Μπριν Μπομπ Λάρσον, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει κάνει συνολικά 15 χιλιάδες εξορκισμούς, όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και την Βρετανία.

Δείτε εδώ βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...