Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014

Δασκάλα βίαζε 12χρονη μαθήτριά της – 16 χρόνια μετά ομολογεί εν αγνοία της στο YouTube.

Από την κόλαση που ζούσε δεκάξι χρόνια κατάφερε να βγει μία 28χρονη γυναίκα έπειτα από την καταγγελία στην πρώην δασκάλα της. Συγκεκριμένα η νεαρή γυναίκα έκανε γνωστό τον - επί έξι χρόνια βιασμό της, από τα 12 έως τα 18 της χρόνια - και μάλιστα στο YouTube.


Η 28χρονη Jamie τηλεφώνησε στην πρώην δασκάλα της και κατέγραψε τη συνομιλία τους αφού φρόντισε να της αποσπάσει μια πλήρη ομολογία και στη συνέχεια ανάρτησε το βίντεο στο καταγγέλλοντας και διαπομπεύοντας με αυτό τον τρόπο τη γυναίκα που στιγμάτισε τη ζωή της. Μέσα σε λίγες ώρες, η εκπαιδευτικός παραιτήθηκε από τη δουλειά της ενώ η αστυνομία διεξάγει έρευνα για την υπόθεση.


Η ομολογεί ότι επιτέλους νιώθει ανακουφισμένη που η δασκάλα της δεν θα δουλεύει πλέον με παιδιά. Οι σεξουαλικές επιθέσεις της δασκάλας, σύμφωνα με την 28χρονη ξεκίνησαν όταν ήταν 12 χρονών:

«Είμαι 28 χρονών και περίμενα τόσα χρόνια για να βρω τη δύναμη να αντιμετωπίσω και να καταγγείλω τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκα όταν ήμουν μικρή. Συνειδητοποίησα ότι αυτή η γυναίκα δεν θα πληρώσει ποτέ γι αυτά που έκανε» λέει στο βίντεο που ανάρτησε, αποφασίζοντας να εκθέσει την καθηγήτρια στο διαδίκτυο.

«Αποφάσισα να της τηλεφωνήσω και να πάρω κάποιες απαντήσεις από αυτήν» λέει η Jamie. Στο βίντεο η δασκάλα εμφανίζεται μετανιωμένη και λέει ότι ντρέπεται για όσα έκανε τότε. Η Jamie υποστηρίζει ότι η δασκάλα της είχε κάνει τέτοια πλύση εγκεφάλου που δεν έκανε παρέα με εφήβους και πίστευε ότι εκείνη ήταν ο μόνος άνθρωπος που μπορούσε να εμπιστευθεί. Επίσης ομολόγησε ότι φοβόταν πάρα πολύ γιατί η δασκάλα την απειλούσε κι έτσι αποδεχόταν τις σεξουαλικές τους επαφές: «Μου έλεγε ότι θα αυτοκτονήσει αν την αφήσω… και την πίστευα».

Η Jamie, η οποία έχει γίνει μητέρα, είπε ότι ήθελε πλέον να είναι σίγουρη ότι αυτή η γυναίκα δεν θα διδάξει ποτέ ξανά και δεν θα έρθει σε επαφή με παιδιά. «Στην αρχή νόμιζα ότι δεν υπήρχε τίποτα που θα μπορούσα να κάνω αλλά, προφανώς, υπήρχε κάτι και το έκανα» λέει η Jamie.

Πηγή: Koolnews.gr

Δείτε το video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...