Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Απελπισμένος Βρετανός ψάχνει «καυτή μελαχρινή» με... πλακάτ

Εκτός αυτού, θα πρέπει να αγαπά τα σκυλιά και τα τοπία...


«Zητείται καυτή μελαχρινή...», γράφει το πλακάτ του Λονδρέζου Τζέραλντ Αμπράχαμς, ο οποίος ψάχνει απεγνωσμένα για ταίρι, «οργώνοντας» τους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας.


Μάλιστα, για να βρει μία σύντροφο, θέτει και τις προδιαγραφές που θα πρέπει αυτή να πληροί.

Ο Τζέραλντ «τρέλανε» το Twitter όταν στον προσωπικό του λογαριασμό ανέβασε μία φωτογραφία του κραδαίνοντας το επίμαxο πλακάτ. Την ίδια ώρα οι χρήστες αναρωτιούνται αν, εν έτει 2014 είναι ο κατάλληλος τρόπος για να βρει κανείς μία σύντροφο.

Η γυναίκα που θα ανταποκριθεί, θα πρέπει να έχει καστανά μαλλιά, να λατρεύει τα σκυλιά και τα τοπία, όπως γράφει στο πλακάτ του.

«Εάν θέλεις να προσελκύσεις το ενδιαφέρον μιας κοπέλας, τότε το σημαντικότερο είναι να την κάνεις να αισθανθεί ξεχωριστή. Ο Τζέραλντ αναμφισβήτητα πιστεύει ότι είναι ξεχωριστός, διαφορετικά δεν θα προσπαθούσε να βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής του κόσμου», σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα Telegraph.
 
Στον προσωπικό του λογαριασμό, όπου,  έχει αναρτήσει την φωτογραφία του εν ώρα δράσης,  ο Τζέραλντ ζητά από την... γυναίκα της ζωής του -όπως γράφει στο πλακάτ του- «να είναι ανοιχτή στο φλερτ και στα ραντεβού».

Η βρετανική εφημερίδα αναρωτιέται αν ο Λονδρέζος ακολούθησε τον σωστό τρόπο για να βρει το ταίρι του.

«Μπορεί ο Τζέραλντ να είναι τρελός και ιδιαίτερος, όμως δεν του αξίζει μία γυναίκα που θα ρισκάρει γι' αυτόν;», σχολιάζει.

«Εγώ δεν πιστεύω ότι το να ξεχυθεί κανείς στο δρόμο, είναι ο ιδανικός τρόπος για να βρει σύντροφο», γράφει ένας χρήστης στο Twitter.

Ο Τζέραλντ περιπλανάται στους δρόμους του Λονδίνου αφού πρώτα... πάτωσε στο Ίντερνετ. Δεν κατάφερε με τις ιστοσελίδες γνωριμιών να βρει μία γυναίκα που να του ταιριάζει και έτσι, σκέφτηκε κάτι πιο δημιουργικό.

Όπως ο ίδιος δήλωσε στο Absolute Radio: «Δεν ευχαριστήθηκα την διαδικτυακή αναζήτηση. Απέτυχα να βρω μία γυναίκα για μακροχρόνια σχέση».

Για την Telegraph, πάντως, εάν κανείς δεν μπορεί να υιοθετήσει μία πιο δημιουργική προσέγγιση στην αναζήτηση της γυναίκας των ονείρων του, τότε η λύση είναι μία: Να καταφύγει στο Ιντερνέτ, σε ιστοσελίδες γνωριμιών...   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...