Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΗΠΑ: Πάντρεψε τις τρεις της κόρες και πέθανε 12 ώρες μετά!

Η πολυαγαπημένη τους μητέρα που βρισκόταν στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου πρόλαβε πριν κλείσει τα μάτια της να τις δει νυφούλες - Αυτή ήταν και η τελευταία της επιθυμία

Μία απίστευτη ιστορία φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Daily Mail. Τρεις αδερφές από την Γεωργία των ΗΠΑ παντρεύτηκαν την ίδια ημέρα, ώστε η ετοιμοθάνατη μητέρα τους να είναι στον γάμο τους, πριν κλείσει τα μάτια της. Δυστυχώς, όμως, 12 ώρες αφού τις είδε νυφούλες, η αγαπημένη τους μητέρα έφυγε από τη ζωή.

Η 19χρονη Σάρα, η 21χρονη Κάιλι και η 22χρονη Τζόντι, μόλις έμαθαν ότι ο καρκίνος του μαστού από τον οποίο έπασχε η 43χρονη μητέρα τους επιδεινώθηκε, συμφώνησαν να πραγματοποιήσουν κοινό γάμο στις 26 Οκτωβρίου του περασμένου έτους, διότι και οι τρεις ήταν ήδη αρραβωνιασμένες.

Καθώς, όμως, η κατάσταση υγείας της μητέρας τους Μπέκι χειροτέρευσε, αποφάσισαν να επισπεύσουν την  γαμήλια τελετή, ώστε να εκπληρώσουν την τελευταία επιθυμία της που ήταν να δει τα παιδιά της να παντρεύονται και να είναι ευτυχισμένα.

«Είναι γλυκόπικρο αυτό που αισθανόμαστε», είπε η μεγαλύτερη αδελφή την ημέρα του γάμου, λέγοντας τότε πως «είμαστε ευτυχείς που είναι εδώ, αλλά αυτό μάλλον θα είναι το τελευταίο μεγάλο πράγμα που κάνουμε μαζί της. Ο γάμος μας δεν θα ήταν ο ίδιος αν δεν την είχαμε εδώ κοντά μας».

Ωστόσο, μόλις 12 ώρες αφότου παρέδωσε τις κόρες της στους γαμπρούς της η πολυαγαπημένη τους μητέρα υπέκυψε στην επάρατη νόσο.

Η κυρία Μπέκι είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού στις 15 Φεβρουαρίου του 2010 και παρόλο που η χημειοθεραπεία αποδείχθηκε αποτελεσματική στην πρώτη φάση, οι γιατροί ανακάλυψαν ότι η νόσος είχε εξαπλωθεί και σε άλλα όργανα.

Παρά τις δυσοίωνες διαγνώσεις των γιατρών, οι κόρες της λένε ότι «διατηρούσε μία θετική στάση μέχρι το θάνατό της».

«Είχε πάντα ένα χαμόγελο στο πρόσωπό της και ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ», είπε σύζυγος της 43χρονης που ήταν μαζί εδώ και 25 χρόνια.

«Είναι η γυναίκα και ο έρωτας της ζωής μου. Και αυτό πονάει πάρα πολύ», συμπλήρωσε.

Πριν από το θάνατό της η 43χρονη μητέρα έγραψε στο Facebook: «Ευχαριστώ τον Θεό που ξυπνάω κάθε μέρα. Δέχομαι τόσο μεγάλη υποστήριξη. Ο γλυκός μου σύζυγος, οι τρεις όμορφες κόρες μου και η μαμά μου, έχουν σταθεί δίπλα μου σε κάθε βήμα. Δεν μπορώ να πω αρκετά για να περιγράψω αυτή την ευλογία».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...