Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Τουρκία: Γαμπρός ξυλοκόπησε τη νύφη κατά τη διάρκεια του γάμου!


Σε ρινγκ μετατράπηκε μια αίθουσα δεξιώσεων στην Κωνσταντινούπολη. Ένας γαμπρός ξυλοκόπησε άγρια τη νύφη μετά την... τελετή του γάμου και κατά την διάρκεια της δεξίωσης στην περιοχή Καντίκιοι! 



Σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet, όταν το ζευγάρι μετά τον γάμο μπήκε στο αμάξι για να φύγει, η νύφη «τόλμησε» να πει στον άντρα της, πώς η θεία του της κρέμασε ψεύτικα κοσμήματα στο νυφικό! Ο άντρας έγινε έξαλλος και λέγοντας της μόνο «Πως μιλάς έτσι για την θεία μου», άρχισε να την δέρνει...

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Πώς ένας Κινέζος κατάφερε να τρώει δωρεάν για ένα χρόνο με ένα αεροπορικό εισιτήριο

Ο ουρανίσκος του ήταν φτιαγμένος για λεπτές γεύσεις και το μάτι του είχε λατρέψει την πολυτέλεια της αίθουσας VIP του αεροδρομίου. Σκαρφίστηκε λοιπόν ένα απίθανο κόλπο για να περάσει έναν ολόκληρο χρόνο εκεί, εξασφαλίζοντας δωρεάν γεύματα!

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Ιαπωνία: Εκλεβε ψηλοτάκουνα παπούτσια από σερβιτόρες

Ενας 28χρονος συνελήφθη ως ύποπτος ότι έκλεβε ψηλοτάκουνα παπούτσια από τις σερβιτόρες ενός ακριβού μπαρ, στο Τόκιο. Η αστυνομία κατέσχεσε 450 ζευγάρια ψηλοτάκουνα παπούτσια. Ο νεαρός δήλωσε: «Ένιωθα χαρά κλέβοντας ψηλοτάκουνα. Δεν με ενδιαφέρουν τα καινούργια ζευγάρια».


Ο Σο Σάτο κατηγορείται ότι τον Νοέμβριο μπήκε στα αποδυτήρια του μπαρ και έκλεψε 14 ψηλοτάκουνα παπούτσια καθώς και καλλυντικά συνολικής αξίας 5.330 δολαρίων, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Jiji επικαλούμενο την αστυνομία.

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο επειδή είχε 3 ώρες συνεχούς οργασμού [βίντεο]

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, όταν μία νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο λόγω...εκτεταμένου οργασμού!


Όπως εξηγεί η νεαρή Λίζ, και ο σύντροφός της Έρικ στην κάμερα, ήταν μια απλή καθημερινή ημέρα, ωστόσο όταν το ζευγάρι ξύπνησε η νεαρή γυναίκα είχε έντονη ερωτική διάθεση, η οποία ωστόσο δεν κόπαζε, παρά τις προσπάθειες του συζύγου της. Ο νεαρός άντρας επιχείρησε να την βοηθήσει προσφέροντας της νερό, και ο,τιδήποτε άλλο έκρινε πως θα μπορούσε να βοηθήσει την σύζυγό του, αλλά μάταια.

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Έρχεται η πρώτη σχολή για... νεκροθάφτες! Διαβάστε τα προτεινόμενα μαθήματα

Προσεχώς νεκροθάφτες με... πτύχιο καθώς το Σωματείο Ιδιοκτητών Γραφείων Τελετών Ελλάδος προτείνει την ίδρυση Σχολής Τελετών Επαγγελμάτων... Κηδείας και προτίθεται να συζητήσει άμεσα το θέμα με τους αρμόδιους των υπουργείων Παιδείας και Υγείας.


Στόχος σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου Ιδιοκτητών Γραφείων Τελετών Ελλάδος κ. Μιχάλη Παναγιώτου, ο οποίος μίλησε στην εφημερίδα «Ελευθερία» της Λάρισας, είναι να υπάρχουν στο χώρο αυτό, «μόνο άνθρωποι που θα μπορούν να κάνουν με τον απαραίτητο επαγγελματισμό τη δουλειά τους, σε μια τόσο ιδιαίτερη στιγμή πόνου...».

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Γύρισαν πορνοταινία σε φημισμένο βρετανικό πανεπιστήμιο

Στα δικαστήρια θα λύσουν όπως φαίνεται τις διαφορές τους ένας παραγωγός ταινιών πορνό και η διοίκηση του University of the West of England στο Μπρίστολ.


Στους διδάσκοντες του Ιδρύματος έφτασαν καταγγελίες ότι ο παραγωγός χρησιμοποίησε τις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου για να γυρίσει σκηνές από αισθησιακή ταινία. Μέρα μεσημέρι.

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Κρουαζιερόπλοιο «φάντασμα» περιφέρεται στο Βόρειο Ατλαντικό γεμάτο κανίβαλους αρουραίους [βίντεο]

Αφημένο στην τύχη του, με μόνους επιβάτες αρουραίους που ελλείψει βρώσιμων τροφών τρώνε ο ένας τον άλλο, το ρωσικό κρουαζιερόπλοιο Lyubov Orlova περιφέρεται εδώ και ένα περίπου χρόνο σαν φάντασμα στο Βόρειο Ατλαντικό, εγκαταλελειμμένο από το πλήρωμά του τον περασμένο Ιανουάριο.


Ωστόσο, το πλοίο φάντασμα ενδέχεται το επόμενο διάστημα να επιστρέψει στη στεριά χάρη στους ισχυρούς ανέμους που το ωθούν προς τις βρετανικές ακτές, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «The Sun».

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Απίστευτο! Υπάρχει διάφανο ψάρι!

Όσο απίστευτο και αν φαίνεται είναι πραγματικότητα! Ψαράς στη Νέα Ζηλανδία έπιασε στα δίχτυα του ένα ψάρι πέρα για πέρα διάφανο!

Ο... τυχερός ψαράς ονομάζεται Stewart Fraser και όλα συνέβησαν όταν αποφάσισε να πάει για ψάρεμα με τους γιους του, Conaugh και Finn, 53 μίλια βόρεια της χερσονήσου Karikari του Βόρειου Νησιού.

Ξαφνικά, είδε κάτι σαν γαρίδα να κολυμπάει κοντά στην επιφάνεια του νερού...

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Έπαθε ΣΟΚ όταν έμαθε ότι ο επί 15 χρόνια σύζυγός της ήταν...

Λίγο καιρό μετά τη γνωριμία τους, ο Aman της αποκάλυψε ότι είχε πρόσφατα χωρίσει από την πρώην σύζυγό του, την Zabeen, με την οποία είχε και δυο παιδιά.

Μετά από λίγο καιρό το ζευγάρι από τη Βρετανία έκανε έναν ονειρεμένο γάμο και ξεκίνησε τη νέα του ζωή μαζί...

Για αρκετό διάστημα η Kirsten ζούσε ευτυχισμένη μαζί με τον άνδρα της και τη νέα της οικογένεια, ωστόσο σύντομα ανακάλυψε ότι όλα ήταν μια απάτη...

Δασκάλα βίαζε 12χρονη μαθήτριά της – 16 χρόνια μετά ομολογεί εν αγνοία της στο YouTube.

Από την κόλαση που ζούσε δεκάξι χρόνια κατάφερε να βγει μία 28χρονη γυναίκα έπειτα από την καταγγελία στην πρώην δασκάλα της. Συγκεκριμένα η νεαρή γυναίκα έκανε γνωστό τον - επί έξι χρόνια βιασμό της, από τα 12 έως τα 18 της χρόνια - και μάλιστα στο YouTube.


Η 28χρονη Jamie τηλεφώνησε στην πρώην δασκάλα της και κατέγραψε τη συνομιλία τους αφού φρόντισε να της αποσπάσει μια πλήρη ομολογία και στη συνέχεια ανάρτησε το βίντεο στο καταγγέλλοντας και διαπομπεύοντας με αυτό τον τρόπο τη γυναίκα που στιγμάτισε τη ζωή της. Μέσα σε λίγες ώρες, η εκπαιδευτικός παραιτήθηκε από τη δουλειά της ενώ η αστυνομία διεξάγει έρευνα για την υπόθεση.

Διάβασε τη νεκρολογία του στην εφημερίδα

«Καταλαβαίνω ότι γίνονται λάθη, ακόμα και... μοιραία»


Ο 81χρονος Σβεν-Ολοφ Σβένσον έμεινε έκπληκτος όταν ανοίγοντας την εφημερίδα στις νεκρολογίες, διάβασε ένα κείμενο που είχε γραφτεί για τον ίδιο! 

Όπως αργότερα προέκυψε, τη νεκρολογία είχε δώσει στην εφημερίδα η 90χρονη αδελφή του, η οποία τον άκουσε να παραπονιέται τα Χριστούγεννα ότι δεν νιώθει καλά

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Απίστευτο: Γέννησε και τα τέσσερά της παιδιά την ίδια ημέρα μέσα σε πέντε χρόνια

Πως θα μπορούσε ένας γονιός να βεβαιωθεί ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ τα γενέθλια των παιδιών του; Μα φυσικά να τα γεννήσει την ίδια ημέρα.


Η Εμιλυ Σκρούγκαμ και ο Πετερ Νταμ, ωστόσο, έκαναν πραγματικό καρέ, καθώς κατάφεραν να γεννήσουν και τα τέσσερα παιδιά τους την ίδια ημέρα, χωρίς αυτά να είναι τετράδυμα.

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΗΠΑ: Πάντρεψε τις τρεις της κόρες και πέθανε 12 ώρες μετά!

Η πολυαγαπημένη τους μητέρα που βρισκόταν στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου πρόλαβε πριν κλείσει τα μάτια της να τις δει νυφούλες - Αυτή ήταν και η τελευταία της επιθυμία

Μία απίστευτη ιστορία φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Daily Mail. Τρεις αδερφές από την Γεωργία των ΗΠΑ παντρεύτηκαν την ίδια ημέρα, ώστε η ετοιμοθάνατη μητέρα τους να είναι στον γάμο τους, πριν κλείσει τα μάτια της. Δυστυχώς, όμως, 12 ώρες αφού τις είδε νυφούλες, η αγαπημένη τους μητέρα έφυγε από τη ζωή.

Στην Κίνα δεν βλέπουν τον ήλιο λόγω νέφους και τον δείχνουν σε γιγαντοοθόνες!

Απίστευτα στιγμιότυπα από την πλατεία Τιεν αν Μεν - Οι ιθύνοντες εγκαθιστούν τεράστιες γιγαντοοθόνες που... αντικαθιστούν την ανατολή του Ηλίου και το ηλιοβασίλεμα για να τονώσουν το ηθικό των κατοίκων

Ιστορίες και σενάρια επιστημονικής φαντασίας απεργάζονται οι ιθύνοντες της κινεζικής κυβέρνησης για να αντιμετωπίσουν την πρωτοφανή μόλυνση του περιβάλλοντος στις μεγαλουπόλεις της χώρας, μια κατάσταση που προφανώς απειλεί την σωματική υγεία των κατοίκων, εμμέσως όμως και την ψυχική τους υγεία, αφού είναι εξαναγκασμένοι να ζουν – κυριολεκτικά – στη σκιά! 

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Συνέβη κι αυτό: Καλόγρια πήγε στο νοσοκομείο με πόνους στην κοιλιά και... γέννησε

Μια απίστευτη ιστορία που διαδραματίστηκε στο Ρέιτι της Ιταλίας ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Στη γειτονική χώρα λοιπόν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μια 35χρονη καλόγρια με αφόρητους πόνους στην κοιλιά. Λίγες ώρες αργότερα γεννούσε...


Η καλόγρια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στις πρώτες βοήθειες του νοσοκομείου Σαν Καμίλο Ντε Λέλις το βράδυ της περασμένης Τρίτης. Η 35χρονη ένιωθε έντονους πόνους στην κοιλιά, χωρίς ωστόσο να μπορεί να εξηγήσει από τι προκλήθηκαν.

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Εβαλε νυφικό, φωτογραφήθηκε καβάλα σε άλογο και ψάχνει γαμπρό

Μια γυναίκα από την πόλη Chengdu της κεντρικής Κίνας βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση. Αναζητά σύζυγο με τέτοια μανία μάλιστα, που δε δίστασε να κοινοποιήσει το «δράμα» της μέσω υπαίθριων πινακίδων.


Η 28χρονη Huang Lijuan μετά από χρόνια πιέσεων από την οικογένειά της να αποκατασταθεί, αποφάσισε να γεμίσει την πόλη με πινακίδες αναζητώντας τον τέλειο σύζυγο, σύμφωνα με δημοσίευμα των China Times. 

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Ολλανδία: Οι κρατούμενοι θα πληρώνουν 16€ για κάθε διανυκτέρευση στη φυλακή!

Ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας Μάρκ Ρούτε

Οι κρατούμενοι σε ολλανδικές φυλακές θα συμμετέχουν στα έξοδά τους καταβάλλοντας 16 ευρώ για κάθε νύχτα που περνούν πίσω από τα κάγκελα, για χρονικό διάστημα έως και δύο ετών, σύμφωνα με ένα νέο σχέδιο της ολλανδικής κυβέρνησης που παρουσίασε τη Δευτέρα το υπουργείο Δικαιοσύνης.


Σε συνδυασμό μάλιστα με μια άλλη πρόταση, με βάση την οποία οι καταδικασμένοι θα συμμετέχουν επίσης στα έξοδα της έρευνας που διενεργήθηκε για αυτούς, το κράτος θα αποκομίσει 65 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

«Λυπάμαι, κυρίες και κύριοι, έχουμε προσγειωθεί σε λάθος αεροδρόμιο»!

«Λυπάμαι, κυρίες και κύριοι, έχουμε προσγειωθεί σε λάθος αεροδρόμιο»!


Με αυτό τον τρόπο ο πιλότος ενός επιβατικού αεροπλάνου της Southwest Airlines, με προρισμό το αεροδρόμιο του Μισούρι των Ηνωμένων Πολιτειών, ενημέρωσε τους επιβάτες ότι κατά λάθος… προσγειώθηκε σε άλλο αεροδρόμιο!


Το αεροδρόμιο του Taney County, που προσγειώθηκε το αεροπλάνο, βρισκόταν σε απόσταση 11 χιλιομέτρων και είχε πολύ μικρότερο αεροδιάδρομο. Ευτυχώς, ο πιλότος του αεροσκάφους ήταν έμπειρος και δεν υπήρξαν περαιτέρω προβλήματα.

Η σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού έχει χρώμα τιρκουάζ

Πρώτη φορά οι επιστήμονες, μετά από διετείς παρατηρήσεις, κατέληξαν στη διαπίστωση ότι η σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού έχει χρώμα γαλαζοπράσινο (τιρκουάζ). Το φως του Ήλιου που παίρνει γαλαζωπή απόχρωση, όταν αντανακλάται από τη Γη και πέφτει πάνω στον δορυφόρο της, μετατρέπεται σε τιρκουάζ, όταν, με τη σειρά του, αντανακλάται από τη Σελήνη και επιστρέφει στη Γη.


Οι ερευνητές από διάφορες χώρες, με επικεφαλής τον Peter Thejll του Δανικού Μετεωρολογικού Ινστιτούτου της Κοπεγχάγης, που θα κάνουν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό αστρονομίας και αστροφυσικής «Astronomy and Astrophysics», σύμφωνα με τη βρετανική Guardian, χρησιμοποίησαν το τηλεσκόπιο Μάουνα Λόα της Χαβάης, το οποίο ανήκει στην Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (ΝΟΑΑ) των ΗΠΑ.

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Ιάπωνες αγκαλιάζουν πάγο για να... καθαρίσουν την ψυχή τους

Φοράνε μόνο τα εσώρουχα τους και βουτάνε σε μία παγωμένη πισίνα


Το να αγκαλιάσει κανείς ένα τεράστιο κομμάτι πάγου μάλλον είναι ο πλέον ανορθόδοξος τρόπος για να έχει κάποιος καλή τύχη στο νέο έτος, αλλά τουλάχιστον αυτοί οι Ιαπωνες με αυτό μάλλον μπορούν να παρηγορηθούν ότι δεν θα πάει και χειρότερα...

«Εφτάψυχη» γάτα έμεινε τρεις ημέρες εγκλωβισμένη σε σωλήνα αποχέτευσης

Εγκλωβισμένη για τουλάχιστον τρεις ημέρες μέσα σε σωλήνα αποχέτευσης με θερμοκρασίες υπό του μηδενός έμεινε μία γάτα στο Οχάιο των ΗΠΑ.


Κάτοικοι της περιοχής άκουσαν τα επίμονα νιαουρίσματά της και ειδοποίησαν την πυροσβεστική. Οι πυροσβέστες έκοψαν το σωλήνα για να απεγκλωβίσουν τη γάτα, η οποία βγήκε από το σωλήνα λασπωμένη, αδυνατισμένη και με υποθερμία.

Πατέρας προσπάθησε να κάψει ζωντανή τη νεογέννητη κόρη του γιατί ήθελε γιο [βίντεο]

Τον γύρο του κόσμου κάνει η αρρωστημένη πράξη ενός άνδρα από την Ινδία, ο οποίος επιχείρησε να κάψει ζωντανό το νεογέννητο μωρό του.


Το περιστατικό που έχει προκαλέσει σοκ σημειώθηκε στην πόλη Μορανταμπάντ. Οπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο λόγος που οδήγησε τον άνδρα σε αυτή την απόφαση ήταν το φύλλο του μωρού. 

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Ρωσία: «Έπαιξαν» και έχασαν τα αυτιά τους σε μπρα ντε φερ

Και τα έχασαν και οι δύο αφού μετά την πρώτη «αναμέτρηση» αποφάσισαν να παίξουν και τη ρεβάνς


Όταν η ανοησία δεν έχει όρια...

Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της ιστορίας που διαδραματίστηκε σε μια επαρχία στη Σιβηρία με πρωταγωνιστές δύο ανθρακωρύχους.

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Συναγερμός στην Ευρώπη (αλλά όχι στην Ελλάδα) για το «έλλειμμα μελισσών»

Σε περισσότερες από τις μισές χώρες της Ευρώπης δεν υπάρχουν πλέον αρκετές μέλισσες για να επικονιάσουν τα φυτά, με αποτέλεσμα να εμποδίζεται η αναπαραγωγή των τελευταίων, προειδοποιεί νέα ευρωπαϊκή επιστημονική έρευνα. 


Οι ερευνητές αποδίδουν το πρόβλημα, μεταξύ άλλων, στην επέκταση των φυτικών βιοκαυσίμων, τα οποία έχουν αυξήσει τη ζήτηση για περισσότερες «ενεργειακές» καλλιέργειες και κατά συνέπεια για περισσότερες μέλισσες.

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

«Εκανα έκτρωση αλλά είμαι ακόμα έγκυος» -Η απίστευτη περιπέτεια μιας 19χρονης και το ιατρικό «θαύμα»

Πήρε την απόφαση να διακόψει την εγκυμοσύνη της, αλλά από εκείνη την στιγμή και μετά θρηνούσε την απώλεια του αγέννητου μωρού της.Η 19χρονη Σέινον Σκίνερ, έχει ήδη μία κορούλα και θεώρησε ότι ήταν πολύ νωρίς για να φέρει στον κόσμο ένα δεύτερο παιδάκι.


Τα κλάματα όμως σταμάτησαν όταν οι γιατροί της μετά από 3 μήνες, της είπαν ότι η εγκυμοσύνη της συνεχιζόταν κανονικά και δεν είχε κανένα λόγο να στενοχωριέται.

Απελπισμένος Βρετανός ψάχνει «καυτή μελαχρινή» με... πλακάτ

Εκτός αυτού, θα πρέπει να αγαπά τα σκυλιά και τα τοπία...


«Zητείται καυτή μελαχρινή...», γράφει το πλακάτ του Λονδρέζου Τζέραλντ Αμπράχαμς, ο οποίος ψάχνει απεγνωσμένα για ταίρι, «οργώνοντας» τους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας.

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Κρατούμενος απέδρασε και παραδόθηκε σε χρόνο dt γιατί δε μπορούσε να αντέξει το κρύο

Άσχημη μέρα για να αποδράσει βρήκε ένας κρατούμενος στις βόρειες πολιτείες των ΗΠΑ, αφού αν και κατάφερε να βγει από τη φυλακή αυτό που αντίκρυσε δεν ήταν και πολύ ενθαρρυντικό. Το άσπρο τοπίο και το απίστευτο κρύο σε συνδυασμό με την ελαφριά ένδυση που είχε τον ανάγκασαν να ζητάει σαν τρελός να τον ξανασυλλάβουν.

Σπάνια ανακάλυψη απολιθωμένων οστών από δεινόσαυρους στη Σαουδική Αραβία

Σουηδοί ερευνητές ανακοίνωσαν σήμερα Τρίτη ότι μια ομάδα παλαιοντολόγων από πολλές χώρες κατάφερε να ταξινομήσει, για πρώτη φορά, δύο είδη δεινοσαύρων που έζησαν πριν από εκατομμύρια χρόνια στη σημερινή αραβική χερσόνησο.


Οι ερευνητές βρήκαν απολιθωμένα οστά δεινοσαύρων, ηλικίας 72 εκατομμυρίων ετών, στη βορειοδυτική Σαουδική Αραβία, στις ακτές της Ερυθράς Θάλασσας, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πανεπιστημίου της Ουψάλας.

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Παράξενη «βροχή» στη Σαουδική Αραβία: Επεσαν ανθρώπινα μέλη από τον ουρανό

Μπορεί εδώ στην Ελλάδα να βρέχει νερό αντέ και λάσπη καμιά φορά όταν οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική, ωστόσο, στο εξωτερικό «βρέχει» και άλλα πράγμαα. Ιδιαίτερα περίεργα. Μετά τις ακαθαρσίες που «έβρεξε» πριν καιρό στη Σανγκάη, τώρα άλλη μια παράξενη «βροχή» σημειώθηκε στη Σαουδική Αραβία. Εκεί «έβρεξε» ανθρώπινα μέλη.

Δέκα χρόνια ψάχνει να βρει ποιος θα πληρώσει για τα σπασμένα του δόντια!

Ο Άρειος Πάγος ανέπεμψε στο Εφετείο Καλαμάτας υπόθεση, προκειμένου να αποφανθεί για το ποιος θα πληρώσει το ποσό των 54.116 ευρώ που έχει επιδικαστεί για τον τραυματισμό ανηλίκου από πέτρα που του πέταξε άλλος ανήλικος.


Αναλυτικότερα, τον Ιούλιο του 2003 τρεις φίλοι, (οι δύο ήταν τότε 17 ετών) πήγαν στην παραλία για μπάνιο και άρχισαν να παίζουν πετώντας ο ένας στον άλλο μικρά βοτσαλάκια. 

Απίστευτο:Βρήκαν αρνητικά φωτογραφιών 100 ετών στην Ανταρκτική!

Αντιμέτωποι με ένα απίστευτο εύρημα ήρθαν οι Νεοζηλανδοί ερευνητές του «Antarctic Heritage Trust».


Η ερευνητική ομάδα ανακάλυψε μέσα στους πάγους ένα κουτί γεμάτο με αρνητικά φωτογραφιών που τραβήχτηκαν μεταξύ του 1914 και του 1917!

Γέννησε ενώ ήταν σε κώμα επί τέσσερις μήνες -Εδωσε ζωή στην κόρη της πριν πεθάνει

Μία νέα ζωή ήρθε στον κόσμο μέσα από μία οικογενειακή τραγωδία στην Ιταλία. Μία 25χρονη γέννησε την κόρη της ενώ ήταν σε κώμα επί τέσσερις μήνες, αλλά λίγες ημέρες αργότερα η ίδια έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.


Η Καρολίνα Σέπε είχε τραυματιστεί σοβαρά όταν ένας γείτονας την πυροβόλησε στο κεφάλι στην πόλη Λάουρο τον περασμένο Αύγουστο. Εκείνη τη στιγμή η 25χρονη διένυσε την δέκατη εβδομάδα της εγκυμοσύνης της και έπεσε σε κώμα.

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Αγελάδα γέννησε μοσχαράκι με δύο κεφάλια

Μια αγελάδα γέννησε πρόσφατα ένα μοσχαράκι με δύο κεφάλια, κοντά στη Φεζ, στο κεντρικό Μαρόκο, και το ζώο φαίνεται να είναι καλά στην υγεία του, όπως έγινε γνωστό σήμερα από τις τοπικές αρχές.


Η αγελάδα γέννησε το πρωί της Δευτέρας στην πόλη Σέφρου. Η ιδιοκτήτριά της, μια μητέρα πέντε παιδιών, είπε ότι βάπτισε το μοσχαράκι "Σάνα Σαΐντα", που σημαίνει "Καλή χρονιά". Όπως είπε, αιφνιδιάστηκε όταν είδε τα δύο κεφάλια αλλά δεν φοβήθηκε γιατί αυτό ήταν "έργο Θεού".

ΗΠΑ: Καθηγητής ζητούσε από μαθήτριες να του στέλνουν γυμνές φωτογραφίες

Συνελήφθη για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 20.000 δολαρίων

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στο Κολοράντο των Ηνωμένων Πολιτειών η είδηση ότι ένας  καθηγητής Γυμνασίου ζητούσε από τις μαθήτριές του να του στέλνουν τόπλες φωτογραφίες.

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Φάλαινα παραλίγο να προκαλέσει ατυχήματα σε αυτοκινητόδρομο στη Γαλλία

Μία φάλαινα σε αυτοκινητόδρομο στη Γαλλία; Το τεράστιο κήτος μπορεί να ήταν δεμένο σε ένα φορτηγό, αλλά προκάλεσε τέτοια έκπληξη στους οδηγούς που ήταν σαν να την έβλεπαν να... κολυμπά στο οδόστρωμα.


Η γιγάντια φάλαινα φυσητήρας, με μήκος 17 μέτρα, ήταν δεμένη σε ένα φορτηγό που κινούνταν στην ανατολική Γαλλία. Το γεγονός προκάλεσε αρχικά έκπληξη και στη συνέχεια εκνευρισμό στους οδηγούς, ενώ από θαύμα δεν προκλήθηκαν ατυχήματα, καθώς όπως φαίνεται από το Twitter, οι περισσότεροι εκείνη την ώρα έγραφαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν είχαν το νου τους στο δρόμο.

Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος: Ερωτευμένοι σκελετοί βρέθηκαν σε ανασκαφές στη Σιβηρία

Μία συγκινητική ανακάλυψη έκαναν αρχαιολόγοι κατά τη διάρκεια ανασκαφών στην περιοχή Νοβοσιμπίρσκ της Σιβηρίας. Σε έναν τάφο ηλικίας 3.500 ετών που χρονολογείται την Εποχή του Χαλκού, δύο σκελετοί, ένας ανδρικός κι ένας γυναικείος βρέθηκαν ξαπλωμένοι μαζί κρατώντας τα χέρια τους.


Μυστήριο περιβάλλει την συγκεκριμένη ταφή και οι αρχαιολόγοι ελπίζουν ότι τα σύγχρονα γενετικά εργαλεία και τεστ DNA θα ρίξουν κάποιο φως στην υπόθεση. Η μελέτη των γενετικών δεσμών μεταξύ των σκελετών θα μπορούσε να βοηθήσει τους επιστήμονες να καταλάβουν γιατί είχαν ταφεί μαζί.

Πυροβόλησε την άρρωστη γυναίκα του στην κλινική και αυτοκτόνησε

Με δύο σφαίρες έβαλε τέλος στη ζωή της άρρωστης γυναίκας του συνταξιούχος στο Παντέρνο Ντουνιάνο της Ιταλίας, στο κρεβάτι της κλινικής. Ο συνταξιούχος έστρεψε αμέσως το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε επί τόπου.


Όπως μεταδίδει το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa, πρόκειται για έναν 76χρονο συνταξιούχο κοσμηματοπώλη που βρισκόταν τον τελευταίο καιρό σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση εξαιτίας της ασθένειας της 79χρονης γυναίκας του.

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Έδεσαν επιβάτη εν πτήσει, γιατί ήθελε να καπνίσει

Το προσωπικό ενός αεροπλάνου της Emirates Air αποφάσισε να δέσει χειροπόδαρα έναν 54χρονο Γερμανό επιβάτη επειδή προσπάθησε πολλές φορές να ανάψει τσιγάρο και δεν υπάκουσε στις οδηγίες τους


Στην πτήση αεροσκάφους της Emirates Air που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Σιγκαπούρη στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας ένας Γερμανός επιβάτης, ο 54χρονος Ματίας Ζοργκ προσπάθησε πολλές φορές να καπνίσει κατά την διάρκεια των 7,5 ωρών που διαρκεί η πτήση. 

ΦΡΙΚΗ: Έσφαξε τον 13χρονο γιο του επειδή νόμιζε ότι «ήταν δαίμονας» y

Τραγικό θάνατο από τα χέρια του πατέρα του, βρήκε ένας 13χρονος στο Φοίνιξ των ΗΠΑ.


Ο ηλικίας 51 ετών, Γκάρι Σέριλ, πήρε τον γιο του από το σπίτι της πρώην συζύγου του, την παραμονή της πρωτοχρονιάς, ώστε να γιορτάσουν μαζί την αλλαγή του χρόνου.
Η βραδιά, ωστόσο, είχε τραγική κατάληξη. 

Τα δίδυμα που γεννήθηκαν με διαφορά ενός χρόνου!

Με διαφορά… ενός χρόνου γεννήθηκαν δύο δίδυμα στον Καναδά!


Η 28χρονη Λίντσεϊ Σαλγκέιρο έφερε στον κόσμο δύο πανέμορφα κοριτσάκια ωστόσο το ένα ήρθε στον κόσμο το 2013 και το άλλο το 2014!


Το πρώτο κοριτσάκι, η Γκαμπριέλα, γεννήθηκε 8 λεπτά πριν αλλάξει ο χρόνος τα μεσάνυχτα της Τρίτης προς Τετάρτη, ενώ το δεύτερο, η Σοφία, είδε το φως αυτού του κόσμου 38 δευτερόλεπτα μετά την έλευση του νέου έτους!

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Μαφιόζοι νάρκωσαν και λιθοβόλησαν τον βιαστή 15χρονης [εικόνα]

Μαφιόζοι στο Κέιπ Τάουν έδειραν και λιθοβόλησαν μέχρι θανάτου ένα ντόπιο που είχε κατηγορηθεί ότι βίασε μία 15χρονη κοπέλα με την απειλή μαχαιριού.


Μία ημέρα μετά τον βιασμό, ένας μαφιόζος νάρκωσε τον 32χρονο ενώ στη συνέχεια μαζεύτηκαν και άλλοι και τον έδειραν, προκαλώντας του βαριά τραύματα και στη συνέχεια τον λιθοβόλησαν μέχρι θανάτου. Άφησαν το άψυχο σώμα του βιαστή να κείτεται στην άκρη του δρόμου, μέχρι που το μάζεψαν παραϊατρικοί.

Ανοιξαν τις πόρτες τους τα καταστήματα πώλησης μαριχουάνας στο Κολοράντο

Η Πρωτοχρονιά στο Κολοράντο της πολιτείας της Ουάσινγκτον είχε διαφορετικό χρώμα, καθώς άνοιξαν τις πόρτες τους τα πρώτα νόμιμα καταστήματα πώλησης μαριχουάνας.


Σύμφωνα με το νόμο που ψηφίστηκε το Νοέμβριο, όσοι είναι άνω των 21 ετών θα μπορούν να προμηθεύονται 28 γραμμάρια κάνναβης για «ψυχαγωγικούς» και όχι μόνο ιατρικούς λόγους πλέον.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...