Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Πήγε στην κηδεία του και μετά… τον πήρε τηλέφωνο!

Τελικά καμιά φορά οι συμπτώσεις ξεπερνούν και τα όρια της φαντασίας, λες και -πραγματικά- το σύμπαν συνωμότησε για να γίνει ένα μεγάλο μπέρδεμα!

Η κα Μάργκαρετ Γκρίφιθς διάβαζε μια εφημερίδα της Ουαλίας όταν και πρόσεξε την αναγγελία της κηδείας του φίλου της Ρον Τζόουνς ο οποίος είχε πεθάνει την προηγούμενη μέρα.

Χωρίς να το σκεφθεί, φόρεσε το μαύρο της παλτό και πήγε να πει το «ύστατο χαίρε» στον αποθανόντα φίλο της. Επιστρέφοντας στο σπίτι της, είπε τα δυσάρεστα νέα σε μια γειτόνισσα για να πάρει την απάντηση ότι... εκείνη τον είδε ζωντανό μόλις χθες το βράδυ!

Η κα Γκρίφιθς τηλεφώνησε την ίδια στιγμή στο φίλο της και -όπως δήλωσε στην εφημερίδα “SouthWalesEcho”- «τον ενημέρωσα ότι μόλις γύρισα από την κηδεία του»!

Το μπέρδεμα είχε γίνει γιατί η αναγγελία της κηδείας του Ρον Τζόουνς ήταν –μεν- σωστή αλλάαφορούσε έναν άνθρωπο που ήταν περίπου ίδιας ηλικίας, είχε (προφανώς) το ίδιο ονοματεπώνυμο, έμεινε στην ίδια περιοχή και έκανε την ίδια δουλειά!

«Το τραγελαφικό στην όλη υπόθεση είναι ότι και ο ίδιος μου είπε ότι ήταν στη συγκεκριμένη κηδεία γιατί ο Ρον Τζόουνς που πέθανε ήταν φίλος του!» δήλωσε η κα Γκρίφιθς.

Όσον αφορά τον… ζωντανό Ρον Τζόουνς; Αυτό που δήλωσε στην εφημερίδα ήταν ότι «με συγκίνησε που έβαλε το καλό της, μαύρο παλτό για να με αποχαιρετήσει»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...