Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Την κάλεσαν σε εκπομπή και της είπαν ότι δολοφονήθηκε η κόρη της !

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί στην Ιταλία η απόφαση μίας τηλεοπτικής εκπομπής, που αναζητά εξαφανισμένους να αποκαλύψει σε μητέρα ότι η αγνοούμενη κόρη της δολοφονήθηκε από τον γαμπρό της.
Περίπου 3,5 εκατ. Ιταλοί είδαν την μητέρα που βρισκόταν σε σοκ να ακούει από την παρουσιάστρια της εκπομπής «Chi I’la visto» ότι η 15χρονη κόρη της δολοφονήθηκε από τον άνδρα της αδερφής της.
Η μητέρα Concetta Serrano έβγαινε ζωντανά από το σπίτι του φερόμενου δολοφόνου της κόρης της όταν η παρουσιάστρια της είπε ότι έχει βρεθεί ένα πτώμα, το οποίο οι αρχές πιστεύουν ότι ανήκει στην κόρη της.
Ο γαμπρός και η αδερφή της ανακρίνονταν την ώρα της εκπομπής από τις αστυνομικές αρχές και η μητέρα ρώτησε την ρεπόρτερ που ήταν δίπλα της αν ήταν αλήθεια. Αφού πέρασαν 8 βασανιστικά λεπτά για την μητέρα τότε οι υπεύθυνοι της εκπομπής την ρώτησαν αν ήθελε να σταματήσουν την μετάδοση. Εκείνη απάντησε «ναι θα ήταν καλύτερα». Παρόλα αυτά οι εικόνες μεταδίδονταν για ακόμη τρία λεπτά.
Τα σχόλια από οργισμένους τηλεθεατές που είδαν την αγωνία και το σοκ της μητέρα κατέκλυσαν το διαδίκτυο. Μία μεγάλη συζήτηση έχει ξεκινήσει στην Ιταλία για το εάν η εκπομπή είχε το δικαίωμα να ενημερώσει ζωντανά τους συγγενείς για την είδηση του θανάτου της νεαρής κοπέλας.
Ήδη πάντως το θρίλερ της εξαφάνισης της 15χρονης αναμένεται να λυθεί μετά τα αποτελέσματα του DNA που έχουν ζητήσει οι αστυνομικές αρχές, προκειμένου να διαπιστωθεί αν το πτώμα που υπέδειξε ο θείος της ανήκει στην 15χρονη. Όπως αναφέρουν ξένα ΜΜΕ ο θείος στραγγάλισε την κοπέλα όταν εκείνη αρνήθηκε τις σεξουαλικές προτάσεις που της έκανε. real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...