Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Βίαζε την κόρη του 30 χρόνια και της έκανε 10 παιδιά


Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κάποιος την ανθρώπινη θηριωδία και κτηνωδία όταν ειδήσεις σαν και αυτή κάνουν το γύρο του κόσμου.

Ένας «πατέρας» στην Αργεντινή για περισσότερα από 30 χρόνια βίαζε την ίδια του την κόρη. Η άτυχη κοπέλα από τους αλλεπάλληλους και καθημερινούς βιασμούς απέκτησε 10 παιδιά τα οποία με εξέταση DNA αποδείχτηκε ότι ήταν του ίδιου της του πατέρα.

Η ανατριχιαστική αυτή ιστορία συνέβη στην αγροτική περιοχή Σάντα Φε της Αργεντινής. Το 62χρονο κτήνος κατηγορείται για επαναλαμβανόμενη σεξουαλική κακοποίηση στην 43 ετών κόρη του.

Αρχικά ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι βίαζε την κόρη του αλλά οι ιατρικές εξετάσεις του έκλεισαν το στόμα και τον έστειλαν στη φυλακή.

Η κοπέλα που κατάφερε να καταγγείλει τον ίδιο της τον πατέρα είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση αφού αποκάλυψε ότι όλα αυτά τα χρόνια την κακοποιούσε σεξουαλικά και σωματικά ενώ την απειλούσε ότι θα σκοτώσει την ίδια και τα παιδιά περίπτωση που μιλούσε στην αστυνομία.

Πάντως η κοινή γνώμη της Αργεντινής έχει σοκαριστεί με την είδηση και ο δικαστής που έχει αναλάβει την υπόθεση δήλωσε: «είναι πολύ χειρότερο από αυτό που συνέβη στην Αυστρία».

Ο δικαστής εννοούσε την υπόθεση που είχε έρθει στο φως το 2008 με τον πατέρα που βίαζε επί 24 χρόνια την κλεισμένη σε υπόγειο κόρη του…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...