Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Πήδηξε από τον τρίτο για να γλιτώσει

Εραστής πήδηξε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στη Γλυφάδα για να γλιτώσει από τον μαινόμενο σύζυγο της ερωμένης του που τους έπιασε στα πράσα! Eτσι, o γυμνασμένος και όμορφος άντρας που «ζέσταινε» το κρεβάτι της καυτής σαραντάρας όταν ο σύζυγός της απουσίαζε βρέθηκε στο νοσοκομείο, καθώς το νόμιμο ταίρι της άπιστης κυρίας θύμισε... ταύρο εν υαλοπωλείω, όταν τους έπιασε επί το έργον.

Ολα άρχισαν όταν η hot και άκρως ελκυστική σαραντάρα, γυναίκα πολύ γνωστού στελέχους μεγάλης εταιρείας, γνώρισε τον αθλητικό συνομήλικό της με το εντυπωσιακό παρουσιαστικό πριν από περίπου έξι μήνες.

Ο 40άρης «Καζανόβας» αποδείχτηκε καλός και στο ερωτικό «μπλα-μπλα», καθώς δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για εκείνον να ρίξει οποιαδήποτε γυναίκα (που «ψάχνεται»)... Ως αποτέλεσμα, έκανε θυελλώδη σεξουαλική σχέση με την παντρεμένη.

Μάλιστα, παρ’ όλο που και ο 40χρονος είχε μόνιμο δεσμό, δεν δίστασε να τάξει στην άπιστη sexy σαραντάρα (η οποία ασχολείται με τα οικιακά) «τον ουρανό με τ’ άστρα», αλλά φυσικά μόνο στο κρεβάτι... Εφτιαξαν, λοιπόν, μαζί το «σενάριο της απιστίας» το οποίο «έλεγε» ότι όταν ο σύζυγός της έφευγε από το σπίτι για την εργασία του, θα ειδοποιούσε τον συνομήλικό της «Λατίνο εραστή» προκειμένου να βάλουν «φωτιά» στη συζυγική κλίνη της.

Ομως, καθώς «αγαπάει ο Θεός τον εραστή (κλέφτη), αγαπάει και τον σύζυγο (νοικοκύρη)», κατά παράφραση, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και ο άντρας της «καυτής σαραντάρας» επέστρεψε ξαφνικά στο σπίτι και βρήκε το παράνομο ζευγάρι μαζί. Φυσικά, έγινε χαμός!

Εκείνη προσπάθησε να καλύψει τη γύμνια της, ενώ εκείνος θέλησε να προστατεύσει -πάνω απ’ όλα- τη σωματική του ακεραιότητα. Ετσι, ο «Λατίνος εραστής» στην προσπάθειά του να κρυφτεί από τον σύζυγο, βγήκε στο μπαλκόνι. Και εκεί όμως τον βρήκε ο μαινόμενος σύζυγος... Οπότε, ο μοναδικός δρόμος διαφυγής για τον εραστή της εντυπωσιακής ξανθιάς κυρίας ήταν ένας και μοναδικός, ο ακάλυπτος χώρος της πολυκατοικίας. Το γεγονός πως στη μέση του προαύλιου χώρου βρίσκεται ένα ψηλό δέντρο έδωσε ελπίδες διαφυγής στον 40χρονο, καθώς πίστεψε πως τα κλαδιά θα τον κρατούσουν.

Πήρε, λοιπόν, τη μεγάλη απόφαση να πηδήξει από το μπαλκόνι, πιστεύοντας πως εάν κρατηθεί από τα κλαδιά του δέντρου, θα έχει μια ομαλή προσγείωση στον ακάλυπτο. Ομως, έκανε λάθος... Τα κλαδιά δεν κράτησαν το βάρος του και ο 40χρονος βρέθηκε στο δάπεδο του ακάλυπτου να σφαδάζει από τους πόνους.

Μάλιστα, κάποιοι γείτονες που τον είδαν πίστεψαν πως πρόκειται για διαρρήκτη που έπεσε στο κενό στην προσπάθειά του να διαρρήξει κάποιο διαμέρισμα και, βέβαια, κάλεσαν αμέσως την αστυνομία. Στη συνέχεια ο «Λατίνος εραστής» μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται καθώς η κατάστασή του είναι σοβαρή, χωρίς όμως να κινδυνεύει η ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει υποστεί κατάγματα στα πόδια, στα πλευρά και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Φυσικά, για μηνύσεις εκατέρωθεν ούτε λόγος, καθώς στο Δικονομικό μας σύστημα υπάρχει «νομικό κενό» για τέτοιου είδους προσωπικά ζητήματα...
espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...