Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Είπε στο Facebook πως θα αυτοκτονήσει και κανείς δε την απέτρεψε

Σοκάρει η ιστορία μιας γυναίκας η οποία παρόλο που ανακοίνωσε στο Facebook ότι σκέφτεται να... αυτοκτονήσει και κανένας από τους 1.048 φίλους δεν έκανε απολύτως τίποτα για να την αποτρέψει.

Τα Χριστούγεννα η 42χρονη Σιμόν Μπακ έγραψε το τελευταίο και μοιραίο status στο Facebook:«Πήρα όλα μου τα χάπια. Σύντομα θα είμαι νεκρή. Αντίο σε όλους»
 
Το μήνυμα της ωστόσο δε φάνηκε να συγκίνησε κανέναν και μετά από 17 ώρες και ένα τηλεφώνημα της μητέρας της στην αστυνομία, οι αρχές εντόπισαν τη γυναίκα νεκρή μέσα στο σπίτι της. 
 
Αρκετοί από τους φίλους της έμεναν κοντά της αλλά δεν έσπευσαν να τη βοηθήσουν και να τη μεταφέρουν σε κάποιο νοσοκομείο γεγονός που έχει εξοργίσει τους οικείους της. Η αγριότητα δε σταμάτησε εκεί. 
 
Τα σχόλια που ακολούθησαν στο status ήταν ιδιαίτερα σκληρά με μερικούς να κάνουν λόγο για «ψέματα» ενώ άλλος της έγραψε πως είναι δική της απόφαση αν θα αυτοκτονήσει ή όχι. Την επόμενη μέρα κάποιος επικοινώνησε με τη μητέρα της και της είπε να καλέσει σε βοήθεια. Ήταν όμως πολύ αργά…
stakarfia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...