Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους

Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους ήταν δυο Γερμανοί τουρίστες που βγήκαν χωρίς γρατζουνιά από το τροχόσπιτο τους, το οποίο καταπλάκωσε βράχος δυο τόνων στη Σούγια το πρωί. Ο βράχος έπεσε από το βουνό λόγω της κακοκαιρίας που επικρατούσε στην περιοχή και κατέληξε στην οροφή του τροχόσπιτου. 

Οι δύο τουρίστες διανυκτέρευαν μέσα στο όχημά τους στην παραλία της Σούγιας, όταν ξαφνικά, από την ισχυρή βροχόπτωση, ο βράχος ...έπεσε κυριολεκτικά στο κεφάλι τους.

Αμέσως βγήκαν από το τροχόσπιτο και τηλεφώνησαν στην Αστυνομία της χώρας τους και στην γερμανική Οδική Βοήθεια που με τη σειρά τους ειδοποίησαν τις ελληνικές αρχές.

Στη συνέχεια η ΕΛΠΑ τηλεφώνησε στον Δήμο Καντάνου - Σελίνου όπου εντάσσεται η Σούγια. Στην παραλία έσπευσαν ο αντιδήμαρχος του Δήμου Καντάνου - Σελίνου, Ευτύχης Πυροβολάκης μαζί με μηχάνημα του Δήμου και ένα δημοτικό υπάλληλο, που απεγκλώβισαν το αυτοκίνητο.

Ο κ. Πυροβολάκης έλεγε χαρακτηριστικά "Το πως γλίτωσαν οι επιβαίνοντες είναι θαύμα. Όταν διασώθηκαν μας ευχαρίστησαν για τη βοήθειά. Οι άνθρωποι δεν περίμεναν τόσο γρήγορη ανταπόκριση από ένα μακρινό Δήμο.
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...