Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Πολύ "γλυκές" για να διδάξουν....

Τον διαβήτη επικαλέστηκε μια δασκάλα στις ΗΠΑ, για να δικαιολογήσει το γεγονός ότι βρέθηκε ημίγυμνη μαζί με γυναίκα συνάδελφό της σε αίθουσα σχολείου. Ο θυρωρός όμως είχε άλλη άποψη.

Δεν υπάρχουν πρόστυχες δασκάλες, υπάρχουν θυρωροί που σκέφτονται βρώμικα. Αυτό μάλλον δεν ισχύει σε λύκειο του Μπρούκλιν, όπου μία δασκάλα έχασε τη δουλειά της, επειδή βρέθηκε γυμνή από τη μέση και πάνω, σε περίεργη στάση με γυναίκα συνάδελφό της, η οποία ήταν γυμνή (χωρίς γεωγραφικό προσδιορισμό).

Στην κατάθεσή της στο συμβούλιο του σχολείου, η 30χρονη δασκάλα Ισπανικών Alini Brito, δήλωσε ότι έπαθε κρίση και η συνάδελφός της Cindy Mauro της έκανε ένεση ινσουλίνης!

Το περιστατικό συνέβη, την ώρα που οι μαθητές του σχολείου, βρίσκονταν σε θεατρική αίθουσα εντός του κτιρίου, όπου διεξαγόταν διαγωνισμός μουσικής και χορού.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η Brito στην αστυνομία, κάποια στιγμή αισθάνθηκε αδιαθεσία και...
ζήτησε από τη συνάδελφό της να της ελέγξει το ζάκχαρο, διότι πάσχει από διαβήτη.

“Πάμε πάνω, έχω ζάχαρη και γλυκά στο γραφείο μου” ήταν η απάντηση της Cindy Mauro και όποια εκδοχή και αν ισχύει, σίγουρα είχε.

Μέχρι να φτάσουν πάνω, τα γόνατα της Brito δεν την κρατούσαν, ζαλιζόταν και έτσι ξάπλωσε στο πάτωμα. Η Brito έβγαλε το πουλόβερ της και η Mauro το έβαλε πίσω από το κεφάλι της. Στη συνέχεια της σήκωσε τα πόδια και τα τοποθέτησε σε μια καρέκλα, για καλύτερη κυκλοφορία του αίματος.

Πάντα σύμφωνα με την κατάθεση της Brito, η συνάδελφός της ήταν στα γόνατα δίπλα της, αλλά ντυμένη, την ώρα που ο θυρωρός μπήκε στην αίθουσα.

Τι είδε ο θυρωρός

Εδώ, επιτέλους τελειώνει η κατάθεση της δασκάλας και αρχίζει η μαρτυρία του θυρωρού, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν είδε κάτι που να έχει σχέση με ζαλάδες και ενέσεις, αλλά απλώς δύο γυμνές γυναίκες να κυλιούνται στο πάτωμα.

Επειδή δεν επρόκειτο για τον Αλ Μπάντι από το “Παντρεμένοι με Παιδιά”, η μαρτυρία του υπήρξε καταπέλτης για τις δύο δασκάλες.

“Η Brito ήταν γυμνή στο πάτωμα και είδα την ξανθιά να είναι ανάμεσα στα πόδια της. Όταν άνοιξα την πόρτα με κοίταξε και μου είπε να την κλείσω” κατέθεσε στην αστυνομία.

Όταν ο βοηθός διευθυντή έφτασε στην αίθουσα, η Brito ακουμπούσε πάνω στην έδρα και φαινόταν σαν μόλις να είχε ντυθεί.

Η κατάθεση του θυρωρού ήταν αρκετή για να πειστεί το συμβούλιο ότι δεν επρόκειτο για θέμα υγείας, αλλά για ερωτική πράξη. Η Mauro περιμένει ακόμα την ανακοίνωση της ποινής της, καθώς η υπόθεση δεν έχει κλείσει.
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...