Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Επέζησε μετά την πτώση από τον 9ο όροφο

Ήταν λίγες ημέρες μετά τα Χριστούγεννα. Ο Angelo Nicotra από το Μπίρμιγχαμ της Βρετανίας είχε πάρει υπνωτικό χάπι και δεν θυμάται πώς κατάφερε να φθάσει στο παράθυρο και να πηδήξει στο κενό από τον ένατο όροφο. 
 
Ο 22χρονος άνδρας επέζησε μετά την πτώση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σπασμένα 14 κόκαλα και σοβαρά κατάγματα σε όλο το σώμα του. 
 
Οι γιατροί έμειναν έκπληκτοι που ο Angelo δεν πέθανε ακαριαία και τον έθεσαν σε τεχνητό κώμα για να τον βοηθήσουν να επιβιώσει, ενώ τον εγχείρισαν οκτώ φορές. Ακόμη έχει ατσαλένιες λάμες μέσα στο σώμα του, που τον βοηθούν να στηρίζεται και συνδέουν τα οστά, αλλά τουλάχιστον μπορεί να περπατήσει με πατερίτσες και με τη βελτίωση που σημειώνει σύντομα θα πάρει εξιτήριο.

Ο επικεφαλής γιατρός Andreas Sambatakasis δήλωσε ότι δεν ξέρει κανέναν που να έχει επιβιώσει ύστερα από τέτοια πτώση, ενώ ο Angelo που είναι πατέρας ενός νεογέννητου αγοριού περιγράφει την περιπέτειά του: «Ο πόνος ήταν απίστευτος. Οι γιατροί μου έδιναν 20% πιθανότητες να ζήσω, είναι ακόμη απίστευτο ότι συνήλθα αρκετά γρήγορα ώστε να μπορώ να περπατώ».

enimerwsi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...