Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Οδηγός καρφώθηκε σε σπίτι – Είδαν το χάρο με τα μάτια τους μέσα στο ίδιο τους το σαλόνι!


Άγιο είχε μια οικογένεια που δεν πίστευε στα..
μάτια της, όταν αυτοκίνητο καρφώθηκε στο σπίτι τους. Δυστυχώς ο οδηγός βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση.

Ένα σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε στην περιοχή Σάφολκ της Αγγλίας όταν οδηγός ενός Αudi TT βρέθηκε καρφωμένος σε σπίτι. Το κόκκινο σπορ αυτοκίνητο διέγραψε μια τρελή πορεία μέχρι να καταλήξει σπιτιού στο ισόγειο σπιτιού μιας οικογένειας.

Το περιστατικό συνέβη αργά τα μεσάνυχτα με την οικογένεια ως από θαύμα να βρίσκεται στα υπνοδωμάτιά τους και να κοιμάται.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και αυτή τη στιγμή παραμένει σε «κρίσιμη κατάσταση».

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού εμφανώς σοκαρισμένος δήλωσε: «Άκουσα ένα εκκωφαντικό θόρυβο σαν έκρηξη. Ξύπνησα αμέσως και κατέβηκα στον ημιώροφο να δω τι είχε συμβεί. Αυτό που αντίκρισα ήταν απίστευτο. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο ατύχημα ποτέ». Και πρόσθεσε: «Ένα κόκκινο Αudi με τον οδηγό του αναίσθητο βρισκόταν στο σαλόνι μου».

Ένας γείτονας που πέρασε από το σημείο ανέφερε: «Όταν έφτασα στο σημείο είδα ένα αυτοκίνητο καρφωμένο σε ένα σπίτι. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι το αμάξι είχε περάσει πάνω από τους θάμνους και τα αυτοκίνητα. Πραγματικά απίστευτο».

Η Πυροσβεστική του Σάφολκ έγραψε στη σελίδα της στο Facebook: «Τα πληρώματά μας κλήθηκαν να σπεύσουν σε σπίτι της περιοχής για να απεγκλωβίσουν έναν νεαρό που ήταν εγκλωβισμένος στο αυτοκίνητό του, το οποίο είχε πέσει πάνω σε ένα σπίτι».


«Το περιστατικό τέθηκε υπό έλεγχο και το θύμα απεγκλωβίστηκε δεχόμενο τις πρώτες βοήθειες από ασθενοφόρο της υπηρεσίας μας».

Η Αστυνομία της περιοχής έκανε έκκληση προς κάθε μάρτυρα να έρθει σε επικοινωνία αν γνωρίζει τίποτα για το περιστατικό.
Πηγή: koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...