Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Με σπαθί σαμουράι πήγαν να αποκεφαλίσουν τραγουδίστρια-Τους συνέλαβαν έξω από το σπίτι της

Αποφασισμένοι να ληστέψουν, απαγάγουν και στην συνέχεια να αποκεφαλίσουν την 25χρονη Τζος Στόουν ήταν οι δυο άντρες, ηλικίας 35 και 32 ετών αντίστοιχα, που συνέλαβε η αστυνομία κοντά στο σπίτι της τραγουδίστριας στο Devon.

«Είναι η ενσάρκωση του διαβόλου. Πρέπει να βρούμε το κουτί που κρατάει τα κοσμήματα της. Να την αποκεφαλίσουμε. Και μετά να πετάξουμε το πτώμα της στο ποτάμι». Αυτά είναι μερικά από τα ενδεικτικά σημειώματα που κουβαλούσαν πάνω τους οι Κέβιν Λίβερπουλ και Τζούνιορ Μπράντσοου όταν τους συνέλαβε η αστυνομία το 2011. Μαζί με σφυριά, μαχαίρια και ένα σπαθί σαμουράι μήκους 94 εκατοστών.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα (σ.σ. η δίκη διεξάγεται αυτές τις μέρες) η αιτία που στοχοποιήθηκε η Στόουν ήταν «Το γεγονός ότι είχε φιλικές σχέσεις με μέλη της βασιλικής οικογένειας, που είχαν κατά καιρούς θεαθεί σε συναυλίες της. Καθώς επίσης ότι ήταν καλεσμένη στον βασιλικό γάμο. Στόχος τους ήταν να την ληστέψουν και να την σκοτώσουν».

Οι δυο συγκάτοικοι από το Μάντσεστερ πήγαν στην τοπική βιβλιοθήκη και κράτησαν σημειώσεις από ένα επεισόδιο του MTV Cribs που έδειχνε λεπτομέρειες του προηγούμενου σπιτιού της (από αυτό που προσπάθησαν να ληστέψουν). Στην συνέχεια μπήκαν στο Fiat Punto τους και προσπάθησαν να καλύψουν την απόσταση των 225 μιλίων μέχρι το εξοχικό της Στόουν.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πρώτα τράκαραν. Και ύστερα, όταν έφτασαν με τα χίλια ζόρια στην περιοχή, χάθηκαν. Φτάνοντας μέχρι το σημείο να δείξουν μια φωτογραφία της Στόουν στον ταχυδρόμο για να τους πει που μένουν. Η αστυνομία τους συνέλαβε -μετά από καταγγελία κατοίκων- μέσα σε μια παμπ.

Και οι δυο αρνούνται τις κατηγορίες για συνωμοσία για την διενέργεια φόνου και ληστείας. Η δίκη τους βρίσκεται αυτή την στιγμή σε εξέλιξη.

Πηγή: iefimerida.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...