Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Οι ληστές είχαν “κατασκηνώσει” πάνω από το χρηματοκιβώτιο!

Με 300.000 δολάρια συνελήφθησαν πέντε άνδρες που αφού είχαν κάνει κατάληψη πάνω απο το χρηματοκιβώτιο, άνοιξαν τρύπα στο ταβάνι και πήραν τα λεφτά.Μία χολιγουντιανού τύπου ληστεία απέτρεψε η αστυνομία του Τορόντο, όταν συνέλαβε πέντε άνδρες, οι οποίοι είχαν 'κατασκηνώσει' σε άδεια γραφεία που βρίσκονται πάνω από υποκατάστημα τράπεζας και εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι άνοιξαν τρύπα στο τσιμεντέντιο ταβάνι για να μπουν στο χώρο φύλαξης του χρηματοκιβωτίου.

Η περιφερειακή αστυνομία του Χάλτον συνέλαβε τους άνδρες με 300.000 δολάρια Καναδά τα οποία είχαν τοποθετήσει σε δύο αθλητικές τσάντες όταν τους εντόπισαν να κρύβονται σε έναν χώρο που δεν απέχει πολύ από το υποκατάστημα της τράπεζας του Τορόντο Dominion, που βρίσκεται στο Μπέρλινγκτον του Οντάριο.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Ντέιβ Κρος, είπε ότι οι δράστες είχαν καλύψει τα παράθυρα του γραφείου ώστε να φαίνεται ότι τελεί υπό ανακαίνιση. Ο ίδιος είπε ότι η αστυνομία αντέδρασε όταν χτύπησε ο συναγερμός της τράπεζας και μετέβη στο υποκατάστημα τα ξημερώματα της Δευτέρας, αλλά βρήκε κλειδωμένες τις εξωτερικές πόρτες και δεν εντόπισε ίχνη διάρρηξης.

Ερευνώντας την γύρω περιοχή, ένας σκύλος της αστυνομίας τους οδήγησε στους πέντε ύποπτους που κρύβονταν σε δασική περιοχή και είχαν πάνω τους 300.000 δολάρια Καναδά σε μετρητά, σπάνια νομίσματα και κοσμήματα.

Μόνον όταν η αστυνομία εισήλθε στην τράπεζα ανακάλυψε την τρύπα στο ταβάνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...