Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Φιλιππίνες: Έκανε 19 πλαστικές για να μοιάσει στον... Σούπερμαν

Ο 35χρονος λέει ότι «ερωτεύτηκε» τον ήρωα όταν ήταν πέντε ετών και έκτοτε δεν μπορεί να τον βγάλει από το μυαλό του


Ούτε μια, ούτε δύο αλλά... δεκαεννιά  πλαστικές επεμβάσεις έκανε ένας 35χρονος από τις Φιλιππίνες προκειμένου να μοιάσει στον αγαπημένο του ήρωα των κόμικ, τον Σούπερμαν!

Ο λόγος για τον  Χέρμπερτ Τσάβες ο οποίος δεν δίστασε να μεταμορφώσει κυριολεκτικά τον εαυτό του, ακόμη κι αν αυτό σήμαινε ότι τα τελαυταία 16 χρόνια έπρεπε να κάτσει στο χειρουργικό κρεβάτι και να υποβληθεί σε  ρινοπλαστική, λεύκανση του δέρματος, λιποαναρρόφηση, ευθυγράμμιση στο σαγόνι και να τοποθετήσει θωρακικά αλλά και κοιλιακά εμφυτεύματα.

Φυσικά, οι παραπάνω επεμβάσεις δεν ήρθαν χωρίς κανένα κόστος για τον Φιλιππινέζο ο οποίος μέχρι σήμερα έχει πληρώσει περισσότερα  από 5.000 ευρώ για να ικανοποιήσει την... εμμονή του με τον Σούπερμαν.

Και μπορεί στην Ευρώπη το ποσό να μην φαντάζει υπερβολικό -αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Τσάβες έχει κάνει συνολικά 16 επεμβάσεις- όμως στις Φιλιππίνες, με τους ιδιαίτερα χαμηλούς μισθούς, πρόκειται για μία περιουσία.

Ο 35χρονος λέει ότι «ερωτεύτηκε» τον ήρωα όταν ήταν πέντε ετών και έκτοτε δεν μπορεί να τον βγάλει από το μυαλό του. Μάλιστα, δεν του αρκεί να έχει το πρόσωπο του ήρωα αλλά θέλει να μοιάζει σε όλα με εκείνον, για αυτό και επιλέγει να φορά τη στολή του στους δρόμους της πόλης Καλάμπα καθημερινά.

Ο ίδιος λέει ότι στόχος του είναι απλά να κάνει τα παιδιά της περιοχής να χαμογελούν και δηλώνει πως θα σταματήσει τις επεμβάσεις μόνο όταν το σώμα του δείξει ότι δεν αντέχει άλλο ή όταν του το απαγορεύσει ο γιατρός του.







Πηγή: huffingtonpost.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...