Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Ιταλία: Ημίγυμνη διαμαρτυρία κατά της σφαγής των ζώων

Βαμμένοι με κόκκινη μπογιά και έχοντας ψεύτικα μαχαίρια δίπλα τους διαμαρτυρήθηκαν ακτιβιστές σε κεντρική πλατεία του Μιλάνο


Φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους, καλυμμένοι με κόκκινη μπογιά και τυλιγμένοι σε διάφανο σελοφάν, ακτιβιστές του ισραηλινού κινήματος 269Life πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο του Μιλάνο.

Διαμαρτυρόμενοι για την σφαγή των ζώων, το κρέας των οποίων καταλήγει τα ψυγεία των σουπερμάρκετ, οι ακτιβιστές συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Σαν Κάρλο και προώθησαν έναν τρόπο ζωής μακριά από προϊόντα ζωικής προέλευσης.

Έφεραν στο αυτί τους καρτέλα με αριθμούς όπως συνηθίζεται να έχουν τα ζώα που προορίζονται για κρεατοπαραγωγή, ενώ δίπλα τους υπήρχαν ψεύτικα μαχαίρια και bar codes όπως στις συσκευασίες του εμπορίου.

Το κίνημα 269Life γεννήθηκε στο Τελ Αβίβ όταν τρεις ακτιβιστές κατά τη διάρκεια διαδήλωσης υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων έκαναν τατουάζ τον αριθμό 269 που έφερε ένα βοοειδές, το οποίο μεγάλωνε σε κτηνοτροφική μονάδα, όπου είχαν προηγουμένως εισβάλει για να καταγράψουν τις συνθήκες ζωής των ζώων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...