Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Αμερικανίδα κάνει τον γύρο της χώρας της με οτοστόπ σε...αεροπλάνα

Η αμερικανίδα συγγραφέας Αμάντα Νόλαν ποζάρει πάνω στο φτερό ενός αεροπλάνου, με το οποίο κάλυψε ένα τμήμα του γύρου των ΗΠΑ.

Η ταξιδιωτική συγγραφέας Αμάντα Νόλαν αποφάσισε να πραγματοποιήσει τον γύρο των ΗΠΑ με οτοστόπ. Μόνο που θεώρησε ότι το κατάλληλο μεταφορικό μέσο δεν είναι το αυτοκίνητο, αλλά τα ιδιωτικά τζετ.


Η Νόλαν ξεκίνησε το ταξίδι της τον Ιούλιο του 2012. Της απομένουν μόνο οκτώ Πολιτείες για να ολοκληρώσει το εγχείρημά της (Αλάσκα, Χαβάη, Γιούτα, Κάνσας, Οκλαχόμα, Μιζούρι, Ιλινόις, Ιντιάνα).

Καθώς το μεταφορικό μέσο της προτίμισής της δεν είναι εύκολο να βρεθεί, η Αμάντα Νόλαν έχει ξοδέψει πολύ χρόνο προσπαθώντας να πείσει ανθρώπους να την πάρουν μαζί τους.

«Πηγαίνω στο αεροδρόμιο και λέω στον κόσμο τι κάνω και περιμένω. Μερικές φορές χρειάζονται μέρες πριν βρω κάποιον που να πηγαίνει στην κατεύθυνση που πηγαίνω και εγώ» δήλωσε στην εφημερίδα Daily Mail.

Συχνά μένει χωρίς χρήματα και αναγκάζεται να βρει προσωρινή δουλειά σε κάποια από τις 250 πόλεις που έχει επισκεφθεί, μέχρι να συγκεντρώσει τα χρήματα για να συνεχίσει το ταξίδι της.

«Ως ταξιδιωτική συγγραφέας έχω γυρίσει όλο τον κόσμο, αλλά δεν γνωρίζω καλά την "πίσω αυλή" μου» δήλωσε η Αμάντα Νόλαν, η οποία δηλώνει ότι έψαχνε να βρει έναν πρωτότυπο τρόπο για να πραγματοποιήσει το ταξίδι της.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...