Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Πυροβόλησε το γείτονα γιατί αρνήθηκε… να τη φιλήσει!

«Εάν ήμουν λίγα εκατοστά πιο δίπλα, πιθανότατα η σφαίρα θα με είχε βρει στο κεφάλι» τονίζει ο 53χρονος... Ντουάιτ Μπέτνερ από τη Φλόριντα ο οποίος δέχθηκε πυροβολισμό από την 92χρονη γειτόνισσα του επειδή αρνήθηκε να τη φιλήσει!

Τονίζοντας ότι η 92χρονη Έλεν Στόντινγκερ έμοιαζε γοητευμένη από αυτόν από την πρώτη στιγμή που ο ίδιος μετακόμισε στη γειτονιά, ο 53χρονος άνδρας εξομολογείται ότι η σχέση τους ήταν οι τυπικές σχέσεις δύο καλών γειτόνων: «Είχε συμβεί να της βγάλω έξω τα σκουπίδια, να τη βοηθήσω με μερικές δουλειές… 92 ετών είναι εξάλλου. Προφανώς η ίδια εξέλαβε όλα αυτά διαφορετικά».
Την περασμένη Δευτέρα, βιώνοντας ένα τυφλό εφηβικό πάθος, η 92χρονη Έλεν πήγε από το σπίτι του 53χρονου γείτονά της με σκοπό να πάρει αυτό που θέλει: ένα φιλί από τον πρίγκιπα της!
Παρέμενε, λοιπόν, στο σπίτι του μέχρι να το πάρει. «Θέλω ένα φιλί πριν φύγω» θυμάται ο Ντουάιτ Μπέτνερ να του λέει η ηλικιωμένη γυναίκα. Κομψά και διακριτικά, όπως τονίζει ο ίδιος, της απάντησε ότι δεν ενδιαφέρεταικαι πως έχει κοπέλα.
Αυτό, όμως, εξόργισε ιδιαίτερα την 92χρονη η οποία αποφάσισε να μην το αφήσει έτσι. Πήγε, λοιπόν, στο σπίτι της, πήρε ένα ημιαυτόματο πιστόλι και έριξε 4 σφαίρες κατά του σπιτιού του 53χρονου ο οποίος εκείνη την ώρα μιλούσε στο τηλέφωνο.
Μία από τις σφαίρες, μάλιστα, πέρασε δίπλα του αφού διαπέρασε το παράθυρο, με τον ίδιο να κάνει λόγο για θαύμα καθώς γλίτωσε πραγματικά για λίγα εκατοστά…

enimerwsi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...