Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Πέθανε κάνοντας σεξ… με δέντρο!

«Τον βρήκα γυμνό, φορώντας μόνο κάλτσες, και δεμένο στο δέντρο με αυτοσχέδιες χειροπέδες». Αυτό δήλωσε ο Μαρκ Γκίφιθς, ο άνθρωπος που ανακάλυψε τον Κέβιν Κέρκλαντ δεμένο σε δέντρο στην προσπάθεια του να κάνει… σεξ μαζί του!

Ο Μάρκ Γκρίφιθς ειδοποίησε την αστυνομία και ο 44χρονος μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστώνμεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου κατέληξε λίγη ώρα αργότερα από υποθερμία καθώς είχε χάσει αρκετό αίμα προσπαθώντας να απελευθερωθεί από τις αυτοσχέδιες χειροπέδες.

Ο Κέβιν Κίρκλαντ είχε καταναλώσει νωρίτερα επτά ποτήρια μπύρας, μια βότκα και είχε κάνει και χρήση κοκαΐνης με έναν φίλο του. Αφού χωρίστηκαν και επέστρεψε στο σπίτι του στο Νιούπορτ, του ήρθε μια απίστευτη ιδέα: να γδυθεί και να δεθεί σε δέντρο με αυτοσχέδιες χειροπέδες!

Λιώνοντας ένα σκοινί, έφτιαξε τις χειροπέδες και τις πέρασε στους καρπούς του ενώ πήγε σε ένα μικρό αλσύλλιο δίπλα από το σπίτι του και, αφού γδύθηκε, δέθηκε πάνω σε ένα δέντρο με τη βοήθεια του σχοινιού.

Κάποια στιγμή, όπως φαίνεται, αφού ο 44χρονος έκανε το.. κέφι του, θέλησε να επιστρέψει σπίτι του. Μάταια όμως, καθώς όσο κι αν προσπάθησε δεν μπορούσε να λυθεί.

Ο Μάρκ Γκρίφιθς τον εντόπισε το επόμενο πρωί όταν στην πρωινή βόλτα με τον σκύλο του στο αλσύλλιο άκουσε γρυλίσματα και κάποια βογκητά: «Είδα τον άνθρωπο γυμνό και δεμένο στο δέντρο. Αμέσως τον ρώτησα αν είναι καλά και καλέσαμε την αστυνομία» δήλωσε ο κ. Γκρίφιθς συμπληρώνοντας πως «όταν τον τοποθετήσαμε στο έδαφος παρατήρησα ένα μικρό καλώδιο γύρω από τη βάση του πέους του»!

Ο Κέβιν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά εξέπνευσε λίγο μετά… Όπως διαπιστώθηκε, οι φλέβες του είχαν κοπεί στην προσπάθεια να ελευθερωθεί και έχασε πολύ αίμα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...