Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Εκοψε κομματάκια την μητέρα του και την έβαλε στο... ψυγείο!

Maywood PoliceImage by cliff1066™ via Flickr
Ένας 19χρονος σκότωσε τη μητέρα του, την έκοψε κομματάκια και την έβαλε στον ... καταψύκτη! 
 
Σοκ έχει προκαλέσει στην πόλη Maywood, στο ανατολικό Λος Άντζελες, της Καλιφόρνια, η ειδεχθής δολοφονία μιας μητέρας από τον  γιο της, ο οποίος ομολόγησε στην αστυνομία, ότι τη σκότωσε, την κομμάτιασε με ένα πριόνι και στη τοποθέτησε το διαμελισμένο κορμί της στο ψυγείο του σπιτιού.

Ο 19χρονος Moise Meraz Espinoza λίγες μέρες μετά τη δολοφονία της μητέρας του Amelia, κατέφυγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του. Όταν οι αρχές έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας βρήκαν τη διαμελισμένη γυναίκα στο ψυγείο και σημάδια από αίμα στο μπάνιο του σπιτιού, γεγονός που δείχνει πως εκεί έγινε το φονικό.

Όπως αναφέρουν οι γείτονες, η άτυχη γυναίκα είχε εξαφανιστεί για περίπου μία εβδομάδα, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τον ιατροδικαστή Brian Elias, ο οποίος όπως δήλωσε «το σώμα είχε διαμελιστεί αρκετές μέρες πριν».

Σύμφωνα με συγγενικά άτομα, ο Espinoza περνούσε πολύ δύσκολη περίοδο και είχε πέσει σε κατάθλιψη, μετά το θάνατο της κοπέλας του πριν τέσσερις μήνες σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. «Ήταν αρκετά ασταθής ψυχικά» είπε ο ξάδερφος του στις αρχές. «Η μητέρα του ήταν μια πολύ αγαπητή γυναίκα, που εργαζόταν όλη της τη ζωή για να τον φροντίζει» δήλωσε στο CNN ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που έμεναν. Ο νεαρός άνδρας κρατείται με την κατηγορία του φόνου, χωρίς το δικαίωμα εγγύησης.


Πηγή Daily Mail
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...