Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Το FBI τράκαρε μια Ferrari F50 και μηνύθηκε από την ασφαλιστική

Μια Ferrari F50 πίσω το 2003 κλάπηκε από την αντιπροσωπεία της Ferrari στην πόλη Rosemont της Πενσυλβανία.

Ο ιδιοκτήτης της αντιπροσωπείας απευθύνθηκε στην ασφαλιστική Motors Insurance Corp. ώστε να τον αποζημιώσει με το ποσό των $750.000.

 Η ασφαλιστική κατέβαλε τελικά αυτά τα χρήματα αφού το αυτοκίνητο δεν είχε βρεθεί μετά από μήνες.

Πέντε χρόνια μετά, τον Αύγουστο του 2008, το FBI βρήκε το αυτοκίνητο στο Κεντάκι σε άριστη κατάσταση. Δεδομένου ότι το αυτοκίνητο βρισκόταν σε άλλη αμερικανική πολιτεία, η Ferrari κατέληξε στα χέρια του FBI που το αποθήκευσε στο γκαράζ του, έως ότου γίνει η δίκη του κατηγορουμένου. Για κάποιον λόγο που δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί, το FBI έδωσε το supercar, στον πράκτορα του, Frederick Kingston, για να το οδηγήσει. Αυτός δυστυχώς όμως, σχεδόν με το που έβγαλε το αυτοκίνητο από το γκαράζ, το τράκαρε πάνω σε ένα δέντρο.

Η ασφαλιστική που είχε καταθέσει το 2003 τα $750.000 κινήθηκε νομικά κατά του FBI και του Υπουργείο Δικαιοσύνης, αφού η Ferrari πλέον της ανήκει, και ζητά να της καταβάλουν το ποσό των $750.000.

Την υπόθεση την έχει αναλάβει το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών και το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ να αρνείται να καταβάλει το ποσό με το πρόσχημα ότι η Ferrari ήταν κατασχεμένη από το FBI την στιγμή που έγινε το ατύχημα. Φυσικά η ασφαλιστική άσκησε έφεση και ζητά από το Υπουργείο και το FBI να τις δοθούν τα έγγραφα για τον λόγο που αποφάσισαν να βγάλουν βόλτα το πανάκριβο supercar. Λες να καταφέρει να βγάλει άκρη η ασφαλιστική;
http://www.autoblog.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...