Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Ματάκηδες οι σύζυγοι και εραστές

Ματάκηδες μπορούν πλέον να γίνουν οι σύζυγοι και εραστές των κυριών οι οποίες αγοράζουν εσώρουχα και άλλα αξεσουάρ από τα καταστήματα ερωτικών ειδών «Αν Σάμερς» του Λονδίνου.

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας αποφάσισαν να ενισχύσουν κι άλλο τον ερωτισμό στην ατμόσφαιρα των καταστημάτων τους, γι’ αυτό και άνοιξαν μικρές τρύπες στα δοκιμαστήρια των γυναικών, μέσα από τις οποίες οι συνοδοί τους θα μπορούν να τις παρακολουθούν την ώρα που εκείνες δοκιμάζουν κιλοτάκια, σουτιέν και οτιδήποτε άλλο εξάπτει την ερωτική τους φαντασία.

Ετσι, οι κυρίες θα αλλάζουν αμέριμνες, ενώ οι κύριοι θα απολαμβάνουν το θέαμα σαν να πρόκειται για άγνωστες γυναίκες. Φυσικά, οι πελάτισσες γνωρίζουν τη νέα «υπηρεσία» των... καταστημάτων, ωστόσο δεν θα ξέρουν -εκτός αν είναι πολύ παρατηρητικές- από ποια οπτική γωνία τις παρακολουθεί ο σύντροφός τους.

Φυσικά, εδώ ανακύπτει κι ένα άλλο πρόβλημα: μήπως, δηλαδή, εκτός από τους συντρόφους, τις παρακολουθούν και άγνωστοι χωρίς τη θέλησή τους. Γι’ αυτό, οι υπεύθυνοι των καταστημάτων δήλωσαν ότι θα είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να αποφευχθούν τέτοια φαινόμενα. Κλείνοντας, πάντως, πονηρά το μάτι πρόσθεσαν πως πολλές πελάτισσές τους μάλλον αρέσκονται να τις παρακολουθούν άγνωστοι την ώρα που δοκιμάζουν τα σέξι εσώρουχα που θέλουν ν’ αγοράσουν. Οσο για τις πωλήσεις, οι αρμόδιοι πιστεύουν ότι θα εκτοξευτούν, αφού μια απλή αγορά αξεσουάρ μπορεί να γίνει καυτό ραντεβού για κάθε ζευγάρι.
filoksenos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...