Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

"Ο μπαρμπα -Στρουμφ είναι μεγάλο κομμούνι";

Papa Smurf.Image via WikipediaΌλα τα περιμέναμε αλλά ότι και σήμερα ο ...αντικομμουνισμός θα έφτανε στο σημείο να ΅βαφτίσει΅ κομμουνιστές τα στρουμφάκια, αυτό ξεπερνά κάθε φαντασια.

Η Αμερική η χώρα που έθρεψε τα στρουμφάκια και δεν ξεχασε (ορισμένοι τουλάχιστον) τον ...."κομμουνιστικό κίνδυνο" μεγαλουργεί και πάλι .

Τα αρρστημένα μυαλά κάθισαν σκέφτηκαν και έβγαλαν κομμουνιστές τα ... στρουμφάκια! Μην παραξενεύεστε. Διαβάστε το παρακάτω κείμενο και θα ...γελάσετε άν δεν φρίξετε!

"Μπορεί η σειρά με την οποία μεγαλώσαμε όλοι να φαίνεται αθώα, αλλά αν εστιάσουμε σε... μερικές Τρανταχτές μεν αλλά και καλά καμουφλαρισμένες λεπτομέριες, βλέπουμε την αλήθεια σε όλο της το μεγαλείο!!!

1. Δεν έχουν κάποια ... επίσημη θρησκεία, με λίγα λόγια είναι άθεοι.
2. Υπάγονται σε έναν απόλυτο μονάρχη με κόκκινο σκούφο, που είναι φτυστός ο Μαρξ (Μπαρμπαστρούμφ)
3. Δεν είναι Ρατσιστές (τους βοηθούν όλους, χωρίς φυλετικές ή οποιουδήποτε είδους διακρίσεις)
4. Ακόμα και το αγγλικό όνομα της σειράς αποτελεί ένδειξη κομμουνισμού, καθως στην πραγματικότητα είναι αρχικά : S.M.U.R.F. = Sociable Men Under Red Father.
5. Φοράνε όλοι τις ίδιες στολές
6. Δεν υπάρχουν κοινωνικές τάξεις, καθώς κάτω από το μονάρχη, βρίσκονται όλα στο ίδιο σημείο της κοινωνικής πυραμίδας.
7. Δεν υπάρχει ιδιωτική περιουσία, καθώς τα σπιτάκια τα οποία κατοικούν δεν τους ανήκουν, απλά τους παρέχονται από τον μονάρχη τους".

8. Ο γυναικείος πληθυσμός (Στρουμφίτα) δεν εργάζεται.
9. Δεν υπάρχει ελευθερία λόγου (απόδειξη η συνεχής προπυλάκιση του Σπιρτούλη, μετά από κάθε προσπάθεια έκφρασης μίας ελεύθερης άποψης).
10. Απόδειξη αποτελεί και το περιστατικό με την βραχύχρονη ύπαρξη νομίσματος στο χωριό. Όταν ο λιχούδης απέκτησε νομίσματα, κατάφερε να αποσπάσει τις περιουσίες των υπόλοιπων στρουμφακίων (Όργανα Προκόπη, εργαλεία Ξευτέρη, σύνεργα ζωγραφικής Μελένιου, βιβλία Σπιρτούλη κ.α.), και να προκαλέσει διάλυση της κοινωνίας. Η απόσυρση του νομίσματος επανέφερε την ισορροπία της κοινωνίας".

Αμφιβάλετε λοιπόν ότι  "ο μπαρμα -Στρουμφ είναι μεγάλο κομμούνι";
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...