Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Γυμνή η κυρία προέδρου...

Πόζαρε ημίγυμνη, µόνο µε το σεντόνι της και µε φόντο το βρετανικό Κοινοβούλιο και τον Μπιγκ Μπεν. Με πολύ χάρη και ύφος γεµάτο υπονοούµενα...όπως και η συνέντευξη που έδωσε, η Σάλι Μπέρκοου φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες βρετανικού περιοδικού ενόψει του Αγίου Βαλεντίνου.

Καθώς φαίνεται όµως, η σύζυγος του προέδρου της Βουλής των Κοινοτήτων, Τζον Μπέρκου, το µετάνιωσε γρήγορα. Βοήθησε βέβαια λίγο και η σκληρή κριτική που της άσκησαν µέλη της κυβέρνησης.

∆εν ήταν όµως µόνο η επίµαχη φωτογράφιση που προκάλεσε όλη αυτήν την πολιτική κατακραυγή,αλλά και το περιεχόµενο της συνέντευξης, την οποία η κ. Μπέρκοου παραχώρησε στο βρετανικό περιοδικό «London Evening Standard’s ES». Μεταξύ άλλων, η 47χρονη σύζυγος του προέδρου αναφέρθηκε στη σεξουαλική τους ζωή. «Οι πολιτικοί δεν είναι ιδιαιτέρως σέξι. Ωστόσο, πιστεύω πως η πολιτική µπορεί να είναι σέξι, επειδή η εξουσία λειτουργεί ως αφροδισιακό», υποστήριξε δικαιολογώντας γιατί ο άνδρας της, αλλά και η ίδια, έχουν πολύ περισσότερες ερωτικές επιτυχίες µετά την ανάληψη της προεδρίας της Βουλής από τον Μπέρκοου. «∆εν ζηλεύω όµως», έσπευσε να προσθέσει, «γιατί κι εγώ έχω περισσότερους θαυµαστές. Νοµίζω πως είναι φαιδρό να µε αποκαλούν Κάρλα Μπρούνι της βρετανικής πολιτικής».

Μαζί µε τον σύζυγό της ζουν σ’ ένα διαµέρισµα δίπλα στον Τάµεση, εντός του κοινοβουλευτικού οικοδοµικού τετραγώνου, το οποίο τους παραχωρεί το βρετανικό κράτος. Οπως εξηγεί στο περιοδικό, ποτέ δεν φανταζόταν ότι η θέα από τη Βουλή θα ήταν τόσο ροµαντική, ειδικά το βράδυ, υπό το φως του φεγγαριού και το φέγγος από τις παλιές λάµπες γκαζιού. «Τον πρώτο καιρό, όταν φλερτάραµε µε τον Τζον, περπατούσαµε συχνά κατά µήκος της Νότιας Οχθης και κοιτούσαµε το Κοινοβούλιο. ∆εν µπορούσα να διανοηθώ τότε πόσο ερωτικό θα ήταν να ζω κάτω από το Μπιγκ Μπεν και οι καµπάνες του να χτυπούν», δήλωσε.

Η Μπέρκοου, ωστοσο, ξανασκέφτηκε όσα είπε και έπειτα από το κύµα αντιδράσεων εµφανίστηκε χθες εµφανώς µεταµεληµένη σε ραδιοφωνική εκποµπή, όπου παραδέχθηκε ότι ήταν µάλλον αφελές να δώσει αυτή τη συνέντευξη και ανόητο που συµφώνησε να φωτογραφηθεί µε το σεντόνι. «Σκοπός ήταν να κάνουµε λίγο πλάκα. Τελικά όµως γύρισε εναντίον µου. Φαίνοµαι τελείως ηλίθια», είπε συγκεκριµένα επισηµαίνοντας ότι κατά τα άλλα ήταν µια καλαίσθητη φωτογράφιση. Το πρόβληµα, εξήγησε, είναιη θέση του άνδρα της, γεγονός που σηµαίνει πως ό,τι κάνει χρησιµοποιείται από τα µέσα εναντίον του. «Τι σηµαίνει όµως αυτό; Ότι πρέπει να είµαι µίασύζυγος που στέκεται τρία βήµατα πίσω από τον άνδρα της, κρατάει το στόµα της κλειστό και φτιάχνει σάντουιτς µε αγγούρι;», αναρωτήθηκε και αµέσως έδωσε µόνη της την απάντηση καθιστώντας το ερώτηµα ρητορικό:«Οχι. Εχω τη δική µου προσωπικότητα. Εχω τις δικές µου φιλοδοξίες και ό,τι έκανα ήταν για πλάκα».
ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...